Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mrzi me, ze Ukrajincum neuznali gol, protoze zaprvy balon byl za carou a zadruhy se v druhy puli do anglanu pustili s neuveritelnou vervou. Vyborny fotbalek.

edit: videl jsem vcera Chorvaty, dneska Ukrajince a kam se na ne hrabeme...

Platinimu by som ukopol tie zabozrutske gule,hold vsade sedi samy neomylny kokot a potom to takto vypada...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mrzi me, ze Ukrajincum neuznali gol, protoze zaprvy balon byl za carou a zadruhy se v druhy puli do anglanu pustili s neuveritelnou vervou. Vyborny fotbalek.

edit: videl jsem vcera Chorvaty, dneska Ukrajince a kam se na ne hrabeme...

Muzou na nas koukat v telce :D

Odkaz ke komentáři

bad for you

Máš 3 možnosti:

1. Vydržet

2. Změnit banku

3. Hádat se a vyhádat si slevu

Budu muset vydržet a věřím, že to dají brzy do pořádku :-). Změnit banku nechci, protože si nějak neumím představit, kolik lidí by mi pak posílalo platby pořád do KB. No a pro slevu se hádat nebudu, protože mám vše zdarma již nyní. Za půl hodiny to jdu zkusit, tak doufám, že už to bude lepší.
Odkaz ke komentáři

Adidas je sracka....

Tohle me jinak vcera pekne nasralo.. i kdyz, nechapu uplne, jestli tebe ten navrh nebo to stazeni.. Me nasralo stazeni tech bot. Ja to nechapu. Jako proc?! Protoze nekde pred 200 lety byli otroci?

Dyt to je na hlavu.. Stejne, jako je na hlavu, kdyz se v USA v tv ukaze bradavka.. se z toho jsou vsichni pos.at, jakoby to nebylo lidsky..

Svetu zacina vazne kapat na karbid, tohle neni normalni

Odkaz ke komentáři

ja to taky nechapu, kor kdyz je to podle tohohle:

Posted Image

ale je fakt, ze obcane tmavsi pleti by si mohli pripadat zvlastne :)

Vy mě dáváte, už zase pláču, jak já sem na fórum rád chodím :gora:

Pankeři to říkají správně, svět se pos... , včetně celého adidasu :oneeyed02:

Odkaz ke komentáři

Vy mě dáváte, už zase pláču, jak já sem na fórum rád chodím :gora:

sak sme taky radi a patricne hrdi na to, ze te tu mame, Vlasto :) nicmene ja to nemyslel z legrace, von to tak fakt rekl:

Samotný Jeremy Scott se nechal slyšet, že se v tomto případě inspiroval plyšovou hračkou My Pet Monster, jejíž ruce poutají oranžové obruče. ?Na moji práci měly vždycky nepopiratelný vliv nejrůznější hračky z dětství,? uvedl pro agenturu AP návrhář narozený v americkém Kansas City.

link na clanek

Upraveno uživatelem sibirnaya
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

manzelka prisla s tim, ze je ted velky hit si pred dlouhym  letem pichnout neco proti tromboze... uz se vidim, jak si sam picham injekci :suicide_anim:

Tak jestli se to píchá do svalu, tak to určitě zvládneš :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...