BUBÁK Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Nechci mluvit za Prima,ale na setkání ve Violinu jsem se ptal taky na nerez pouzdro PrimSport 2 -cenu. Pokud si dobře vzpomínám tak říkal 2800,-Kč.
Foundryman Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Bubáku, díky :-) No, tak mám o čem přemýšlet. V dimenzích kolem 1500,- bych neváhal.
pakr Odesláno 12. října 2006 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Nechci mluvit za Prima,ale na setkání ve Violinu jsem se ptal taky na nerez pouzdro PrimSport 2 -cenu. Pokud si dobře vzpomínám tak říkal 2800,-Kč. To bude asi cena, pokud by Elton prodal samostatné pouzdro. Pokud si necháte provést výměnu pouzdra v Eltonu (renovace), je ta cena úplně jinde (níž). Sám jsem si už nechal jedny SportyII zrenovovat a teď tam mám i letecké na ozdravné kůře a cena je opravdu jinde.
Foundryman Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 Pakr: No jo, ale jak to mám zjistit? Elton je tajemnej jak hrad v Karpatech a posílat tam hodinky jen tak na blind, abych se za půl roku možná něčeho dočkal, to se mi nechce. Hodinky jsou perfektní z hlediska strojku, číselníku i sklíčka, i pouzdro je v podstatě OK, ta nerez je ale jistota.
Ondraj Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Nechci mluvit za Prima,ale na setkání ve Violinu jsem se ptal taky na nerez pouzdro PrimSport 2 -cenu. Pokud si dobře vzpomínám tak říkal 2800,-Kč. To bude asi cena, pokud by Elton prodal samostatné pouzdro. Pokud si necháte provést výměnu pouzdra v Eltonu (renovace), je ta cena úplně jinde (níž). Sám jsem si už nechal jedny SportyII zrenovovat a teď tam mám i letecké na ozdravné kůře a cena je opravdu jinde. Protože tu cenu pak dohoní jinde na práci. Jde přeci o to, aby si lidi neměnili pouzdra sami. Nicméně je to normální věc v kapitalismu.
Prokop Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Cena pouzdra Sport IIgen je v současné době na 1100,-Kč + 380,-Kč za jeho výměnu s tím, že jde o nedělitelnou součást. Zkrátka pouzdra nebudeme posílat nikomu samostatně. Cena je platná pouze pro renovace dělané u nás ve firmě. Je třeba ještě brát na zřetel, že nelze srovnávat cenu Sport Igen a IIgen, protože IIgen se vyráběl ve větších sériích a náklady na přípravu nerezového pouzdra jsou rozkalkulovány do většího počtu kusů pouzder.
Foundryman Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Prime, v tom případě bych si rád nechal pouzdro vyměnit, 1480,- Kč mi přijde přijatelných. Jak to ale prakticky provést? Původní pouzdro je OK, dostanu jej zpět? Pro všechny případy...
Foundryman Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Ještě dodatek - Prime, prosil bych o instrukce na mail, když pošlu poptávku přes Váš web, nic se neděje :-(
xmenm05 Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 V tom případě bych se připojil, koho a jak mám v Eltonu kontaktovat, abych ty hodinky mohl nechat renovovat? Poslat tuhle drobotinu přímo na obchodního ředitele mi přijde trochu nepřiměřené, ale zase ta pohodlnost to jen tak poslat PRIMovi ... Každopádně jsem ke svojim leteckým pořídil kovový tah a musím říct, že to vzhled hodinek hodně posunulo ... až se k tomu dokopu, pověsím foto ... .
X-Bob Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 xmenem05 - určitě foto udělej, zajímá mě to.
Foundryman Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Propadám beznaději - zavolal jsem do Eltonu, abych se informoval na postup renovace. Příslušná je jistá paní Slavíková, nikdo jiný nic neví a paní Slavíková není přítomna, nikdo neví, kdy bude, mám to zkusit v pondělí. Chápu, že 1.500,- Kč není závratná suma, ale pokud bych ve své branži takto reagoval na zájem zákazníků, asi bych už klepal na okýnko na pracáku. Proto se ptám alespoň zde - lze objednat nerez pouzdro na Prim Sport II za 1480,- Kč, tj. včetně výměny, i když si výměnu zajistím sám? Obávám se totiž, že kdyby se mé hodinky dostaly do rukou paní Slavíkové, už bych se s nimi nemusel v historicky únosné době shledat... :-)
Prokop Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Prime, v tom případě bych si rád nechal pouzdro vyměnit, 1480,- Kč mi přijde přijatelných. Jak to ale prakticky provést? Původní pouzdro je OK, dostanu jej zpět? Pro všechny případy... Původní pouzdro dostanete samozřejmě zpět. Nám by k ničemu nebylo. Hodinky pošlete přímo do NMnM a to k rukám paní Slavíkové, která připraví návrh všech renovačních úkonů k vašemu odsouhlasení. Když zvolíte pouze výměnu pouzdra, budete to mít skutečně za 1480,-Kč. Pokud chcete mít jistotu, pošlete mi e-mail a postarám se osobně o vyřízení. S paní slavíkovou jsem dnes několikrát hovořil a ve firmě je! Pokud i přesto nedůvěřujete tomu, že to vyřídí, obraťte se přímo na mne. Když budete posílat dotaz na info@prim.cz dejte ho v kopii i na mou adresu jan.prokop@prim.cz Budu si to hlídat. Měli jsme trošku ve firmě problém s nemocemi, a tak se omlouvám za ticho v éteru. PS: výměnu pouzdra provádíme pouze u nás. Samotné pouzdro by nemělo opustit brány závodu. Jsem ale ochoten se angažovat v zajištění rychlé realizace.
Foundryman Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Prime, jak dlouho ta výměna pouzdra trvá? O nic jiného vskutku nejde, jsou to NOS hodinky.
Prokop Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Do týdne, maximálně 10 dnů, když to bude jednoduchá výměna pouzdra a bude to v režimu opravy (ten je rychlejší, ale udělá se tam jen přesně požadovaný úkon). Pokud se bude z vaší vůle realizovat rozsáhlejší renovace, je třeba počítat s termínem do 3 měsíců, protože tam čeká fronta zakázek a je nutné to brát popořadě. A ještě k paní Slavíkové, v práci skutečně je a obíhá realizaci zakázek. Na webu má i svůj mobilní telefon, který je v pracovní době od 7-15h v provozu. Pokud jí neseženete na pevné lince 491 470 431 zkuste právě tento mobil: 777 877 823
VS Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Zeptám se při té příležitosti taky. Mám tyhle hodinky a chtěl bych nové pouzdro a korunku. Pokud je možné nerez, ale bral bych i chromované. V Parexu mi nabídli zlacené, ale po dotazu na cenu zatím neodpověděli. Jaká by byla v Primu cena nerez a chromovaného pouzdra? A nebo ještě jinak. Jaké hotové nerezové pouzdro je v Primu k dizpozici, do kterého by šly tyto hodinky dát? Nechci drahou výrobu na zakázku, vyberu si už z hotového V nejhorším bych je dal i do SportII, ale ty už jedny mám a dost mi tam vadí ta plastová luneta, co se z ní hned ošoupe barva.
Foundryman Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Zaplať pámbu, tak už jsem se s paní Slavíkovou domluvil :-) Sice je nutno tam hodinky poslat, no ale co se dá dělat.
Prokop Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Zeptám se při té příležitosti taky. Mám tyhle hodinky a chtěl bych nové pouzdro a korunku. Pokud je možné nerez, ale bral bych i chromované. V Parexu mi nabídli zlacené, ale po dotazu na cenu zatím neodpověděli. Jaká by byla v Primu cena nerez a chromovaného pouzdra? A nebo ještě jinak. Jaké hotové nerezové pouzdro je v Primu k dizpozici, do kterého by šly tyto hodinky dát? Nechci drahou výrobu na zakázku, vyberu si už z hotového V nejhorším bych je dal i do SportII, ale ty už jedny mám a dost mi tam vadí ta plastová luneta, co se z ní hned ošoupe barva. Nejsem schopen takto jednoduše odpovědět. Jediné co vím, že toto pouzdro hotové určitě nemáme! Pokud skutečně chcete odpověď na takovéto otázky, nejlepší je poslat je k nám do firmy s patřičným komentářem a mě poslat mailem kopii, abych věděl, co mám ohlídat.
VS Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Zeptám se při té příležitosti taky. Mám tyhle hodinky a chtěl bych nové pouzdro a korunku. Pokud je možné nerez, ale bral bych i chromované. V Parexu mi nabídli zlacené, ale po dotazu na cenu zatím neodpověděli. Jaká by byla v Primu cena nerez a chromovaného pouzdra? A nebo ještě jinak. Jaké hotové nerezové pouzdro je v Primu k dizpozici, do kterého by šly tyto hodinky dát? Nechci drahou výrobu na zakázku, vyberu si už z hotového V nejhorším bych je dal i do SportII, ale ty už jedny mám a dost mi tam vadí ta plastová luneta, co se z ní hned ošoupe barva. Nejsem schopen takto jednoduše odpovědět. Jediné co vím, že toto pouzdro hotové určitě nemáme! Pokud skutečně chcete odpověď na takovéto otázky, nejlepší je poslat je k nám do firmy s patřičným komentářem a mě poslat mailem kopii, abych věděl, co mám ohlídat. Dík za rychlou odpověď. Počkám, jak se vyvine Milan l. e., tam se takové pouzdro řešilo.
Prokop Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 To je pravda, akorát si také nejsem jistý, zda to už neusnulo.
cigi Odesláno 13. října 2006 Nahlásit Odesláno 13. října 2006 Neusnulo, jen čekám na zájemce - zatím jsem beznadějně sám voják v poli - hele VS, což se přihlásit jako chlap a vyzvednout si číslo???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se