jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Nedá se říct že naštvalo, ale dost udivilo a to jak se moderátorům podařilo perfektně rozvrtat s těmi jejich vynálezy o mazání příspěvků fórum a teď jsou zalezlí za bukem a "moudře" mlčí. Viz. Prodej a další . A to včera touto dobou hýřili aktivitou a nejradši by měnili i hesla . Upraveno 27. června 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Proč jsem přišel o cca 100 příspěvků :-( Nikomu sem nic neprovedl, měl jsem tu snad 3 nebo 4 inzeráty a najednou jsem tady zase jako nováček. Ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Nezapojil jsem se do debaty, když se nová pravidla projednávala, tak jsem asi poslední, co do toho má právo remcat, ale ten něčí nápad s promazáním počtu příspěvků byla definitivně velmi kvalitní kravina Doufám, že se uzná chyba a dá se všechno brzy do pořádku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Já si myslím, že nepočítat příspěvky v nehodinkových rubrikách a prodejních vláknech byl naopak super tah, v kombinaci s upravenými pravidly prodeje pomůže pročistit vzduch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) gougy: Co to pročistilo? Obchoduje tam olinka s 3 příspěvky, z 9 vláken založených, je 8 prodejních, dále CERT.81 se 17 příspěvky a severes se 3. Upraveno 27. června 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Nezapojil jsem se do debaty, když se nová pravidla projednávala, tak jsem asi poslední, co do toho má právo remcat, ale ten něčí nápad s promazáním počtu příspěvků byla definitivně velmi kvalitní kravina Doufám, že se uzná chyba a dá se všechno brzy do pořádku" Mně chvilku trvalo, než jsem si odvodil pravděpodobný klíč k rozkódování faktu, že jsem přišel o cca 80 % svých příspěvků. Ale vypadá to na retrográdní úpravu pravidel. Nejen, že už mně nový nepřibudou, páč se poslení dobou bahním jen v nízkopodlažních, nehodinkových sekcích a tam je nárůst "forbidden", ale zároveň mně byly odebrány i všechny, které jsem v těchto končinách doposud získal. Ale chápu - když se kácí les, lítají třísky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Počet príspevkov je nepodstatný, na cenu hodiniek, ani počasie to vplyv nemá .Pokiaľ máte nad 50, je jedno, či je to 100 alebo 2000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Nevim, ale to je muj nazor. Bezici prodeje nechat dojet a nove uz zakladat po splneni pozadavku danych pravidly. Jak jinak odfiltrovat Olinky a jine smelinare... Má pravdu, předsedo. gougy: Co to pročistilo? Obchoduje tam olinka s 3 příspěvky, z 9 vláken založených, je 8 prodejních, dále CERT.81 se 17 příspěvky a severes se 3. Vlákna byla založena před změnou pravidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 ...Pokiaľ máte nad 50, je jedno, či je to 100 alebo 2000. Sorry, ale nemoh jsem si odpustit, při pohledu na svoje momentální "skóre", reakci na tvůj post: Ale jinak je to samozřejmě hlavně prča. Je to vlastně taková simulace měnový reformy z třiapadesátýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Ale jinak je to samozřejmě hlavně prča. Je to vlastně taková simulace měnový reformy z třiapadesátýho. Kdo měl h...o, nic neztratil, kdo měl moc, ztratil nejvíc Ale i tak mi zůstalo slušné číslo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Vlákna byla založena před změnou pravidel To je pěkné, ale ty zrušené příspěvky byly také postovány před změnou pravidel. Vidíš někde logiku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Hah, jeste ze se ted ty prispevky nepocitaj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Ludwig Wittgenstein - běž se představit do nováčkovského oddělení , tam to máš za 1 bod a budeš mít hned 50 příspěvků . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Sorry, ale nemoh jsem si odpustit, při pohledu na svoje momentální "skóre", reakci na tvůj post: Ale jinak je to samozřejmě hlavně prča. Je to vlastně taková simulace měnový reformy z třiapadesátýho. Neboj, to ľahko napravíš nejakým zmysluplným hodinkovým príspevkom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Sorry, duplicita. Upraveno 27. června 2012 uživatelem railmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Ludwig Wittgenstein - běž se představit do nováčkovského oddělení , tam to máš za 1 bod a budeš mít hned 50 příspěvků . Takže já si to jenom tak trochu shrnu... Celej tenhle novej systém byl zavedenej proto, aby se tady nehonily příspěvky od novejch členů, jenže došlo k nějaký drobný chybičce. Ovšem ta se dá napravit jednoduše tím, že napíšu nějakej pitomej canc do vlákna, kde se to počítá. Jo, to dává smysl. Akorát mně kamaráde ani tvoje rada moc nepomůže, protože nováčkovská představovačka je taky součástí sekce, ve které se body nepočítaj. Ty vole, to je kafkárna. Upraveno 27. června 2012 uživatelem Ludwig Wittgenstein Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 To je pěkné, ale ty zrušené příspěvky byly také postovány před změnou pravidel. Vidíš někde logiku ? Hmmm, stačilo po změně nedat přepočítat. Nepočítalo by to nové a staré by to nesmazalo. Stačilo to probrat v příslušném vlákně, ne? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50203-dulezite-zmena-pravidel-prodeje/page__st__80 #66, 69, 95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Takže já si to jenom tak trochu shrnu... Celej tenhle novej systém byl zavedenej proto, aby se tady nehonily příspěvky od novejch členů, jenže došlo k nějaký drobný chybičce. Ovšem ta se dá napravit jednoduše tím, že napíšu nějakej pitomej canc do vlákna, kde se to počítá. Jo, to dává smysl. Akorát mně kamaráde ani tvoje rada moc nepomůže, protože nováčkovská představovačka je taky součástí sekce, ve které se body nepočítaj. Ty vole, to je kafkárna. No jo, až teď mě došlo, že je to v "nebodované" sekci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Hmmm, stačilo po změně nedat přepočítat. Nepočítalo by to nové a staré by to nesmazalo. Stačilo to probrat v příslušném vlákně, ne? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50203-dulezite-zmena-pravidel-prodeje/page__st__80 #66, 69, 95 Jo kamaráde, tam byli jiný experti na počítání a probírání . Upraveno 27. června 2012 uživatelem jirka404 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 No jo, no. Teď je z toho zbytečně haló třeba u prodeje tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/50294-tissot-heritage-visodate-automatic/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky