Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Na akeho certa bolo treba Bostonu tu dallasku vykopavku. Ach jaj.

Napsat tohle o hraci,ktery je jeden z nejlepsich v hojevove historii vsech dob a stale i ve svem veku je top hrac v NHL,chce opravdu hodne inteligence.

Popravde by me i zajimalo,co te k tomuto nazoru vede?Pokud jsi fanousek Bostonu pak si myslim,ze budes nakonec velmi spokojen.

People, chlape, čo to meleš? Doplním Marfaela, že prínos takéhoto hráča pre klub, ktorý už NEMUSÍ nikomu nič dokazovať (akurát tak sám sebe), nie je len súkať góly a nahrávky. Ale ty to určite vieš, sám si predsa odohral x sezón v profilige. Výmeny v NHL sú predsa normálne, Jágr už toho zažil dosť a stále je o neho záujem a to hovoríme o tej naj profilige. V repre či v českej extralige stále mladíkom natrhne prdel. Klobúk dole a trochu viac úcty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je v poho, po drogách je někdy útlum, který vyůstí v deprese

Člověče já myslel, že nejvíc mě dnes naštavala návštěva u lékaře kam jsem byl objednán dlouho dopředu a strávil jsme tam i s jeho občerstvením 3 hodiny a 25 minut a ono to tak není.

To je tak jako říkám když máš ruce rychlejší než mozek. :eek:

Na akeho certa bolo treba Bostonu tu dallasku vykopavku. Ach jaj.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník

Že se na něj chlapi nevyhulíte. Pokud jsem si stačil všimnout, tak kolega People má radikální a rychlé komentáře, které podle mě jen provokují a baví se tím. Tuhle k plastovým hodinkám, tamhle j Jágrovi, onde k Navitimerům. Beru ho tak, že je lakmusovým papírkem tolerance, vyspělosti a demokracie  tohoto fóra. Je lehké s ním žít. Nereagovat. :angel:

Odkaz ke komentáři

Že se na něj chlapi nevyhulíte. Pokud jsem si stačil všimnout, tak kolega People má radikální a rychlé komentáře, které podle mě jen provokují a baví se tím. Tuhle k plastovým hodinkám, tamhle j Jágrovi, onde k Navitimerům. Beru ho tak, že je lakmusovým papírkem tolerance, vyspělosti a demokracie  tohoto fóra. Je lehké s ním žít. Nereagovat. :angel:

mno já nevím ale to je Troling jak vyšitej

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

no uz me to drzi asi 3 dny,...............hele a taky si vazim novych moderatoru a jejich prace a nechci jim pridelavat starosti, ze by me museli banovat

Kdyby takový postoj, myslím pozitivní, nekonfliktní a vstřícný k nováčkům, měli všichni, noví moderátoři by byli bez práce.

Odkaz ke komentáři

Tak Česká pošta neví kde je můj balíček. Volám na všechny strany a je prostě zmizelej.

Je dobře zabalený a pojištěný, to jo, ale když mi sami pošťáci tvrdí, že neví ? Tak kdo to teda ví ?

Tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...