David_B Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Odesláno 13. května 2012 V 3. 5. 2012 v 18:19, 'kubson' napsal: kurnik já to zítra raději prověřím u hodinářů Ahoj, podařilo se Ti něco zjistit? Díky
Bob Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 Me by zajimalo jestli se da prohodit keramicky insert za hlinikovy, pripadne zeleny za cerny ...
Bob Odesláno 14. května 2012 Nahlásit Odesláno 14. května 2012 Me by zajimalo jestli se da prohodit keramicky insert za hlinikovy, pripadne zeleny za cerny ...
Petr29 Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 Zdravím. Ptám se než na pocity s těmito hodinkami. Jak se jeví ciferník, zdá se mi docela malý k rozměru hodinek. Jak je to v reálu. Dík. Petr.
zibarek Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Odesláno 7. června 2012 (upraveno) V 7. 6. 2012 v 10:06, 'Petr29' napsal: Zdravím. Ptám se než na pocity s těmito hodinkami. Jak se jeví ciferník, zdá se mi docela malý k rozměru hodinek. Jak je to v reálu. Dík. Petr. Ahoj, mám Ocean 1 s keramickou lunetou a ciferník mě rozhodně nepřijde malý.Luneta šlape za 1* Upraveno 7. června 2012 uživatelem zibarek
Bob Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 Zdravim, na prvni pohled vypadaji mensi, hlavne z primeho pohledu, kdyz se na ne kouka zesikma jsou super! Ale je to o zvyku, prechazel jsem z 46 mm nautic quartz ... Udelal jsem chybu s hlinikovou lunetou, doobjednam si keramickou az ve steinhartu zacnou reagovat na maily :-) jinak cerna vlozka lunety by dle WUS mela jit vymenit za keramickou, vymena je jina nez napr. U Rolex, vlozka je nalepena oboustrannou lepici paskou, na forech doporucuji lehce nastrikat silikonovym olejem a tocit za svitici bod dokud se vlozka neuvolni, pak odmastit a nalepit novou ...
David_B Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 Jen škoda, že ty popisky na lunetě nejsou vygravírované.
zibarek Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 (upraveno) Jsou šikovné a dobře se nosí na ruce díky nízké výšce. Mám je asi tři týdny a dělají mi + 2 s. za den bez odkládání, mám je buď na ruce, nebo ve vrtiči. Gravírovaná luneta by byla super, ale za ty peníze už by jsme toho chtěli moc. Fotka je na zápěstí 18,5 cm. Upraveno 8. června 2012 uživatelem zibarek
Bob Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 Na ruce jsou opravdu super pohodlne, vubec o nich nevim, ja je mam spis na vecer, nebo pod dlouhy rukav, na leto ke kratasum jsem si objednal Armidy, Steiny jsou hodne konzervativni ...
Petr29 Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 V 8. 6. 2012 v 10:05, 'Bob123' napsal: Zdravim, na prvni pohled vypadaji mensi, hlavne z primeho pohledu, kdyz se na ne kouka zesikma jsou super! Ale je to o zvyku, prechazel jsem z 46 mm nautic quartz ... Udelal jsem chybu s hlinikovou lunetou, doobjednam si keramickou az ve steinhartu zacnou reagovat na maily :-) jinak cerna vlozka lunety by dle WUS mela jit vymenit za keramickou, vymena je jina nez napr. U Rolex, vlozka je nalepena oboustrannou lepici paskou, na forech doporucuji lehce nastrikat silikonovym olejem a tocit za svitici bod dokud se vlozka neuvolni, pak odmastit a nalepit novou ... Už se ti povedlo koupit a vyměnit lunetu? Řeším podobný problém.
Petr29 Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 V 7. 6. 2012 v 14:25, 'zibarek' napsal: Ahoj, mám Ocean 1 s keramickou lunetou a ciferník mě rozhodně nepřijde malý.Luneta šlape za 1* Až budeš chtít prodat dej vědět.
Bob Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 V 20. 7. 2012 v 9:55, 'Petr29' napsal: Už se ti povedlo koupit a vyměnit lunetu? Řeším podobný problém. Zatím jsem to neřešil, když jsem tam psal asi před 2 měsícema tak nereagovali, zkusím to znovu po prázdninách ...
Petr29 Odesláno 29. července 2012 Nahlásit Odesláno 29. července 2012 Zdravím. Nemáte nekdo zkušenosti s použitím koženého řemínku na podobné hodinky (potápky). Docela mi to láká, třeba žralok nebo třeba i klasická kůže. Díky za typy. P.
Morvagor Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Budou keramicke lunety ke koupi na Chronoshopu?
Petr29 Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Dle mého dotazu je možno je objednat za cenu cca 1400,-.
Bob Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Otázka je asi dodací lhůta ... Steinhart měl nějaké problémy s dodávkami, třeba už to pořešili, keramickou lunetu mám taky v plánu, hliníková se hrozně jednoduše odře(po pár měsících na 2 místech) a to jsem na ně fakt opatrnej
Morvagor Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 V 21. 8. 2012 v 22:35, Bob123 napsal: Otázka je asi dodací lhůta ... Steinhart měl nějaké problémy s dodávkami, třeba už to pořešili, keramickou lunetu mám taky v plánu, hliníková se hrozně jednoduše odře(po pár měsících na 2 místech) a to jsem na ně fakt opatrnej Ja ji za pul roku odrel uz docela patrne, hlavne ze zacatku, nejsa zvykly na tu tloustku hodinek jsem je porad omlacoval o zdi a futra, coz diky solidni konstrukci odnesla jen ta nejmekci cast hodinek, luneta
Bob Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Jak rikas zdi a futra jsou pro me taky kriticky, nejak macham rukama :-(
spartakcz Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Řeším jaké hodinky a nakonec jsem se dostal na Steinhart Ocean 1 Black. Zajímalo by mě, zda hliníková luneta je orpavdu tak náchylná?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se