pavča Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Jasne, tomu rozumim. Nic na svete neni stoprocentne dokonale a bezpecne. Jen tech negativnich indicii uz je tolik, ze me proste napada, ze pokud se nekdo spali, tak se tomu moc nemuze divit. Ano, to je naprostá pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Na akeho certa bolo treba Bostonu tu dallasku vykopavku. Ach jaj.Az budete mit podobnou vykopavku u vas, muzete si zase dat na hranice ceduli "vitajte v krajine majstrov sveta" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Na akeho certa bolo treba Bostonu tu dallasku vykopavku. Ach jaj. Napsat tohle o hraci,ktery je jeden z nejlepsich v hojevove historii vsech dob a stale i ve svem veku je top hrac v NHL,chce opravdu hodne inteligence.Popravde by me i zajimalo,co te k tomuto nazoru vede?Pokud jsi fanousek Bostonu pak si myslim,ze budes nakonec velmi spokojen.People, chlape, čo to meleš? Doplním Marfaela, že prínos takéhoto hráča pre klub, ktorý už NEMUSÍ nikomu nič dokazovať (akurát tak sám sebe), nie je len súkať góly a nahrávky. Ale ty to určite vieš, sám si predsa odohral x sezón v profilige. Výmeny v NHL sú predsa normálne, Jágr už toho zažil dosť a stále je o neho záujem a to hovoríme o tej naj profilige. V repre či v českej extralige stále mladíkom natrhne prdel. Klobúk dole a trochu viac úcty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 (upraveno) právě sem se dozvěděl, že se zabil kolega z bývalé práce, RIP Jirko... http://zpravy.idnes.cz/nehoda-auta-ridic-zemrel-0wx-/krimi.aspx?c=A130403_112839_liberec-zpravy_ddt Upraveno 3. dubna 2013 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Myslím, že si people šlápnul do pěkně kvalitního lejna svou notickou k Jardovi. Taky mi tím nadzdvihl. Navíc Jarda je nejen excelentní hokejista, ale i frajer jako člověk. To osočení naprosto nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 To je v poho, po drogách je někdy útlum, který vyůstí v deprese Člověče já myslel, že nejvíc mě dnes naštavala návštěva u lékaře kam jsem byl objednán dlouho dopředu a strávil jsme tam i s jeho občerstvením 3 hodiny a 25 minut a ono to tak není. To je tak jako říkám když máš ruce rychlejší než mozek. Na akeho certa bolo treba Bostonu tu dallasku vykopavku. Ach jaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Že se na něj chlapi nevyhulíte. Pokud jsem si stačil všimnout, tak kolega People má radikální a rychlé komentáře, které podle mě jen provokují a baví se tím. Tuhle k plastovým hodinkám, tamhle j Jágrovi, onde k Navitimerům. Beru ho tak, že je lakmusovým papírkem tolerance, vyspělosti a demokracie tohoto fóra. Je lehké s ním žít. Nereagovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Že se na něj chlapi nevyhulíte. Pokud jsem si stačil všimnout, tak kolega People má radikální a rychlé komentáře, které podle mě jen provokují a baví se tím. Tuhle k plastovým hodinkám, tamhle j Jágrovi, onde k Navitimerům. Beru ho tak, že je lakmusovým papírkem tolerance, vyspělosti a demokracie tohoto fóra. Je lehké s ním žít. Nereagovat. mno já nevím ale to je Troling jak vyšitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Mno, my moderátoři jsme diplomati a vyjadřujeme se citlivě, bychom ho nekrmili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Ja bych ho poslal do prdele, ale mam ted pozitivni obdobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Ja bych ho poslal do prdele, ale mam ted pozitivni obdobi chudáčku malej, co ti to provedli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 (upraveno) chudáčku malej, co ti to provedli Tak blíží se jaro, no, to jsem vzdycky namekko Upraveno 3. dubna 2013 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Ja bych ho poslal do prdele, ale mam ted pozitivni obdobiJak dlouhé ho plánuješ - myslím kolik minut? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Jak dlouhé ho plánuješ - myslím kolik minut?no uz me to drzi asi 3 dny,...............hele a taky si vazim novych moderatoru a jejich prace a nechci jim pridelavat starosti, ze by me museli banovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 no uz me to drzi asi 3 dny,...............hele a taky si vazim novych moderatoru a jejich prace a nechci jim pridelavat starosti, ze by me museli banovat Kdyby takový postoj, myslím pozitivní, nekonfliktní a vstřícný k nováčkům, měli všichni, noví moderátoři by byli bez práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Kdyby takový postoj, myslím pozitivní, nekonfliktní a vstřícný k nováčkům, měli všichni, noví moderátoři by byli bez práce.Presne to si rikam taky, diky Kamile za podporu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Tvl Frantiku, kdyby bylo po žních, tak to snad i pochopím, ale takto? no toto Že Tě prst na klávesnici nebolí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Ked sa dari, tak sa dari. Gaborik do Columbusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Kdyby takový postoj, myslím pozitivní, nekonfliktní a vstřícný k nováčkům, měli všichni, noví moderátoři by byli bez práce.Díky Kamile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Tak Česká pošta neví kde je můj balíček. Volám na všechny strany a je prostě zmizelej.Je dobře zabalený a pojištěný, to jo, ale když mi sami pošťáci tvrdí, že neví ? Tak kdo to teda ví ?Tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky