Lamiczka Odesláno 2. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2021 (upraveno) @Michalv159 Furt tam je, asi tam zmrznul místo v předchozí nápovědě cca ve středu toho sektoru jakoby mezi šutrama a sněhem. Hledej flekatej ocas a pak dolů Upraveno 2. prosince 2021 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 V 22. 11. 2021 v 14:05, Lamiczka napsal: Ten je fakt vostrej, na to jsem čuměl asi 10 minut, než jsem ho tehdy našel. Teď už 5s... Pokud by někdo chtěl nápovědu, tak ve spoileru Odkrýt skrytý obsah pravá horní čtvrtina obrázku, jde směrem dolů taky díky, konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Možná u to tu bylo, ale zkusím. Mám zděnou místnost, do které vedou jedny dveře. Dovnitř není žádným způsobem vidět. Venku na zdi mám tři vypínače a uvnitř místnosti visí u stropu tři žárovky. Jak zjistím, který vypínač je ke které žárovce, když dovnitř můžu pouze jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Tahle je pěkná a celkem známá je potřeba říct, že se jedná o klasický žárovky, s LEDkama by to nemuselo fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Prosím, žádné nápovědy tzv bílým textem. Tím to může napovídající ostatním leda tak zkazit. Buďto spoiler nebo nic. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Jo, to je řešení, jen mi přijde trochu komplikovaný a člověk by se mohl splést, já to znám lehce jinak Jak na spoiler [spoiler] nějaký text [/spoiler] Zapnu 2 žárovky a chvíli počkám a pak jednu zhasnu. Když přijdu do místnosti, tak jedna žárovka svítí, jedna je zhasnutá, ale studená a jedna je zhasnutá, ale zůstala teplá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 před 17 minutami, Lamiczka napsal: Jo, to je řešení, jen mi přijde trochu komplikovaný a člověk by se mohl splést, já to znám lehce jinak Jak na spoiler [spoiler] nějaký text [/spoiler] Skrýt obsah Zapnu 2 žárovky a chvíli počkám a pak jednu zhasnu. Když přijdu do místnosti, tak jedna žárovka svítí, jedna je zhasnutá, ale studená a jedna je zhasnutá, ale zůstala teplá Máš bludišťáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2021 Ja sa dopredu ospravedlňujem, ale tomu skrytému textu nerozumiem, teda skúšal som niečo vložiť, ale bezúspešne. So spojlerom som sa stretol leda tak na aute. Môže mi niekto ozaj krokovo popísať postup, ako ho vytvoriť? ďakujem.)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 hranatá závorka, slovo spoiler, hranatá závorka, text, hranatá závorka, takovéto lomitko /,slovo spoiler, hranatá závorka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Ďakujem. Aha, takže doslovne, som myslel, že "spojler" sa označujú tak tie zatvorky)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Je to přesně jako jsem psal v příspěvku výše, jen tam je to vložené v bloku (code), který to zobrazí přesně jako "zdrojový kód", který pak forum graficky zobrazí jako ten spoiler. Můžeš to přímo zkopírovat (ctrl+c), ale když to vkládáš (ctrl+v), tak buď musíš pak kliknout na tlačítko "vložit jako neupravený text" nebo použít speciální vložení jako prostý text (ctrl+shift+v) - tohle funguje i jinde, pokud bys tu klávesovou zkratku neznal nějaký text Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2021 Test spojlera): Jan stavia stan. Rudolf kupuje kupon. Anna je matka. Miroslav drží kladivo. A: Barbora píše úlohu. B: Jozef reže drevo. C. Milan pije víno. D. Alexandra zalieva oleander. Ktorá z osôb A až D patrí do hornej skupiny? B v krstnom mene a predmete sú rovnaké samohlásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Něco na rozkoukání, pokud to tady bylo tak sorry. 7 lidí plus kočka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 2 hodinami, warann napsal: Něco na rozkoukání, pokud to tady bylo tak sorry. 7 lidí plus kočka. Mám a ještě myš a nějaká asi kachna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Kachnu jsem neviděl, pokud nemyslíš to auto, ale to je asi spíš brouk ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 28 minutami, warann napsal: Kachnu jsem neviděl, pokud nemyslíš to auto, ale to je asi spíš brouk ;-). Nee brouka poznam, ale od kachny se spíš jen krk s hlavou - možná mám jen představivost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 No já tam vidím i psa 7 lidí, kočku, kachnu, ale myš nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba13 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Kachnu vidím kousek od kočky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 26 minutami, Kuba13 napsal: Kachnu vidím kousek od kočky. Hele to je spis husa ne? ;-). Mys ani psa nevidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 před 16 minutami, warann napsal: Hele to je spis husa ne? ;-). Mys ani psa nevidim. Jo to je ono Psa taky nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se