ONYX servis hodinek Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Nakřivo našroubované úchytky stroje, ale to není to, kvůli čemu je pootočený číselník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Po sundání číselníku a věnců nemilé překvapení. Odloupnutá barva i s indexem 9 a velké množství oleje tam kde nemá být.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 A zde je problém jak pootočeného číselníku, tak i nedobře fungujícího data. Kousek zeleného rodica, které je lehce roztažené po vodící dráze datového věnce. Ten pak nebyl schopen doklopit najednou a zůstával lehce pootočený, jelikož si západka nedokázala poradit s odporem věnce. Hodinář pak vyřešil celou věc tím, že pootočil číselník, aby se mu datum ukazoval správně. Číselník pak neseděl vůči pouzdru stroji a korunce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Odstraněním rodica se datum doklopil do správné polohy a po nasazení číselníku již vše je symetrické a ladí do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Ja by som toho cloveka co sa do toho takto vrtal nenazyval hodinarom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Ja teda opravuju hlavne nakladaky, obrnene transportery a tanky, ale takovou prasackou fuserinu bych si nedovolil ani na motoru z T-34ky... Jeste ze tu mame Onyx. Chlapi, ste borci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Já přemýšlím, kde za tu fušeřinu při "GO" naskákalo tolik éček. Každopádně to je určitě na novou generálku, co? Vzhledem k tomu, co byl schopen "hodinář" napáchat jen pod datumovým věncem. Nechci (kecám, chci) vidět, co bude dál ve stroji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Vďaka za názornú ukážku problému. Ste veľkí profesionáli a veľmi si cením vašu otvorenosť. Mám s Vami osobnú skúsenosť pri servise mojej Sellity a samozrejme spokojnosť. Aj keď som zo SR, servis jedine u Vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Já jsem si teda musel vygooglit, co je to to “zelené rodico” a je to tak, že ve stroji prostě byly zbytky čisticí gumy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 No, zaujímavé a to sme ešte len na začiatku....Ďakujem za info o stave, i o doručení Zo servisu mi aj telefonicky milá pani oznámila ihneď, ako prišli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Rodico se pouziva ruzne, ale ano, hodinar je patlal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Som nesmierne rád, že sa hodinky dostali do správnych rúk. Pri nešťastnej GO bola menená korunka aj s hriadelom a ešte niečím s tým hriadelom suvisiacim, sklíčko, tesnenia a ešte pár vecí, netusim akých, nedostal som rozpis opravy. Podľa fotografií mi hodinky zvnútra pripadajú nevycistene, ale to je iba laický názor. Úplne ale cítim, ako hodinkam odlahne a nechápem - kvôli tomu prehadzovaniu dátumu som GO reklamoval, pán hodinar na problém neprišiel ani po týždni, Vám to trvalo necelý deň - klobúk dolu pred Vami Na záver ešte posielam obrazok "9" pred GO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Ano je to tak, hodinky jsou vzhledem k věku asi tak co se týče škrábanců a poškození stroje v běžném stavu. Někdy se setkáme s kusem, který je na tom podstatně lépe jindy zase horším. To jak to v hodinkách vypadá je vlastně práce hodinářů packalů.... Teď jsem zrovna řešil jedny takové AP quartz místního člena. Pokud by hodinky byly servisovány vždy opravdu odborně, tak by nikdy nemohly takto dopadnout. Nejsmutnější je, že tato devastující činnost, je v podstatě nevratná a definitivní vzhledem k dostupnosti a ceně nových, starých dílů. Čistota je jiná věc. Za ní si už přímo odpovídá hodinář co hodinky servisoval naposledy. Postřeh je správný. Hodinky jsou plný hnusu chlupů zapomenutého rodica a dokonce i silikonu, který se používá na těsnění pouzdra. Zvláštní je, že stav ze strany datumu je výrazně horší než je stav ze strany stroje. Tam bych zas tolik těch problémů neviděl a dokonce jsou i moc hezky namazané ložiska setrvačky. Čištění stroje je na úrovni hobby štěteček a benzín. Hodinky, které prošly moderní automatickou, více frekvenční ultrazvukovou, chemickou a oscilační vakuovou čističkou vypadají zcela jinak. Co se týče 9 vidím na fotografii, že je již lak prasklý a to, že to odpadlo při servisu se asi dalo předpokládat. Věnce jsou určitě nové a podle mě aftermarket. Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 9. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2023 Ďakujem za podrobné informácie, o to viac som rád, že sa hodinky dostali k Vám. A už sa teším, keď budú v stave, v akom od Vás odchádzajú všetky hodinky. Som rád, že v dnešnej dobe ešte existujú takí ľudia, ako ste Vy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2023 Rudo, děkuji za Tvůj ( Váš) přístup, komunikaci i práci ! Umíte dělat lidem radost DĚKUJI! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 vyborne zvladnuta prace jen to na me pusobi, ze je to tedy ,,lehka,, skladacka, vedel o tom nynejsi majitel, nebo je to prekvapeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undy Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 hodinky som kupoval v 2010 z USA od predajcu na eBay s dobrou reputaciou, ale predpokladám, že ani on nevedel nič podrobnejšie - teda ak myslite tie aftermarket datumove vence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Vrátil jsem se z Jihlavy a přivezl hotové IWC Portugiese 7 days. Už předání bylo velmi příjemné, hodinky měly jak je psáno v přijímacím protokolu značně zanedbaný servis a potíže s nátahem Pelatonu. Pan Kalivoda vše vysvětlil, ukázal pod mikroskopem dokonce i káva byla. Po měsíci čekání jsem si pro ně jel, opět velmi příjemné přijetí, provedena celková oprava, komplet rozebrání stroje, čištění, mazání, přetěsnění, seřizování a výměna čepů Pelatonu. Hodinky nyní ve skvělém stavu a jistě vím, že když někam s hodinkami na kterých mě bude záležet pojedu tak jen do Onyxu, mají bez přehánění zlaté ruce Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 před 17 minutami, Conrad napsal: Vrátil jsem se z Jihlavy a přivezl hotové IWC Portugiese 7 days. Už předání bylo velmi příjemné, hodinky měly jak je psáno v přijímacím protokolu značně zanedbaný servis a potíže s nátahem Pelatonu. Pan Kalivoda vše vysvětlil, ukázal pod mikroskopem dokonce i káva byla. Po měsíci čekání jsem si pro ně jel, opět velmi příjemné přijetí, provedena celková oprava, komplet rozebrání stroje, čištění, mazání, přetěsnění, seřizování a výměna čepů Pelatonu. Hodinky nyní ve skvělém stavu a jistě vím, že když někam s hodinkami na kterých mě bude záležet pojedu tak jen do Onyxu, mají bez přehánění zlaté ruce Díky moc Zapomněl jsem čištění- dvoufrekvenční ultrazvuk, oscilačně mechanické, 4stupňové chemické- a sušení, výměna všech těsnění, kontrola vodotěsnosti, prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2023 Děkuji i z naší strany se jednalo o více jak přátelské setkání....budeme se těšit kdykoliv příště. Ruda ONYX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se