Kostra Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Jinou než černou nebo modrou keramiku ještě nemají a to rozeznáš i z těchto fotek ne? No a brčálky samozřejmě krásné V 17. 6. 2015 v 15:07, kuncák7 napsal: Vyzní to trochu blbě ( od trouby, co neumí fotit ), ale chtělo by to lepší fotky, nevím např.co máte za barvu na lunetě . Jinak, pěkný.
kuncák7 Odesláno 18. června 2015 Nahlásit Odesláno 18. června 2015 Chci je popichnout k lepsim fotkam,at nedopadnou jako ja :-))).
Valderek Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Odesláno 21. června 2015 Kua, že bych se kvůli chronomagu začal učit aspoň trochu fotit ?
Roland Sands Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Poslední dobou je nějak nemůžu setřást z ruky.
quest987 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 V 4. 7. 2015 v 8:21, Roland Sands napsal: Poslední dobou je nějak nemůžu setřást z ruky.jsem rád , že tě stále baví
lloffass Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Moc dobře vypadá ta keramická luneta.
DaveG17 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Jsem na tom stejně, na ruce jsou skoro pořád (semtam je vyžene kocour Rangeman), ale v úterý se mi vrátí Monaca od pana doktora a to je krutá konkurence, budou se bít o místo na ruce Každopádně...po cca dvou týdnech: za dostatku aktivního pohybu odchylka po 16 hodinách do 1 sec. Přes noc odložené na koruku zrychlovaly až na 6s/den. Odložené korunkou nahoru tolik nedivočí, celkově se drží ve cca +3s/den.
DaveG17 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Hmmm, o víkendu byly na ruce Seiko pětky, úplně běžný sportovně elegantní model - žádné monstery a podobní lumi šampioni...a přichází první zklamání ze Steinů - ta lumi je ve srovnání s těmahle pětkama tristní, oproti monsterům nebo tuňákům, které mají stejné velikosti indexů, by byla vyloženě směšná. Kde udělali soudruzi z NDR chybu? Upraveno 7. července 2015 uživatelem DaveG17
kuncák7 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 V 7. 7. 2015 v 8:50, DaveG17 napsal: Hmmm, o víkendu byly na ruce Seiko pětky, úplně běžný sportovně elegantní model - žádné monstery a podobní lumi šampioni...a přichází první zklamání ze Steinů - ta lumi je ve srovnání s těmahle pětkama tristní, oproti monsterům nebo tuňákům, které mají stejné velikosti indexů, by byla vyloženě směšná. Kde udělali soudruzi z NDR chybu?Já v tom zase až takovou chybu nevidím ( své Steiny jsem ted skoro 10 dnů na dovolený nedal z ruky ). Osobně nepotřebuju, ať hodinky svítěj jak po měsíci v reaktoru. Je to lumi decentní a poměrně dostačující, proti seikům sice menší, ale přesto super čitelné. Je to samozřejmě na pohledu každého z nás.
DaveG17 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 Nejsem potápěč, takže v temných vodách to neupotřebím :-) Nemám ale dojem, že bych si odečetl čas, když se nad ránem vzbudím a je ještě tma.
kuncák7 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 V 8. 7. 2015 v 7:26, DaveG17 napsal: Nejsem potápěč, takže v temných vodách to neupotřebím :-) Nemám ale dojem, že bych si odečetl čas, když se nad ránem vzbudím a je ještě tma.Nevím, ze kdy je máš, mé jsou z 3 či 4 /2014 a čas odečtu k ránu bez problémů. Ale jak jsem psal, každej máme jinej pohled na věc
DaveG17 Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Odesláno 8. července 2015 (upraveno) Moje jsou 6/2015 (nebo aspoň takhle koupené přímo u Steinů, oni asi nemají velké zásoby). Lumi se s časem vytrácí, chápu to správně? Upraveno 8. července 2015 uživatelem DaveG17
kuncák7 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 V 8. 7. 2015 v 20:52, DaveG17 napsal: Moje jsou 6/2015 (nebo aspoň takhle koupené přímo u Steinů, oni asi nemají velké zásoby). Lumi se s časem vytrácí, chápu to správně?Ano, ale u mých to není tak hrozný a čitelný jsou ( pro porovnání mám třeba Poljoty, který svítěj na začátku jak jaderná elektrárna, ale po cca 3 hodinách jak bludička na blatech, ráno už vůbec, Hamilton PanEurope- od začátku bludička ) . V tomhle jsou asi seika lepší ( dle ohlasů všech, já vlastní zkušenost nemám ).
Kostra Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Seika jsou rozhodně lepší, takové SKX teď v těch slunečných dnech září i ve dne a i z jara mi při minutovém nasvícení večer nad žárovkou vydržely krásně svítit až do rána.Ale u Šteinů to taky není žádná hrůza. Nicméně rozdíly v lumi u nich budou (asi podle toho, jak se podaří namixovat směs). Na ocean one GMT mi svítí vše relativně rozumně a stejně až do rána, na ocean black mi svítily jinak ručky a jinak indexy, Military šajnily jak blázen, ale prd vydržely (pravda to je jiná lumi) a ocean one vintage taky docela zářily a do hodiny zdechly na úplné bludičky.Skoro bych řekl, že mají buď směs, která svítí méně a vydrží nebo směs, která září, jako Seiko, ale dlouho nevydrží.Toť mé zkušenosti.
karpro Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 Dnes jsem si myslel, že si koupím Ocean One, položil jsem si vedle sebe jedny s hliníkem a druhé s keramikou a fakt jsem nevěděl ... takže nekoupil.Je to hodně těžké rozhodování a nevím jak to rozlousknout. S hliníkem se mi to líbí více, je to krásně černé a čitelné, keramika o poznání hůř čitelné a hlavně to není černé, moc se mi to nelíbí. Ale keramika je lepší o tom není sporu, ale černá je černá a ta hodinkám sluší víc ... fakt nevím jak se rozhodnout, nevím co dál :-/ V 8. 3. 2014 v 13:30, walter10 napsal: Upřímně, nějak mi dle různých fotek přijde, že konkrétně keramická vložka lunety na Ocean One není tak hezká (moc se leskne, není samozřejmě sytě černá, ale spíše šedě antracitová, zvláště z bočního pohledu se docela výrazně horší čitelnost čísel i indexů) jako ta hliníková. Samozřejmě odolnost keramické je (viz případné škrábance, ťukance apod.) bez diskuze výhodnější. Viz např.:
quest987 Odesláno 9. července 2015 Nahlásit Odesláno 9. července 2015 V 9. 7. 2015 v 17:05, karpro napsal: Dnes jsem si myslel, že si koupím Ocean One, položil jsem si vedle sebe jedny s hliníkem a druhé s keramikou a fakt jsem nevěděl ... takže nekoupil.Je to hodně těžké rozhodování a nevím jak to rozlousknout. S hliníkem se mi to líbí více, je to krásně černé a čitelné, keramika o poznání hůř čitelné a hlavně to není černé, moc se mi to nelíbí. Ale keramika je lepší o tom není sporu, ale černá je černá a ta hodinkám sluší víc ... fakt nevím jak se rozhodnout, nevím co dál :-/měl jsem OVM s hlinkovou vložkou a Ocean One s keramikou, kdybych volil znovu mezi keramika/hlinik asi bych sel do keramiky, protože ta hlinikovka je pro me moc nachylna na tukance, ikdyž nová vložka stojí par korun, ale ja sem desne jelito a sam bych si ji nevymenil
Miriablo Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Odesláno 10. července 2015 Ja bych se toho nebal a sel do hliniku, je to naprosto v poradku, vymenit to jde vzdycky. Stajny jsou snad jediny na kterych se me ta keramicka vlozka nelibi ani za mak proti jinym vyrobcum.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se