Návštěvník Tada Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) kdo krade, ten vraždí.. A přesto je zákonem chráněn, dobá hájení celoročně, bez možnosti sanitárního odstřelu. lastam: Ke mě naštěstí nikdo do baráku nevlezl, asi bych reagoval jako ten Vilém Tell. Kuše je ovšem styl. Ta fotka bude strašit hodně zlodějů Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) A přesto je zákonem chráněn, dobá hájení celoročně, bez možnosti sanitárního odstřelu. lastam: Ke mě naštěstí nikdo do baráku nevlezl, asi bych reagoval jako ten Vilém Tell. Kuše je ovšem styl. Ta fotka bude strašit hodně zlodějů souhlas, šipkenzí v palici je stylová, ale to je jen jeden z mála co se bránil, oni si jsou vědomi, že můžou beztresně krást, otázka jen z koho si udělají samoobsluhu příště... Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 4 BFG - jo, taky si říkám, že "čtvrtky" budou nejlepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Vím, že je to ve špatném vláknu a sebechvála sm.dí, ale nemohu si pomoci (HMS Repulse 1/700) Výborně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Když se tu probírá ta střelba z kuše, celkem nerozumím, že se prezentuje "obrana proti krádeži" namísto "obrany proti napadení". Osobně, pokud mi přijdou na návštěvu tři nezvaní hosté, beru to jako útok na zdraví a životy mé rodiny, jak to ale bude brát soud? Zajímavý případ, zejména v souvislosti s posledními událostmi v Břeclavi i jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Když se tu probírá ta střelba z kuše, celkem nerozumím, že se prezentuje "obrana proti krádeži" namísto "obrany proti napadení". Osobně, pokud mi přijdou na návštěvu tři nezvaní hosté, beru to jako útok na zdraví a životy mé rodiny, jak to ale bude brát soud? Zajímavý případ, zejména v souvislosti s posledními událostmi v Břeclavi i jinde Etnikum zloděje je přece jedno... Soudy u nás zastávají to, že pokud ti fakt nejde o život, tak nesmíš nic a když něco, tak utíkat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 (upraveno) Radšej ísť do basy po takej nevítanej nočnej návšteve, ako sa viac nezobudiť. Okrem toho keď zistím lumpov, tak určite nerozmýšľam, či si len prišli pozrieť zbierku známok, ale budem biť, kopať, hrýzť, strieľať, proste čo mi prvé príde na rozum. A ak sú hladní, majú prísť za vidna a poprosiť o jedlo. Vždy sa niečo nájde. Upraveno 27. dubna 2012 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Tahle perzekuce obětí zločinu je podle mě silně kontraproduktivní, jako jediné rozumné řešení totiž vidím střílet/bránit se tak, aby darebák po zákroku už nemohl svědčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Naštvaly ( slabé slovo ) mne naše kočky. Mám ( měl jsem ) rzdělanej modýlek letadla. Piplám se s tím , se svejma volšovejma rukama, skoro půl roku. Musel jsem si odběhnout a během těch pěti minut se obě, ty dvě mrchy, stihly přesunout a celé to zklikvidovat ..... grrrrrrr. To už prostě do kupy nedám Čekám brzký příspěvek do Kulinária včetně fotodokumentace. Králík na smetaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Česká závistivost a malost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Etnikum zloděje je přece jedno... Soudy u nás zastávají to, že pokud ti fakt nejde o život, tak nesmíš nic a když něco, tak utíkat... Samozřejmě na etniku nezáleží, ale jak probíhá prokazování, že mi jde či nejde o život? Musí být čepel útočníka zasunuta hlouběji než šířka dlaně, nebo minimálně dva vyražené zuby, případně vnitřní krvácení po nakopnutí ? Mě jde o život i tehdy, když zloděj zapomene zavřít dveře a já pak dostanu rýmičku z průvanu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Samozřejmě na etniku nezáleží, ale jak probíhá prokazování, že mi jde či nejde o život? Musí být čepel útočníka zasunuta hlouběji než šířka dlaně, nebo minimálně dva vyražené zuby, případně vnitřní krvácení po nakopnutí ? Ty se směješ, ale je to tak. On tě bodne nožem a soudní znalec pak řekne, že to nebylo bodnutí které by mohlo způsobit smrt ani těžkou újmu nebo smrt a jsi v háji. Je na ti i nějaká judikatura a je i něco v TZ, co je těžká újma a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Česká závistivost a malost. Nopak - odborářská vychcanost a faleš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Nopak - odborářská vychcanost a faleš Pravdu díš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 tak bohuzel Nešlo o nutnou obranu, tvrdí policie a chystá obvinění za střelbu z kuše doufam, ze ho z toho nekdo vyseka, pripadne dostane milost. jaky je spravny postup, pokud se ke me vloupaji zlodeji? jako vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 tak bohuzel Nešlo o nutnou obranu, tvrdí policie a chystá obvinění za střelbu z kuše doufam, ze ho z toho nekdo vyseka, pripadne dostane milost. jaky je spravny postup, pokud se ke me vloupaji zlodeji? jako vazne. Utéct pryč a volat policii, doufat že mají zrovna peníze na benzín aby k tobě mohli přijet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Nopak - odborářská vychcanost a faleš Tomu nerozumím... Odborář si nesmí koupit (příp. být obdrarován) hodinky, které se mu líbí? Kde to jsme? No jo, v Absurdistánu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 iDnes by se měli zaměřit třeba na hodinky "Kolibříka" Béma, tam by to hodilo jistě nějakého toho melounka, onošené svoje kousky určitě nekupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Už se stalo, hledej ve VIP vlákně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Tomu nerozumím... Odborář si nesmí koupit (příp. být obdrarován) hodinky, které se mu líbí? Kde to jsme? No jo, v Absurdistánu... Spis ze kazou vodu a pijou koralku. Stacilo se minuly tyden podivat na zlate hodinky na zlatem tahu toho druheho odborarskeho bosse, kdyz byl v diskusi na CT... Hlavne ze si nemuze vzit slusne obleceni, aby se neodcizil "obycejnym lidem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky