NIGHTinGALE Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Me tohle zacina taky pekne vytacet (to neni, Qvido, na Tebe). K Longovu vlaknu se vracet nebudu, ale to, ze ma nekdo vic identit, je podle me pekna krivarna. A pak tady par dalsich, co se v tom rejpalo, machruje, ze vedi, o koho jde. Tak to bud napiste otevrene, at to vedi vsichni, a nebo to nechte plavat a nekomentujte to, ne? Smysl tehle tanecku nechapu... Je v pořádku, že ten člen na problém s chybějící vteřinovkou upozornil. To je fakt dobře. Já jsem si toho třeba vůbec nevšiml. Ale proč takhle anonymně, to fakt nechápu. A už vůbec nechápu, proč je problém to zveřejnit. Přeci nejde o uvedení jména, adresy, rodného čísla a velikosti ptáka. Ale jen a pouze o uvedení nicku. Jinak já to taky vím, tu identitu a upřímně řečeno, moc nevím, co si o tom myslet. Ten dotyčný mi nepřijde, že by měl důvod psát anonymně. Notabene, když má pravdu a velké znalosti vintage hodinek navrch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Smysl tehle tanecku nechapu... Myslím si, že by se toho měl jednoznačně ujmout někdo z adminů a identitu člena Pepahop zveřejnit. Jestli se do toho nikomu nechce, protože se jedná o "váženého" člena, tak tam těžce pokulhává nestrannost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 vazeny clen, ja se po.s..u Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 vazeny clen, ja se po.s..u No, ty uvozovky tam jsou správně, myslím . Jinak je to otázka spíše na admini, jaký sociální status ten člen má, že se nikdo nemá k tomu, aby se to zveřejnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 tak mne to nekdo napiste a ja to sem placnu, bo mam vezene cleny v pazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Je v pořádku, že ten člen na problém s chybějící vteřinovkou upozornil. To je fakt dobře. Já jsem si toho třeba vůbec nevšiml. Ale proč takhle anonymně, to fakt nechápu. A už vůbec nechápu, proč je problém to zveřejnit. Přeci nejde o uvedení jména, adresy, rodného čísla a velikosti ptáka. Ale jen a pouze o uvedení nicku. Jinak já to taky vím, tu identitu a upřímně řečeno, moc nevím, co si o tom myslet. Ten dotyčný mi nepřijde, že by měl důvod psát anonymně. Notabene, když má pravdu a velké znalosti vintage hodinek navrch. Podle toho, co pises, by to mohl byt popshop. Upozorneni na vterinovku bylo naprosto v poradku, ale to rozmahani se vicenasobnych identit je problem. Pise se o tom posledni dobou docela casto a mne to vadi obecne. Zakladani paralelnich identit, abych si nekazil jmeno, nebo z jinych duvodu (a ne, Zmizik neni paralelni identita ) je levarna obecne, a pokud je to mozne, mohli by to moderatori rozkryt u vsech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 pepahop je prej Tolja, toz a je to milankove a ani to nebolelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Takze jsme odhalili toho previta ktery celou tu spinu zavinil. Dekujeme ti Jacobe a gasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 pepahop je prej Tolja, toz a je to milankove a ani to nebolelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 pepahop je prej Tolja, toz a je to milankove a ani to nebolelo V tom pripade se omlouvam popshopovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 pepahop je prej Tolja, toz a je to milankove a ani to nebolelo Fakt jo? No tak to je fakt divný... Mně psal Loong, že seš to buď ty a nebo Sibiřan :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Zacina to tu vypadat ako kruzok mladeho ateistu....Brr.kua ved Loong pisal,ze to vie presne kdo to je a zrazu ma dvoch adeptov...? Upraveno 8. května 2012 uživatelem svijanskymaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 kua ved Loong pisal,ze to vie presne kdo to je a zrazu ma dvoch adeptov...? To je joke . Řekl bych. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 Založil jsem nové vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Naštvalo není asi to správné slovo, ale právě jsem se dověděl, že nás navždy opustil můj přítel a neustálý optimista Uwe Díky za všechnu radost, kterou jsi nám i ostatním dával Upraveno 8. května 2012 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 rano prijdu k novemu autu a bocni zrcatka v hajzlu. teda jen skla, ale i tam me to s..e Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Toto ma ani nie nastvalo, ale dost zarazilo.. svojou troskou som aj ja prispel k SSJ100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 http://zpravy.idnes.cz/levice-sili-podle-pruzkumu-verejneho-mineni-by-mela-ve-snemovne-pohodlnou-vetsinu-gka-/domaci.aspx?c=A120509_152351_domaci_hv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 http://zpravy.idnes.cz/levice-sili-podle-pruzkumu-verejneho-mineni-by-mela-ve-snemovne-pohodlnou-vetsinu-gka-/domaci.aspx?c=A120509_152351_domaci_hv jojo, filip už asi rozesílá reaktivační rozkaz pro LM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2012 Chceš zase hrotit politiku Tadislave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky