NIGHTinGALE Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 11:57, 'skalis' napsal: Me tohle zacina taky pekne vytacet (to neni, Qvido, na Tebe). K Longovu vlaknu se vracet nebudu, ale to, ze ma nekdo vic identit, je podle me pekna krivarna. A pak tady par dalsich, co se v tom rejpalo, machruje, ze vedi, o koho jde. Tak to bud napiste otevrene, at to vedi vsichni, a nebo to nechte plavat a nekomentujte to, ne? Smysl tehle tanecku nechapu... Je v pořádku, že ten člen na problém s chybějící vteřinovkou upozornil. To je fakt dobře. Já jsem si toho třeba vůbec nevšiml. Ale proč takhle anonymně, to fakt nechápu. A už vůbec nechápu, proč je problém to zveřejnit. Přeci nejde o uvedení jména, adresy, rodného čísla a velikosti ptáka. Ale jen a pouze o uvedení nicku. Jinak já to taky vím, tu identitu a upřímně řečeno, moc nevím, co si o tom myslet. Ten dotyčný mi nepřijde, že by měl důvod psát anonymně. Notabene, když má pravdu a velké znalosti vintage hodinek navrch.
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 11:57, 'skalis' napsal: Smysl tehle tanecku nechapu... Myslím si, že by se toho měl jednoznačně ujmout někdo z adminů a identitu člena Pepahop zveřejnit. Jestli se do toho nikomu nechce, protože se jedná o "váženého" člena, tak tam těžce pokulhává nestrannost.
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 12:22, 'gas' napsal: vazeny clen, ja se po.s..u No, ty uvozovky tam jsou správně, myslím . Jinak je to otázka spíše na admini, jaký sociální status ten člen má, že se nikdo nemá k tomu, aby se to zveřejnilo.
gas Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 tak mne to nekdo napiste a ja to sem placnu, bo mam vezene cleny v pazi
skalis Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 12:13, 'NIGHTinGALE' napsal: Je v pořádku, že ten člen na problém s chybějící vteřinovkou upozornil. To je fakt dobře. Já jsem si toho třeba vůbec nevšiml. Ale proč takhle anonymně, to fakt nechápu. A už vůbec nechápu, proč je problém to zveřejnit. Přeci nejde o uvedení jména, adresy, rodného čísla a velikosti ptáka. Ale jen a pouze o uvedení nicku. Jinak já to taky vím, tu identitu a upřímně řečeno, moc nevím, co si o tom myslet. Ten dotyčný mi nepřijde, že by měl důvod psát anonymně. Notabene, když má pravdu a velké znalosti vintage hodinek navrch. Podle toho, co pises, by to mohl byt popshop. Upozorneni na vterinovku bylo naprosto v poradku, ale to rozmahani se vicenasobnych identit je problem. Pise se o tom posledni dobou docela casto a mne to vadi obecne. Zakladani paralelnich identit, abych si nekazil jmeno, nebo z jinych duvodu (a ne, Zmizik neni paralelni identita ) je levarna obecne, a pokud je to mozne, mohli by to moderatori rozkryt u vsech.
gas Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 pepahop je prej Tolja, toz a je to milankove a ani to nebolelo
Dantechno Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Takze jsme odhalili toho previta ktery celou tu spinu zavinil. Dekujeme ti Jacobe a gasi
Peta-Biker Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 12:39, 'gas' napsal: pepahop je prej Tolja, toz a je to milankove a ani to nebolelo
skalis Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 12:39, 'gas' napsal: pepahop je prej Tolja, toz a je to milankove a ani to nebolelo V tom pripade se omlouvam popshopovi.
NIGHTinGALE Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 12:39, 'gas' napsal: pepahop je prej Tolja, toz a je to milankove a ani to nebolelo Fakt jo? No tak to je fakt divný... Mně psal Loong, že seš to buď ty a nebo Sibiřan :)
svijanskymaz Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Zacina to tu vypadat ako kruzok mladeho ateistu....Brr.kua ved Loong pisal,ze to vie presne kdo to je a zrazu ma dvoch adeptov...? Upraveno 8. května 2012 uživatelem svijanskymaz
jacob Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 V 8. 5. 2012 v 12:53, 'svijanskymaz' napsal: kua ved Loong pisal,ze to vie presne kdo to je a zrazu ma dvoch adeptov...? To je joke . Řekl bych.
Andrew Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Naštvalo není asi to správné slovo, ale právě jsem se dověděl, že nás navždy opustil můj přítel a neustálý optimista Uwe Díky za všechnu radost, kterou jsi nám i ostatním dával Upraveno 8. května 2012 uživatelem Andrew
911 Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 rano prijdu k novemu autu a bocni zrcatka v hajzlu. teda jen skla, ale i tam me to s..e
cretino Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Toto ma ani nie nastvalo, ale dost zarazilo.. svojou troskou som aj ja prispel k SSJ100
pusher... Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 http://zpravy.idnes.cz/levice-sili-podle-pruzkumu-verejneho-mineni-by-mela-ve-snemovne-pohodlnou-vetsinu-gka-/domaci.aspx?c=A120509_152351_domaci_hv
Návštěvník Tada Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 V 9. 5. 2012 v 14:32, 'pusher...' napsal: http://zpravy.idnes.cz/levice-sili-podle-pruzkumu-verejneho-mineni-by-mela-ve-snemovne-pohodlnou-vetsinu-gka-/domaci.aspx?c=A120509_152351_domaci_hv jojo, filip už asi rozesílá reaktivační rozkaz pro LM
Jay Doll Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Chceš zase hrotit politiku Tadislave?
Doporučené příspěvky