Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prohra Plzně, to je škoda...mohl být klid. Tak zase bude v TV většinou jeden nepreferovaný klub.<br /><br /><br />From ajfoun Ťap:a:talk

...a jejich namachrovaný řeči o tom, jak si Plzeň ani neškrtla....

Odesláno

To vypadá jako relevantní důvod, proč si návštěvu u tchýně odpustit :)

Já mám ale smůlu, protože obě auta jsou v garáži, nemám se na co vymluvit :(

ono to je foceno z garáže, kdyby tam nebyl bordel a bylo uklizeno, stály by tam :(

Odesláno

Já mám k facebooku poměrně negativní vztah, něco se z té "dětské komunity" vytlačit dá a v dnešním ekonomickém propadu se všichni uchylují k investování do čehokoli (stejné jako v nejchudších oblastech lidi nejvíce sází). Takže pokud nějaké sociální medium, pak Linkedin.

tady je porovnání Facebook a Linkedin

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Facebook a fanoušci jsou jen špicka ledovce. Dneska se kupují recenze a to je větší mazec. PR články vám taky nikdo nepíše jen pro hezké oči a myslíte si že první v pořadí oblíbenosti na cenových srovnávačích jsou opravdu produkty oblíbené a nebo jen zaplacené?

Odesláno

tady v okolí Velkého Meziříčí taky spousta mokrého sněhu. Ráno jsem jel po naprosto nedotčené sněhové ploše kde skoro nešly rozeznat příkopy u silnice. Hrabalo to skoro nepřetržitě všema čtyřma, každá zaráčka bokem, na křižovatce jsem se sotva udržel při rychlosti asi 5 km/h. No ale vlastně to je zábava. Ale co mě naštvalo, v Brně zrušili kvůli sněhu jarní blbnutí na okruhu. Jestli se počasí radikálně nezlepší, budou muset rušit další akce. To bude letos bída, superbike nejsou, doufám že se zadaří aspoň ten nový závod.

Odesláno

fajne, to bude zítra šmigrust jak cyp :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...