Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Nedá se říct že naštvalo, ale dost udivilo a to jak se moderátorům podařilo perfektně rozvrtat s těmi jejich vynálezy o mazání příspěvků fórum a teď jsou zalezlí za bukem a "moudře" mlčí. Viz. Prodej a další :D . A to včera touto dobou hýřili aktivitou a nejradši by měnili i hesla :D .

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nezapojil jsem se do debaty, když se nová pravidla projednávala, tak jsem asi poslední, co do toho má právo remcat, ale ten něčí nápad s promazáním počtu příspěvků byla definitivně velmi kvalitní kravina :D Doufám, že se uzná chyba a dá se všechno brzy do pořádku"

Odkaz ke komentáři

Nezapojil jsem se do debaty, když se nová pravidla projednávala, tak jsem asi poslední, co do toho má právo remcat, ale ten něčí nápad s promazáním počtu příspěvků byla definitivně velmi kvalitní kravina :D Doufám, že se uzná chyba a dá se všechno brzy do pořádku"

Mně chvilku trvalo, než jsem si odvodil pravděpodobný klíč k rozkódování faktu, že jsem přišel o cca 80 % svých příspěvků. Ale vypadá to na retrográdní úpravu pravidel. :) Nejen, že už mně nový nepřibudou, páč se poslení dobou bahním jen v nízkopodlažních, nehodinkových sekcích a tam je nárůst "forbidden", ale zároveň mně byly odebrány i všechny, které jsem v těchto končinách doposud získal. Ale chápu - když se kácí les, lítají třísky.
Odkaz ke komentáři

Nevim, ale to je muj nazor. Bezici prodeje nechat dojet a nove uz zakladat po splneni pozadavku danych pravidly. Jak jinak odfiltrovat Olinky a jine smelinare...

Má pravdu, předsedo.:)

gougy: Co to pročistilo? Obchoduje tam olinka s 3 příspěvky, z 9 vláken založených, je 8 prodejních, dále CERT.81 se 17 příspěvky a severes se 3.

Vlákna byla založena před změnou pravidel :whistle:

Odkaz ke komentáři

...Pokiaľ máte nad 50, je jedno, či je to 100 alebo 2000.

:D Sorry, ale nemoh jsem si odpustit, při pohledu na svoje momentální "skóre", reakci na tvůj post:

post-19967-045331100 1340832912.jpg

Ale jinak je to samozřejmě hlavně prča. Je to vlastně taková simulace měnový reformy z třiapadesátýho. :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Ale jinak je to samozřejmě hlavně prča. Je to vlastně taková simulace měnový reformy z třiapadesátýho. :)

Kdo měl h...o, nic neztratil, kdo měl moc, ztratil nejvíc :D Ale i tak mi zůstalo slušné číslo... :)

Odkaz ke komentáři

Ludwig Wittgenstein - běž se představit do nováčkovského oddělení :D , tam to máš za 1 bod a budeš mít hned 50 příspěvků :D .

Takže já si to jenom tak trochu shrnu... Celej tenhle novej systém byl zavedenej proto, aby se tady nehonily příspěvky od novejch členů, jenže došlo k nějaký drobný chybičce. Ovšem ta se dá napravit jednoduše tím, že napíšu nějakej pitomej canc do vlákna, kde se to počítá. Jo, to dává smysl. Akorát mně kamaráde ani tvoje rada moc nepomůže, protože nováčkovská představovačka je taky součástí sekce, ve které se body nepočítaj. Ty vole, to je kafkárna. :D Upraveno uživatelem Ludwig Wittgenstein
Odkaz ke komentáři

To je pěkné, ale ty zrušené příspěvky byly také postovány před změnou pravidel. Vidíš někde logiku ?

Hmmm, stačilo po změně nedat přepočítat. Nepočítalo by to nové a staré by to nesmazalo. Stačilo to probrat v příslušném vlákně, ne?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50203-dulezite-zmena-pravidel-prodeje/page__st__80

#66, 69, 95

Odkaz ke komentáři

Takže já si to jenom tak trochu shrnu... Celej tenhle novej systém byl zavedenej proto, aby se tady nehonily příspěvky od novejch členů, jenže došlo k nějaký drobný chybičce. Ovšem ta se dá napravit jednoduše tím, že napíšu nějakej pitomej canc do vlákna, kde se to počítá. Jo, to dává smysl. Akorát mně kamaráde ani tvoje rada moc nepomůže, protože nováčkovská představovačka je taky součástí sekce, ve které se body nepočítaj. Ty vole, to je kafkárna. :D

No jo, až teď mě došlo, že je to v "nebodované" sekci :wallbash: .
Odkaz ke komentáři

Hmmm, stačilo po změně nedat přepočítat. Nepočítalo by to nové a staré by to nesmazalo. Stačilo to probrat v příslušném vlákně, ne?

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50203-dulezite-zmena-pravidel-prodeje/page__st__80

#66, 69, 95

Jo kamaráde, tam byli jiný experti na počítání a probírání :D .

Upraveno uživatelem jirka404
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...