bobika Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 (upraveno) Hezky den vsem. Panove a damy, potrebuji /nutne/ poradit, ktere z predbezne vybranych hodinek koupit. Respektive presvedcit, ktere z nich nekoupit, ktere jsou "lepsi" nez druhe a mozna omrknout uplne jine ... Opravdu mooooc je potrebuji a nemohu se rozhodnout. Hlavni specifikace : - "lepsi" znacka /hele nejsem zadnej snob jasny, jen proste potrebuji neco pro svuj samoliby pocit .../ - sportovnejsi - mysleno s vice "budiky" - hlavne ty stopky ... - kaucuk, nebo guma - NIC jineho prosim - prumer do 43 mm, mam utle zapesti a velke cibule me neberou - cerny /proste tmavejsi/ cifernik a luneta - nemusi byt otocna - ukazatel datumu uprednostnim - cena rekneme do 100 000 Kc, pokud se zamiluji, muze byt vyssi - skoro nakonec, ale zrejme to nejzasadnejsi - AUTOMATY - dostupnost, prosim zadne waiting listy - NOVE, se vsemi papiry Zatim jsem z nedostatku prostoru a casu /vymluva/ nasel nasledujici - ne dle ceny, ale vzhledu. Posuzuji tedy jen podle obrazku. Nazivo jsem videl pouze Carrery na kovovem tahu. Vlastne jsem uz myslel, ze je to jasny, ale tak nejak porad nevim no. --- TH Carrera http://tinyurl.com/5crqlb Chopard Mille Miglia http://tinyurl.com/5qpcx2 nebo Chopard MM http://tinyurl.com/6zfwgf Omega Seamaster Divers Chrono http://tinyurl.com/5tjc5w Zenith Auto Chrono http://tinyurl.com/5c43a4 /Tady je mi jasny, ze nejsou prilis sportovni, ale jsou krasny a dostatecne mrnavy a kdyby byly na gume ... / Vetsina jejich produkce odpovidajici specifikaci je 45 mm a vic, sakra. --- Predem Dekuji vam vsem, kdo si najdete cas a chut mi poradit. Opakuji, nutne potrebuji tenhle typ hodinek /ze ja jsem kdy lezl na Chronomag .../ a nutne alespon vyssi stredni tridu DEKUJI, Rob Upraveno 9. srpna 2008 uživatelem bobika
Viktor Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Je ORIS dost dobrá značka? Ten karbonovej ciferník je v reálu moc pěknej, čísla na něm "plavou". Jinak ty druhý Chopardy jsou pěkný ...
RadekB Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Mohu potvrdit, že ty Orisky jsou velice kvalitně zpracované. Vidím ve tvém infu, že máš uvedeno místo bydliště Brno. Doporučuji si zajít do Vaňkovky, mají tam velký výběr hodinek právě od této firmy.
Patrik Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Ty Zenithy mi tam nějak nesedí Je to jako vybírat auto z katalogu General Motors a přihotit si k výběru Rolls Royce :-)
Ghill Odesláno 9. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2008 Zasa sa budem opakovat, sorry mne sa tie hodinky strasne pacia. Mido All Dial Limited. Okrem chronografu to do bodky splna co chces ale miesto neho mas zasa chronometer... bobika napsal: Hlavni specifikace : - "lepsi" znacka /hele nejsem zadnej snob jasny, jen proste potrebuji neco pro svuj samoliby pocit .../ - sportovnejsi - mysleno s vice "budiky" - hlavne ty stopky ... - kaucuk, nebo guma - NIC jineho prosim - prumer do 43 mm, mam utle zapesti a velke cibule me neberou - cerny /proste tmavejsi/ cifernik a luneta - nemusi byt otocna - ukazatel datumu uprednostnim - cena rekneme do 100 000 Kc, pokud se zamiluji, muze byt vyssi - skoro nakonec, ale zrejme to nejzasadnejsi - AUTOMATY - dostupnost, prosim zadne waiting listy - NOVE, se vsemi papiry DEKUJI, Rob
bobika Odesláno 10. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Dekuji za reakce, ovsem podle nereakci soudim, ze zrejme zbytecne resim takovou ptakovinu, jakou je koupe hodinek Nikdo z vas bohuzel nemel chut, nebo cas porovnat mnou uvedene modely. /vlastne ano, Patrik psal neco o autech Ok, tak ja vezmu ty Tagy no. Splnuji vlastne vsechno, co jsem popsal a znacka samotna je v poho. Utracet budu venku, takze budou za mnohem mene nez v nasich koncinach. /pro Jakuba - presto znovu dekuji za Tvuj cas a snahu/ --- K tem Oriskam jen tolik. Jsou to hezke hodinky, karbon vazne miluju, ale nelibi se mi tenhle typ uchyceni gumoveho remenu a ano, mam "problem" se znackou ... Mido - nemaji ty blby stopky no ... Proc Zenith ? I kdyz jsem jen obycejny spotrebitel bez hlubsich znalosti, rozdil si uvedomuji. Prdnul jsem je tam jen proto, ze se mi modely od Zenithu moc libi a dle specifikaci bych si URCITE vybral - Chrono, nebo rovnou Defy. Ten mnou uvedeny model ale asi nebude na gume a prumer vetsiny dalsich je na me prilis. Chci mit dobry pocit, ze mam na zapesti kvalitni hodinky, nepotrebuji ale, aby byly tak viditelne a vetsi nez ma pesticka --- Dekuji a hezkou nedeli Rob
xlaque Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 A čo tak kvalitne športove Zenithy s 39 mm ? Zenith Rainbow flyback, trochu starši model, ale splňa všetko. A da sa najsť v NOS stave.
bobika Odesláno 10. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 xlaque napsal: A čo tak kvalitne športove Zenithy s 39 mm ? ... Pekny, nasel jsem tyhle obrazky. Jenze, me se vazne nechce kupovat hodinky s kovovym tahem /ktery proste nemusim/, a pak jeste shanet vhodny gumovy ... Proste jednoduse najit "perfektni" hodinky, zaplatit a radovat se Aano, od te doby, co navstevuji Chronomag uz vim, ze to je zrejme ta nejkomplikovanejsi vec na svete ... vlastne u hodinek ta nejzasadnejsi KOMPLIKACE dik, rob
railmaster Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 (upraveno) Ak chceš všeobecne známu značku, tak podľa mňa spomínané Omegy, tie však nemajú dátum. Ak by si pristal na veľkosť 39 mm, tak Zenith, čo spomenul xlaque je dostatočne presvedčivý výber - El Primero, Flyback a kaučuk tam môžeš dať hocikedy, v lete je kovový ťah dobrá alternatíva. Upozorním ešte na značku, ktorá je tu na fóre mierne v tieni, ale šplhá stále vyššie - Monblanc. Niektorý s modelov Sport Chrono na gume by ťa určite zaujal - tam sa priemer blíži k tvojej hornej hranici 43 mm. Upraveno 10. srpna 2008 uživatelem railmaster
spiderer Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 bobika - ono peknych chronografu solidnich firem je celkem dost, ale aby byly na gume/kaucuku tak jich rapidne ubyde.. Moznosti ktere jsem nasel jsou bud na oceli, nebo na kuzi.. Mozna bych pouvazoval nad koupi na "necem" + rovnou zakoupeni gumy/kaucuku, pokud budes kupovat mimo CR v kamennem obchode, myslim, ze ti to rovnou i prehodi
utrejch Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 Mam ty tagy co chces a jsem s nimi spokojeny.
bedan Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 railmaster napsal: Ak chceš všeobecne známu značku, tak podľa mňa spomínané Omegy, tie však nemajú dátum. Ale mají, stačí se podívat
spiderer Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 bedan napsal: Ale mají, stačí se podívat Koukam, ze datum na 6 prehledne hodne lidi Me to prijde idealni umisteni, zvlaste u chronografu, nikterak nerusi na ciferniku, ale porad tam je
railmaster Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 spiderer napsal: Koukam, ze datum na 6 prehledne hodne lidi Me to prijde idealni umisteni, zvlaste u chronografu, nikterak nerusi na ciferniku, ale porad tam je Ano, opravujem, je tam.
Rimmer Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 spiderer napsal: bobika - ono peknych chronografu solidnich firem je celkem dost, ale aby byly na gume/kaucuku tak jich rapidne ubyde.. Moznosti ktere jsem nasel jsou bud na oceli, nebo na kuzi.. Mozna bych pouvazoval nad koupi na "necem" + rovnou zakoupeni gumy/kaucuku, pokud budes kupovat mimo CR v kamennem obchode, myslim, ze ti to rovnou i prehodi Pod to bych se podepsal. Remen je na hodinkach spotrebni doplnek, ktery s vyjimkou nekterych specialit nema k hodinkam samotnym prakticky zadnou vazbu a zalezi na osobnim vkusu a nalade, co k nim pripnes. Neber to osobne, ale ta tva podminka na gumovy remen mi prijde, jako kdybys vybiral auto, ktere musi mit hranata svetla
Návštěvník Snow Odesláno 10. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2008 bobika napsal: ...Jenze, me se vazne nechce kupovat hodinky s kovovym tahem /ktery proste nemusim/, a pak jeste shanet vhodny gumovy ... Proste jednoduse najit "perfektni" hodinky, zaplatit a radovat se Tady máš hodinky jako brus a jak píšeš "zaplať a raduj se".
bobika Odesláno 11. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna 2008 Dekuji vsem, tak tedy, budou to ty Tagy. Snow - hele tyhle jsou mooc hezky, 44 mm neni takova hruza a maji /skoro/ vsechno Skvela znacka, vypadaji, gumovej remen, ale jsou pro me az moc potapecsky. Tedy, nic proti potapecum, vlastne ani moc neverim, ze je nekdo bere pod vodu, ale ta oranzova a napisy cousteau divers ... Ovsem, pokud by mela IWC takove hodinky jen v cerny, proste jen tmavy ... K tem remenum. Rimmer a Patrik, co to mate s tema autama ? Ale jo, mate pravdu, ale kdyz ja jsem linej a a a proste musi bejt gumovej uz z vyroby a basta. Zadny dokupovani a vymenovani a kupovani dalsiho a jeste tenhle a tamhleten a kurna tenhle krokodyl taky vlastne neni spatnej ... Tak to ne, tohle na Chronomagu taky sleduju a na tohle me uz nedostanete, uplnyho magora ze me neudelate Staci, ze jsem sam zblbnutej do te miry, ze jeden muj zahranicni kolega bude ty hodinky kupovat taky, protoze jsem mu to proste NALEZITE vysvetlil ... Ze ja sem vubec kdy lezl. DEKUJI a dobrou Rob p.s. Jo a jeden dalsi kolega a KAMARAD !!! mi do oci /po precteni tohoto vlakna/ rekl, ze jsem snob, ze mam proste vzit ty krasny Orisky a jeste jine nepekne veci ...
only Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Hele Robe, ty jeden snobe, nežaluj jó! Ty Orisky jsou fakt parádní a ve skutečnosti ještě parádnější! Jasně že je to subjektivní, ale sám jsi přiznal, že se ti líbí, ale ta značka .... :-) tak o čem to tedy po tom je? A Oris opravdu není žádná "rubbish" značka. Na sport a běžné nošení si kup tyhle Orisy a to co ti zůstane, vraž (plus něco navíc:-)) do těch Zenithů jako do oblekovek, ať mají ty tvoje Omegy brášku :-) A Zenith je víc než Omega, takže by to mohlo polechtat i tvoje ego :-) Tam kam by jsi nosil ty Orisky, budou stejně všichni maximálně znát tak G-shocky, takže nějakou "posh" značku nikdo neocení, ale naopak si sednou na zadek z toho designu (a můžeš jim nakonec říct, že mají třeba jaderný pohon :-)), no a tam kam by jsi nosil ty Zenithy, tak tam už možná někoho potkáš, kdo ti řekně "cool man!" a bude se s tebou chtít kamarádit o trochu víc :-). Rozmysli se Maruško, rozmysli! Only. PS: ale jinak v poho, je to samozřejmě ironie, od toho máme svobodu, aby se každý rozhodl, jak to cítí a pokud nikoho jiného svým rozhodnutím neomezí, tak by za to neměl být souzen... Ale trochu si snad do tebe můžu rejpnout ne?!
spiderer Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 bobika - no, pokud se ti libi ty IWC, taky by mozna prosla tahle varianta ktera neni diky oranzove a napisum cousteau divers tak potapecska http://cgi.ebay.com/IWC-Aquatimer-Automati...VQQcmdZViewItem - na gume jsou, cena cca 3000 USD (je tam make offer)
spiderer Odesláno 12. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2008 Jsem pako, koukam, ze nejsou chrono, takze takhle: http://www.redfingerprint.com/watches_deta...omatic/IW371933
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se