Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Mluvím o tom Bakerově záměru, který sdělil Plevovi formou SZ, a který jako admin snad i po smazání vidíš... Ty nemáš problém s takovým chováním?

Aha, chyba v pojmenování, admin a mod je rozdíl, mrkni se sem. :)

Vidím smazané příspěvky, Baker už to snad vysvětlil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

příběh vypráví tak nějak po svém...

Koukam, ze vis vic nez ja ... tak uplne naposledy

Fakt je, že Baker v soukromých zprávách navrhoval Plevovi účast na podvodu spáchaném na případném kupujícím jeho hodinek.

Nevim o jakem podvodu tady porad pises, precti si muj post jeste jednou, opravdu jsem si nemyslel, ze to Pleva udela za pivo.

Taky mohl o to snizit cenu a prodat rychleji, napadalo Te to?

Fakt je, že mu předtím Baker onu SZ poslal. Měla předmět "Ban" a obsah "Za zverejneni osobni konverzace. Cau"

Toto jsem uvedl jako duvod banu, system to vyzaduje, dostal jeste jednu o ktere Te pri svem knourani zapomel informovat.
Odkaz ke komentáři

Viktore, na rezignaci se vykasli... i na ty kecy nezucastnenych okolo. Carpaccio, my dva jsme spolu nikdy zadny spor nemeli, ale nechces se fakt prestat navazet do vsech okolo? Je to zbyecny, nikam to nevede a nic dobreho (myslim atmosferu na foru) z toho nevzejde. Sracek je kolem dost i tak... bylo by fajn, kdyby forum zustalo co mozna nejvic podobnych kravin usetreno. Ach jo. Nejsem tady uplne dlouho, ale obcas se mi taky zasteskne po "starych casech".

Odkaz ke komentáři

Aha, chyba v pojmenování, admin a mod je rozdíl, mrkni se sem. :)

Vidím smazané příspěvky, Baker už to snad vysvětlil.

OK, za chybu v terminologii se omlouvám.

Bakerovo vysvětlení mě právě nepřesvědčilo (chápu, že po smazání původního přepisu konverzace leckoho jo), pročež jsem se ptal Tebe, který vidíš nejen vysvětlení, ale i původní Plevův post, který celou věc odstartoval. Beru to tedy jako "ne, s takovým chováním problém nemám" a jsem spokojen, že jsem odpověď dostal.

Jen jsem chtěl vědět, kde stojíme.

Snad bych si jen dovolil ještě podotek na téma soukromosti soukromých zpráv:

1) Osobně nemám problém s tím, když tu kdokoli zveřejní cokoli z mých SZ. Asi proto, že se nemám za co stydět.

2) Kdybych se měl za co stydět, stejně bych si nedovolil srovnávat SZ na serveru, který není můj, s listovním tajemstvím nebo obsahem svého telefonu... Prd vím, kdo komu "natočí monitor", jak zabezpečený je redakční systém proti útokům zvenčí a kdo všechno do něj má přístup zevnitř.

Z těchto důvodů netuším, co je tak strašného na zveřejnění obsahu SZ, že si tím Pleva vysloužil ban.

Kdyby by svině, co chce Bakera zdiskreditovat, jak se mu teď, když se nemůže vyjádřit, snaží někteří podsunout, tak by obsah svého rozhovoru s Bakerem posílal soukromými zprávami kdekomu, nosil by si ho vytištěný na srazy a říkal "koukej, co mi Baker napsal".

Namísto toho to sem hodil veřejně, Baker měl možnost se k tomu vyjádřit... A? Citace smazány, namísto nich jednostranné interpretace, a druhé straně zavřená pusa.

A do toho lítají vzduchem gentlemani zleva i zprava. :D

Nic, za sebe jsem téma vyčerpal a nehodlám se k němu vracet. Dopadlo to jako vždy - a mrzí mě, že to takhle dopadá na místě, kde jsem udělal spoustu strašně fajn obchodů a které mi dalo i pár přátel daleko překračujících hranice tohohle prostoru. Ale asi jsem opravdu solvínoidní pitomec, když naivně připouštím, že by tomu mohlo být jinak.

Upraveno uživatelem carpaccio
Odkaz ke komentáři

Jedinej funkční admin jsem tu já. A ty místo moderátor, moderátoři píšeš většinou admin, takže vlastně za všechno můžu jenom já.:D

Pokusím se napříště užívat správných termitů, aby to neskončilo koloniálním fiakrem.

EDIT: Jsem totiž žil v tom, že Ty ráčíš bejt "Root Admin", pročež musej' existovat další admini, kteří ho ale maj' menšího o to, že nejsou Root. :)

Upraveno uživatelem carpaccio
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Vždycky jsem se těšil, že to jednou řeknu...

Ehm, tak tedy...

Kde je nějaký moderátor, aby to tady zamknul a promazal? :D

Řekl bych: "Tad(a)y"

Leč mi stále nedorazil jmenovací dekret od Kamila, abych mohl udělat pořádek ve státě Dánském.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Vždycky jsem se těšil, že to jednou řeknu...

Ehm, tak tedy...

Kde je nějaký moderátor, aby to tady zamknul a promazal? :D

tak jo :smile_anim: = do rána, aspoň se vyčistí vzduch a přejdou emoce

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Coje?

Jen mi chyběla tvá upřímnost.:)

blablabla

EDIT: Místopřísežně prohlašuju, že nechci sabotovat práci váženého staronového moderátora a příspěvek jsem psal předtím, než to ypo zamknul. :D

Odkaz ke komentáři

Ostre proti tomu protestuji a nesouhlasim! Velmi bych ocenil revizi tohoto unahleneho, prinejmensim, rozhodnuti. Neexistuje k nemu duvod a za daleko pregnantnejsi poruseni pravidel se zde daval ban tak na tri dny az tyden. Citim v tom osobni mstu, ne vuli po fungujicim foru, a tu si moderator musi mit silu odpustit. Jinak je to spatny moderator. I kdyz je to treba kamos.

Takze, Viktore, tos jsi brutalne prehnal. Odbanuj ho a nekaz si svou image fajneho synka.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...