svijanskymaz Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Mrzi me, ze Ukrajincum neuznali gol, protoze zaprvy balon byl za carou a zadruhy se v druhy puli do anglanu pustili s neuveritelnou vervou. Vyborny fotbalek. edit: videl jsem vcera Chorvaty, dneska Ukrajince a kam se na ne hrabeme... Platinimu by som ukopol tie zabozrutske gule,hold vsade sedi samy neomylny kokot a potom to takto vypada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 19. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2012 Adidas je sracka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Mrzi me, ze Ukrajincum neuznali gol, protoze zaprvy balon byl za carou a zadruhy se v druhy puli do anglanu pustili s neuveritelnou vervou. Vyborny fotbalek. edit: videl jsem vcera Chorvaty, dneska Ukrajince a kam se na ne hrabeme... Muzou na nas koukat v telce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 bad for you Máš 3 možnosti: 1. Vydržet 2. Změnit banku 3. Hádat se a vyhádat si slevu Budu muset vydržet a věřím, že to dají brzy do pořádku :-). Změnit banku nechci, protože si nějak neumím představit, kolik lidí by mi pak posílalo platby pořád do KB. No a pro slevu se hádat nebudu, protože mám vše zdarma již nyní. Za půl hodiny to jdu zkusit, tak doufám, že už to bude lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Bandicoot: přesně to samé mě štve taky,hráli výborně i bez Ševčenka To víš...podplaceny Madaří Nechápu proč už tam dáááávno neni videozáznam jako v hokeji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 To víš...podplaceny Madaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Adidas je sracka.... Tohle me jinak vcera pekne nasralo.. i kdyz, nechapu uplne, jestli tebe ten navrh nebo to stazeni.. Me nasralo stazeni tech bot. Ja to nechapu. Jako proc?! Protoze nekde pred 200 lety byli otroci? Dyt to je na hlavu.. Stejne, jako je na hlavu, kdyz se v USA v tv ukaze bradavka.. se z toho jsou vsichni pos.at, jakoby to nebylo lidsky.. Svetu zacina vazne kapat na karbid, tohle neni normalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Nutno říct,že bradavka Janet Jackson je pěkně hnusná a je dobře,že ji to zakázali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 ja to taky nechapu, kor kdyz je to podle tohohle: ale je fakt, ze obcane tmavsi pleti by si mohli pripadat zvlastne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 ja to taky nechapu, kor kdyz je to podle tohohle: ale je fakt, ze obcane tmavsi pleti by si mohli pripadat zvlastne Vy mě dáváte, už zase pláču, jak já sem na fórum rád chodím Pankeři to říkají správně, svět se pos... , včetně celého adidasu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 (upraveno) Vy mě dáváte, už zase pláču, jak já sem na fórum rád chodím sak sme taky radi a patricne hrdi na to, ze te tu mame, Vlasto nicmene ja to nemyslel z legrace, von to tak fakt rekl: Samotný Jeremy Scott se nechal slyšet, že se v tomto případě inspiroval plyšovou hračkou My Pet Monster, jejíž ruce poutají oranžové obruče. ?Na moji práci měly vždycky nepopiratelný vliv nejrůznější hračky z dětství,? uvedl pro agenturu AP návrhář narozený v americkém Kansas City. link na clanek Upraveno 20. června 2012 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 manzelka prisla s tim, ze je ted velky hit si pred dlouhym letem pichnout neco proti tromboze... uz se vidim, jak si sam picham injekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 manzelka prisla s tim, ze je ted velky hit si pred dlouhym letem pichnout neco proti tromboze... uz se vidim, jak si sam picham injekci Tak jestli se to píchá do svalu, tak to určitě zvládneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 tak to vim naprosto jasně - to nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Hele ja to delam kazdej den, proste nepremejslej, vyndej strikacku a rychle bodni, pak zmackni a je to. Ani to neboli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 A to se to neda aplikovat nak normalne? Treba cipky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Mě to příjde jako zbytečné trápení. Před dlouhým letem si dej aspirin a výsledek bude stejný. A během letu se procházej, třeba do kuchyňky a zpět, to pomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 (upraveno) Presne tak to delaval ja. Aspirin, prochazky, cviceni chodidlama a aspon pul litru cerveneho v krvi. Upraveno 21. června 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Aspirin... a aspon pul litru cerveneho Noo, zrovna tahle kombinace asi nebude nejlepší . Ale bez toho vína to je správné řešení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 21. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2012 Jay Doll: Se hezky vyspí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky