Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 2. 2015 v 19:22, Kostra napsal:

Co se výměny týče, přehazoval jsem teď coke za pepsi a byl to docela boj. Jinak na ocean one black mám keramiku a jsem spokojeny jako želva. Kupoval jsem tenkrát i hliníkovou, ale pochybuji, že se kdy dostane na hodinky. Keramika je úžasná.

Díky za info, objednám si keramiku.

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj,nedlouho mam O1B na tahu a mam fakt problem s nasazenim tahu. Znicil jsem uz jeden par stezejek. U jinych hodinek nemivam problem. Mam nejaky spatny kus, nebo to je u vsech? Nechce se mi s vymenou k hodinari:-/

Odesláno

Už mi prošly rukama tři jejich tahy a né že by to byla nějaká lambáda, ale nějaké větší problémy s nasazováním jsem nikdy neměl. Oproti třeba SARBům je to piece of cake;-)

Odesláno

Tak keramická luneta je už doma, hodinky s ní vypadají velmi pěkně, ale na fotí se to špatně, schválně pro porovnání původní plechová a keramická, ta keramická je tam jen pro focení volně položená, příští týden to předám mému hodináři, ať si s tím pohraje a provede výměnu

post-13018-0-26574100-1425029605_thumb.jpg.

Odesláno

Fotí se to fakt blbě, ale v reálu jim to moc sekne. Budu panu hodináři držet palce, ať se mu výměna povede a tobě ať se výsledek líbí;-)

Odesláno
  V 27. 2. 2015 v 12:41, Kostra napsal:

Fotí se to fakt blbě, ale v reálu jim to moc sekne. Budu panu hodináři držet palce, ať se mu výměna povede a tobě ať se výsledek líbí;-)

Díky, říkal že už takovouto  samolepící lunetu měnil několikrát, a že se mu někdy podařilo sundat tu starou bez poškození. Ovšem myslím si, že ta sundaná už k ničemu nebude.....

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak pátek 13. rozhodně nebyl pro moje Steiny smolný den, luneta už je vyměněná a sekne jim to, akorát to dělá odlesky při focení.

post-13018-0-06814600-1426270165_thumb.jpg

Odesláno

Pánové, díky za pochvalu, od pátku je odmítám sundat z ruky, každýmu, kdo váhá s výměnou lunety vřele doporučuji, v reálu je to fakt pecka!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Gratuluju, ode dneška jsem taky hrdým majitelem jedněch- zelená luneta. Paráda a zatím odkládám i výměnu za pepsi lunetu, kterou jsem si na nich vysnil.

Odesláno
  V 10. 4. 2015 v 16:16, kuncák7 napsal:

Gratuluju, ode dneška jsem taky hrdým majitelem jedněch- zelená luneta. Paráda a zatím odkládám i výměnu za pepsi lunetu, kterou jsem si na nich vysnil.

O těch zelených jsem taky přemýšlel. Máš tam keramickou lunetu ?

Odesláno

Gratuluju k novým hodinkám.

I tobě gratuluju, Martine ke krásné hodince. 

Odesláno

Prijmi me gratulace chlape.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...