Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

@Michalv159 Furt tam je, asi tam zmrznul :)

Odkrýt skrytý obsah
Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno
  V 22. 11. 2021 v 13:05, Lamiczka napsal:

Ten je fakt vostrej, na to jsem čuměl asi 10 minut, než jsem ho tehdy našel. Teď už 5s...

Pokud by někdo chtěl nápovědu, tak ve spoileru

Odkrýt skrytý obsah

Rozšířit  

taky díky, konečně 😄

Odesláno

Možná u to tu bylo, ale zkusím. Mám zděnou místnost, do které vedou jedny dveře. Dovnitř  není žádným způsobem vidět. Venku na zdi mám tři vypínače a uvnitř místnosti visí u stropu tři žárovky. Jak zjistím, který vypínač je ke které žárovce, když dovnitř můžu pouze jednou.

Odesláno

Prosím, žádné nápovědy tzv bílým textem. Tím to může napovídající ostatním leda tak zkazit. Buďto spoiler nebo nic. Díky.

Odesláno

Jo, to je řešení, jen mi přijde trochu komplikovaný a člověk by se mohl splést, já to znám lehce jinak

Jak na spoiler

[spoiler] nějaký text [/spoiler]

Odkrýt skrytý obsah

Odesláno
  V 3. 12. 2021 v 8:16, Lamiczka napsal:

Jo, to je řešení, jen mi přijde trochu komplikovaný a člověk by se mohl splést, já to znám lehce jinak

Jak na spoiler

[spoiler] nějaký text [/spoiler]

Odkrýt skrytý obsah

Rozšířit  

Máš bludišťáka.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ja sa dopredu ospravedlňujem, ale tomu skrytému textu nerozumiem, teda skúšal som niečo vložiť, ale bezúspešne. So spojlerom som sa stretol leda tak na aute. Môže mi niekto ozaj krokovo popísať postup, ako ho vytvoriť? ďakujem.))

Odesláno

Ďakujem. Aha, takže doslovne, som myslel, že "spojler" sa označujú tak tie zatvorky)). 

Odesláno

Je to přesně jako jsem psal v příspěvku výše, jen tam je to vložené v bloku (code), který to zobrazí přesně jako "zdrojový kód", který pak forum graficky zobrazí jako ten spoiler.

Můžeš to přímo zkopírovat (ctrl+c), ale když to vkládáš (ctrl+v), tak buď musíš pak kliknout na tlačítko "vložit jako neupravený text" nebo použít speciální vložení jako prostý text (ctrl+shift+v) - tohle funguje i jinde, pokud bys tu klávesovou zkratku neznal

Odkrýt skrytý obsah

obrazek.png.c9b85ec50c41ebb69955774132361a77.png

Odesláno

Test spojlera): Jan stavia stan. Rudolf kupuje kupon. Anna je matka. Miroslav drží kladivo.

A: Barbora píše úlohu.

B: Jozef reže drevo.

C. Milan pije víno.

D. Alexandra zalieva oleander. 

Ktorá z osôb A až D patrí do hornej skupiny?

Odkrýt skrytý obsah

Odkrýt skrytý obsah

• po 4 týdnech...
Odesláno
  V 6. 1. 2022 v 12:20, warann napsal:

Kachnu jsem neviděl, pokud nemyslíš to auto, ale to je asi spíš brouk ;-).

Rozšířit  

Nee brouka poznam, ale od kachny se spíš jen krk s hlavou - možná mám jen představivost :D 

Odesláno

No já tam vidím i psa 🙂  7 lidí, kočku, kachnu, ale myš  nemám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...