kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Docela dobrý, gratuluju. Ještě vyfoť kyklopa, zda pořádně zvětšuje ( o tom se tu nejvíc vždy debatuje ).
leon Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 (upraveno) Docela dobrý, gratuluju. Ještě vyfoť kyklopa, zda pořádně zvětšuje ( o tom se tu nejvíc vždy debatuje ).Já tedy nevím,o čem se tady pořád vedou diskuze. Steinhart má zvětšení lupy 1,5 X a Rolex nebo třeba Davosa 2,5X. Toť vše. Upraveno 15. února 2017 uživatelem leon
kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Chtěl jsem ho jen popíchnout, aby ty hodinky vyfotil rovně ( sám mám gmt ). Netušil jsem, že si to vezmeš skoro za útok na sebe.
Panchart Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Jdu koupit telefon a příručku pro začínajícího fotografa
Panchart Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Jj, mám takovej blbcovzdornej telefon a moc toho nestavit u foťáku nejde, ale to je jen výmluva, já potřebuju trochu odolný věci, který používám, včetně hodinek, tak snad jsem se Štajnama neudělal chybu? Mám je cca 14 dní
kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Neudelal, neco vydrzi- nestipej s nima drevo a pod. a vydrzej. Neter uz je 3 mesice pouziva na plavani a potapeni ( vodni zachranej sport ) a drzi ( na rozdil od potapecskych citizenu, festin a seik, co mela predtim ).
Panchart Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 To tak často nedělám, ale všimnul jsem si, že je slyšet rotor, když s nima zatřesu, je slyšet víc než u mejch Seiko, je to normální?
kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Teď jsem to zkoušel, u mých je slyšet trochu ( ale musím se na to zaměřit ), jinak nic rušivého.
Panchart Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Musim s nima zahejbet u ucha, tak zašustí a při zastavení slyšim vibraci.
Marhi Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Musim s nima zahejbet u ucha, tak zašustí a při zastavení slyšim vibraci.Ber to tak, že až to přestane hrkat tak je problém.Mě to taky vyluzuje zvuky. Chodí, neřeším.
kuncák7 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Musim s nima zahejbet u ucha, tak zašustí a při zastavení slyšim vibraci.Nechci do toho vrtat, ale vibraci spis citis nez slysis:-), ze? A neboj, kdyby to bylo horsi, mas je v zaruce.....
Návštěvník qoyi Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Nechci do toho vrtat, ale vibraci spis citis nez slysis:-), ze? A neboj, kdyby to bylo horsi, mas je v zaruce..... Zvuk je vibrace, jenž dopadá na sluchové ústrojí a vytváří zvukový vjem. Ten může vyvolat mechanické vlnění o frekvenci cca 16Hz - 20kHz. Takže pokud něco slyšíš, je to zcela určitě mechanické vlnění (neboli vibrace).
Axel Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Dekujeme za osvetleni pojmu zvuk.. Nicmene Kuncak to napsal presne, pri pohybu rotoru muzes citit jen vibrace bez nejakeho podstatnejsiho zvukoveho fenomenu. Pokud by ten zvuk byl pri pohybu rotoru hlasitejsi (hodinky lidove receno "chrasti"), tak to muze znamenat utrzeny/uvolneny rotor. Dle toho zvuku to jde vcelku s jistotou poznat, proto nejspise ten dotaz...
Zamba Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Mám hodinky dva dny a jsem s nima naprosto spokojený, můžu vřele doporučit. Jidiný co, tak mě korunka ničí ruku. Ale pro hodinky budu aj trpět!
kuncák7 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Mám hodinky dva dny a jsem s nima naprosto spokojený, můžu vřele doporučit. Jidiný co, tak mě korunka ničí ruku. Ale pro hodinky budu aj trpět! Dle mych zkusenosti ti tohle zacne casem vadit. Porozhledni se pomalu po jinych a vyzkousej si je predem ( a dalsi ptacek je nas :-)).
Zamba Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 a dalsi ptacek je nas :-)). = Další nováček nakažený chornobundusem?? Ano prosím, přiznávám se dobrovolně. Btw. vyzkoušet předem znamená jet do obchodu, kde si ty hodinky nasadím na ruku a v konkrétně v tomto případě bych řekl: "to vůbec nevadí, to bude OK" :-D
Randy Odesláno 17. února 2017 Nahlásit Odesláno 17. února 2017 (upraveno) Také přihodím pár motivačních fotek Steinhart Ocean One Titanium 500. Skvělé hodinky, pohodlné, přesnost -3s/den. Krásné modré odlesky antireflexu. Líbí se mi hlavně univerzálnost - dobré jak na sport, tak k obleku, prostě ideál, člověk nemusí střídat . Navíc na to, že jsou titanové, nejsou přehnaně lehké, tak akorát na ruku. Upraveno 17. února 2017 uživatelem Randy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se