Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Me tohle zacina taky pekne vytacet (to neni, Qvido, na Tebe). K Longovu vlaknu se vracet nebudu, ale to, ze ma nekdo vic identit, je podle me pekna krivarna. A pak tady par dalsich, co se v tom rejpalo, machruje, ze vedi, o koho jde. Tak to bud napiste otevrene, at to vedi vsichni, a nebo to nechte plavat a nekomentujte to, ne? Smysl tehle tanecku nechapu...

Je v pořádku, že ten člen na problém s chybějící vteřinovkou upozornil. To je fakt dobře. Já jsem si toho třeba vůbec nevšiml.

Ale proč takhle anonymně, to fakt nechápu.

A už vůbec nechápu, proč je problém to zveřejnit. Přeci nejde o uvedení jména, adresy, rodného čísla a velikosti ptáka. Ale jen a pouze o uvedení nicku.

Jinak já to taky vím, tu identitu a upřímně řečeno, moc nevím, co si o tom myslet. Ten dotyčný mi nepřijde, že by měl důvod psát anonymně. Notabene, když má pravdu a velké znalosti vintage hodinek navrch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je v pořádku, že ten člen na problém s chybějící vteřinovkou upozornil. To je fakt dobře. Já jsem si toho třeba vůbec nevšiml.

Ale proč takhle anonymně, to fakt nechápu.

A už vůbec nechápu, proč je problém to zveřejnit. Přeci nejde o uvedení jména, adresy, rodného čísla a velikosti ptáka. Ale jen a pouze o uvedení nicku.

Jinak já to taky vím, tu identitu a upřímně řečeno, moc nevím, co si o tom myslet. Ten dotyčný mi nepřijde, že by měl důvod psát anonymně. Notabene, když má pravdu a velké znalosti vintage hodinek navrch.

Podle toho, co pises, by to mohl byt popshop. Upozorneni na vterinovku bylo naprosto v poradku, ale to rozmahani se vicenasobnych identit je problem. Pise se o tom posledni dobou docela casto a mne to vadi obecne. Zakladani paralelnich identit, abych si nekazil jmeno, nebo z jinych duvodu (a ne, Zmizik neni paralelni identita :)) je levarna obecne, a pokud je to mozne, mohli by to moderatori rozkryt u vsech.
Odkaz ke komentáři

Naštvalo není asi to správné slovo, ale právě jsem se dověděl, že nás navždy opustil můj přítel a neustálý optimista Uwe :crying_anim:

Díky za všechnu radost, kterou jsi nám i ostatním dával :rip:

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...