DaveG17 Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Pravda. Pod vlivem toho svého postu jsem koupil černý řemen s bílým prošitím. A v reálu můžu říct, že je to naopak. Prostě to nesedí. Nikdy bych tomu podle fotek neuvěřil...
Panchart Odesláno 9. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2017 Tady je trochu problém s barvou keramický vložky, ta tomu pak dodá uplně jinej kontrast, myslim že k hliníku by to sedlo jak prdel na hrnec, tak jak to vypadá na tvém postu
Ludwajs Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Tak jsem se dnes stal majitelem Ocean one 42mm. Ale musím říct, že jsem udělal asi chybu. nebo ne? Určitě budu potřebovat 39mm. Tak tyto asi prodám a nebo vyměním za 39mm.
Ludwajs Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 (upraveno) No dost s tím, teď bojuju, nechat či nenechat. Ale dám je určitě do světa. Jo menší velikost 39mm bude pro mě. I když jsem si to nemyslel. Holt chybama se člověk učí. :/ Upraveno 9. března 2018 uživatelem Ludwajs
Michael Psy Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Ludwajs, nebo se nabízí i další možnost, která zaručeně zvětšuje obvod zápěstí. Jedná se o tzv. Dietu bratra Převora, někdy taky uváděno pod názvem "Césarovy Bkhanálie - Césarovo obžerství". Kouzlo tkví v tom, nasadit velké porce, velmi často a tyto složené z vysokokalorických potravin, pochutin. Tato dieta jako i jiné má také nevýhody, také něco zakazuje : zeleninu, tmavé a celozrné pečivo. Doporučené jsou : ořechy, burákové máslo, bůček, sladkosti, chipsy ,sladké nápoje a ty jsou obzvláště vhodné k zapíjení jídel a pití hned po jídle - fruktoza v nich zvyšuje schopnost organizmu ukládat tuk. Tato dieta je velmi příjemná a nemá prakticky vedlejších účinků, jen trošku průvan v peněžence, neroste pouze jen obvod zápěstí ale i pasu, ramen, krku apod a to znamená nutnost nakoupit nové oblečení
kuncák7 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Zustan u tehle 42, nevypada to nijak spatne. Spis jeste dokup nejakej sik remen.
pepyczek Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 V 14. 3. 2018 v 16:30, Michael Psy napsal: Ludwajs, nebo se nabízí i další možnost, která zaručeně zvětšuje obvod zápěstí. Jedná se o tzv. Dietu bratra Převora, někdy taky uváděno pod názvem "Césarovy Bkhanálie - Césarovo obžerství". Kouzlo tkví v tom, nasadit velké porce, velmi často a tyto složené z vysokokalorických potravin, pochutin. Tato dieta jako i jiné má také nevýhody, také něco zakazuje : zeleninu, tmavé a celozrné pečivo. Doporučené jsou : ořechy, burákové máslo, bůček, sladkosti, chipsy ,sladké nápoje a ty jsou obzvláště vhodné k zapíjení jídel a pití hned po jídle - fruktoza v nich zvyšuje schopnost organizmu ukládat tuk. Tato dieta je velmi příjemná a nemá prakticky vedlejších účinků, jen trošku průvan v peněžence, neroste pouze jen obvod zápěstí ale i pasu, ramen, krku apod a to znamená nutnost nakoupit nové oblečení
hirsch Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Já mám obvod zápěstí 18 cm a tyhle 42 jsou pro mě příjemně nositelné, bez problémů nosím i další Steiny, Nav B-Chrono II, které mají průměr 44. Ale jak říká klasik, záleží na vkusu každého soudruha.
kuncák7 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 Uz v pondeli se budu moct hrde prihlasit zpet sem ( uz jsou na sklade ). Tak se pak hned s 42 pochlubim.
Ludwajs Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Nachvili jsem uvazoval zda postoupim navrhovanou dietu. Ale nakonec by to trvalo moc dlouho a sel jsem jednodussi cestou. Uz mam 39mm a naprosta spokojenost. Jsou paradni.
kuncák7 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Jo, je to lepsi. Ty uz ses nas :-))
Michael Psy Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Ludwajs : sedí dobře Tak ať fungují dlouho a přesně.
Jenkiz Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Odesláno 17. března 2018 Myslim, ze sem te videl v chronoshopu. V tydnu tam nekdo menil oceany 42 za 39 Kazdopadne ta zmena ti prospela, sedi ti perfektne..
Ludwajs Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Jojo to jsem byl já. Původně jsem šel koupit 39mm a nějak mi tam ruplo v hlavě a odešel jsem s 42mm. Díky chronoshopu kde mi je vyměnili pak za 39mm mám teď užasný hodinky co vůbec z ruky nechci sundávat. Ostatní teď musejí odpočívat v krabičkách.
Panchart Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2018 (upraveno) Prostě v zácpě Upraveno 20. dubna 2018 uživatelem Panchart
Tobi Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2018 Jsou to stejně pěkný hodiny,mám je taky,ale jsou na servise v Chronoshopu,prej budou cca za 2 měsíce,přemejšlím že napíšu Kubsonovi jestli by se neslitoval a nezrychlil by to......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se