Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Přijel jsem domů z kolejí a tady dopis ze soudu (neměli by mi to dát jen do ruky? Posted Image )

Jsem předvolán jako svědek k soudu za čtvrt roku, v trestní věci proti někomu koho vůbec neznám (na FB má profil, 0 společných přátel).

Dá se nějak zjistit o co jde, nebo to zjistím až na místě?

Máte někdo tu zkušenost?

Proč tě to naštvalo? Soud ti proplatí cestovní náklady, ušlou mzdu a ty si tak uděláš výlet na účet státu :) . Ale jestli je tam č.j. tak se obrať na ten soud, třeba ti to někdo vysvětlí předem kvůli čemu a komu tě tam chtějí
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník J. V. Pleva

bude, když se potkáme někde na pokec ( to není agresivní výzva k něčemu, abys to tak nebral ). Nicméně, pokud bys mi chtěl něco "vysvětlit", jestli Tě s..u, ani tomu se nevyhejbám ( aby bylo mezi náma jasno - neuhnu, je mi jedno kdo jsi, jak jsi velkej, co děláš.....za jednu vracím vždy dvě ).......nabízím přátelský pokec face to face......někde třeba u piva. Čeká mne pár cest na Ostravsko, v brzké době třeba třídenní školení v Havířově.....takže budeš-li mít zájem ? ;)

To mi člověče něco připomíná - jak jsi mi onehdy nabízel fyzickou likvidaci, zavření tlamy, vysvětlení slušného chování klackem a tak. Myslím, že by tě měl Kamil přihlásit do soutěže o Moderátora roku.

Hele, běž si zase radši zmlátit nějakého bezďáka nebo cyklistu, uleví se ti.

Upraveno uživatelem J. V. Pleva
Odkaz ke komentáři

Proč tě to naštvalo? Soud ti proplatí cestovní náklady, ušlou mzdu a ty si tak uděláš výlet na účet státu :) . Ale jestli je tam č.j. tak se obrať na ten soud, třeba ti to někdo vysvětlí předem kvůli čemu a komu tě tam chtějí

No jsem student, tento měsíc mi končí práce pro VŠB, začínám v polovině září. Přes léto budu jen další student 26+, nic tím nedostanu.... Leda si přes ten termín zařídit brigádu a to by se mnou stejně vycinkali Posted Image

Odkaz ke komentáři

To mi člověče něco připomíná - jak jsi mi onehdy nabízel fyzickou likvidaci, zavření tlamy, vysvětlení slušného chování klackem a tak. Myslím, že by tě měl Kamil přihlásit do soutěže o Moderátora roku.

Hele, běž si zase radši zmlátit nějakého bezďáka nebo cyklistu, uleví se ti.

nějak si nepamatuju, že bych Ti kdy vyhrožoval.....ale jestli jo, klidně to zveřejni ( to Ti přece jde, to umíš - zveřejňovat sz, i cizí ), ať ostatní viděj, jakej jsem hajzl.

Odkaz ke komentáři

Splachovací moc ne a v tomhle vedru ani suchej ;)

Ne, aby bylo jasno, já si opravdu nepamatuju ( a nejsem vědom toho ), že bych Salamiovi někdy vyhrožoval. Je možné, že jsem to udělal a pustil z hlavy....já nemusím jeho, on nemusí mne. Pár zpráv jsme si kdysi vyměnili, něco jsem mu smazal a pak dlouhatánsky vysvětloval....a dočkal se přednášek o estébácích, bejvalým režimu atdatd ( tohle si pamatuju )...prostě blbý kecy ukřivděnýho fracka, co je zvyklej na to, že před ním lidi spíš skloněj hlavu. Ale takovejch už tady bylo milión....takřka pokaždý, když se někomu něco nelíbilo...ostatní modi mohou potvrdit. Takže jestli to tak bylo, tak ať to sem prskne, já stáhnu ocas.....i se třeba omluvím ( jsem impulzivní člověk - každej jsme nějakej....vyletím a třeba za hodinu už o tom nevím ).

Pokud to ale nemáš jak doložit, uvítal bych, kdyby ses o mne přestal otírat, Salamio.Docela jasně si pamatuju, že jsme se dohodli, že se budem ignorovat. Já to dodržuju ( pravda, ocenil jsem to, jak jste byli s manželkou v tej školce, promiň, už to neudělám )....Ty sis rejpnul už podruhé po svém návratu na Chronomag. Zatím nevím, co tím sleduješ, ale chceš-li, posluž si.

Odkaz ke komentáři

No jo, máš recht....ale třeba to má uložený, stažený ( u člověka jeho typu by mne to ani trochu nepřekvapilo ). Hele, já nevím...ale pokud po mně takto vyjel, předpokládám, že to má jak doložit.....protože psát tady něco o "onehdá".......já bych radši držel hubu. Nebo třeba myslí něco, co jsem mu napsal veřejně ( pamatuju se, že jsem na něj vyletěl, když psal o "autistických fotografech" - třeba je to ono, co myslí - to se mne hodně dotklo, tenkráte, protože mám nemocného kloučka v pěstounské péči. Ale to se,tenkráte, vysvětlilo....takže jestli vytahuje tohle, tak palec dolů ) a to by tudíž mělo být dohledatelné...já fakt nevím......ale osobně si vážně nejsem vědomej toho, že bych zrovna jemu nějak vyhrožoval, i když se nemusíme ( tohle opravdu nepopírám ).

Tobě by se to, Dane, líbilo, kdyby do Tebe někdo takhle zavandroval a Ty jsi si něčeho, z čeho jsi obviněn, nebyl vědomej ????

EDIT - I když si o něm myslím svoje, nepředpokládám, že by to udělal jen tak, na to je Salámio až moc chytrej. Nepředpokládám, že by se chtěl jen svézt "na vlně", u něj ne. Jsem všelijakej, nemusím leckomu sedět, ale tohle.....ale možná se pletu a je to jen " využití příležitosti ".

Já si počkám na vysvětlení, jak jsem sal, nemám problém s tím se omluvit. Kór po takové době. Ale dál budu jinak ignorovat.....prostě se nemusíme.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník J. V. Pleva

nějak si nepamatuju, že bych Ti kdy vyhrožoval.....ale jestli jo, klidně to zveřejni

Jak myslíš. Řekl bych, že pár citací postačí. Ano, šlo o onen případ s autistickým fotografem, což jsem ani nenapsal já, ale spravedlivému hněvu musel být učiněn průchod, že jo.

SZ si automaticky ukládám všechny, bez zjevného účelu, spíše ze zvyku, ale na přímou výzvu nemám problém je vytáhnout:

...při setkání z oka do oka z Tebe vytřískám duši...

...na lidi Tvého typu nic jiného totiž neplatí, dokud se nespálíš, pozor si prostě nedáš. Až se Ti to vymstí, uvidíš sám...

...pokud jsem schopen někoho urážet, musím počítat s odezvou (i fyzickou)... tak mne to odmala učili. Když si někdo otevírá hubu, prostě mu ji zavřu...

Nicméně máš pravdu, vzájemná ignorace bude lepší. Jen si prosím nech ty řeči, jak nejsi agresivní.

Edit: nemám problém s tím, když je někdo agresivní, to je v podstatě normální, ale ať si to proboha přizná. Tak blbý, aby sis musel lhát do kapsy, přece nejsi?

Upraveno uživatelem J. V. Pleva
Odkaz ke komentáři

Tak pokud šlo o toho "autistického fotografa ", to nechť si lidi tady vyhledají sami...to je záležitost, jak dlouho...dva,tři roky ??? ...stará ......a k tomu jsem napsal svoje. To se mne dotklo ohledně synka.....víc nic, to se už vysvětlilo a patlat se v hovnech dál nehodlám.

Ano, ignorace je lepší...dodnes jsem to dodržoval.....buď tak hodnej a dodržuj to taky. OK ?! ;)

Odkaz ke komentáři

preco to tu vypisujete verejne, tieto vzajomne osocovania ? myslite ze to niekoho zaujima ? ved to su vase privatne veci, a to sa cudujem hlavne v pripade moderatora, ktory si takymto pristupom k foru kaka sam sebe na hlavu.

Odkaz ke komentáři

preco to tu vypisujete verejne, tieto vzajomne osocovania ? myslite ze to niekoho zaujima ? ved to su vase privatne veci, a to sa cudujem hlavne v pripade moderatora, ktory si takymto pristupom k foru kaka sam sebe na hlavu.

...mě to zajímá, co tady máme za fiškulíny mody...

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

...coze to? ...moderatora? TOTO FORUM MA MODERAAATORA??? KUA ZAS SA VSETKO DOZVIEM POSLEDNY!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...