VintageLover Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Odpoledne mi spadla část skleněné výplně na nohu - průvan, snažil jsem se chytit dveře, o vteřinku a bylo by to v cajku....Výsledek: 5 nebo 6 stehů...Co víc si přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Error 37. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Error 37. Diablo3 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Přišel mi mail na luxusní repliky hodinek tak nevím, není to provokace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Dostal mě tenhle článek a fotka, co tam je- http://zpravy.idnes.cz/600-horolezcu-cekalo-ve-fronte-na-mount-everest-fos-/zahranicni.aspx?c=A120531_171225_zahranicni_brm. Lidi opravdu nepřemýšlej hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Diablo3 ? Jo :-? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 ..to, že mám v puse asi 30 čerstvých stehů a mám děsný hlad.. ..no nic jdu lupnout kojeneckou přesnídávku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 ..to, že mám v puse asi 30 čerstvých stehů a mám děsný hlad.. ..no nic jdu lupnout kojeneckou přesnídávku.. WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 WTF? SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 SZ Netutlej to a klidně se napráskej . Budu hádat - inplantáty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 (upraveno) Netutlej to a klidně se napráskej . Budu hádat - inplantáty ? ..bohužel neé..při rentgenu zubař objevil cystu nad čelistí a nadpočetný zub..no masakr.. ..cysta a nadpočet venku a k tomu jako bonus - dva zoubky pro případ infekce..fakt krásný den.. Edit: plná huba šití a vypadám jak Hawajský bubeník.. Upraveno 31. května 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 chlape at jsi brzy v pohode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 (upraveno) plná huba šití a vypadám jak Hawajský bubeník.. No tak to mě taky zubař slibuje po implantátech. Ale říkal, že tak budu vypadat "jen" tejden . Upraveno 31. května 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 plná huba šití a vypadám jak Hawajský bubeník.. No tak to mě taky zubař slibuje po implantátech. Ale říkal, že tak budu vypadat "jen" tejden . ..."jenom týden"...no potěš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 chlape at jsi brzy v pohode... ..díky Františku..takové vyjímečné příhody potkávají jenom mě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 ..díky Františku..takové vyjímečné příhody potkávají jenom mě.. me se taky nedari na cokoli sahnu...burning out Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Týden po namontování nových venkovních parapetů Nevítě čím by to mohlo být? Jedná se o titan zinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 ..díky Františku..takové vyjímečné příhody potkávají jenom mě.. Ty poslouchej nejseš náhodou ten oný no jak se to říká masochista ? No jinak Ti držím pěsti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 Týden po namontování nových venkovních parapetů Nevítě čím by to mohlo být? Jedná se o titan zinek. Kvalitní materiál . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2012 tipoval bych to na holuba, ale je to zvlastni, tohle by to melo precijen vydrzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky