Montgomery Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 Chtěl bych poděkovat Onyxu, že věnovali péči mým Seiko 62Mas, u kterých jsem řešil problém, že se mi nenatahují. Problém byl v mém režimu nošení, i v mém natahovači, kde jsou hodinky šikmo, nikoli kolmo k zemi, a to hodinkám nevyhovovalo. Onyx trochu rozvolnil vůli na rotoru, a nyní se natahují snáz. Po té, co mi hodinky dorazily, jsem si je dva dny ani nenasadil na ruku, po těch všech peripetiích jsem na to neměl chuť. Ale pak jsem si je nasadil, a oni jdou. A jdou furt a docela přesně. Pevně věřím, že už jsem je odesílal na posled a teď už budu spokojen. Veliké díky. Za nějaký čas mě akorát asi bude čekat výměna korunky, ale snad si je teď nějakou dobu užiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 6. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2024 před 7 minutami, Montgomery napsal: Chtěl bych poděkovat Onyxu, že věnovali péči mým Seiko 62Mas, u kterých jsem řešil problém, že se mi nenatahují. Problém byl v mém režimu nošení, i v mém natahovači, kde jsou hodinky šikmo, nikoli kolmo k zemi, a to hodinkám nevyhovovalo. Onyx trochu rozvolnil vůli na rotoru, a nyní se natahují snáz. Po té, co mi hodinky dorazily, jsem si je dva dny ani nenasadil na ruku, po těch všech peripetiích jsem na to neměl chuť. Ale pak jsem si je nasadil, a oni jdou. A jdou furt a docela přesně. Pevně věřím, že už jsem je odesílal na posled a teď už budu spokojen. Veliké díky. Za nějaký čas mě akorát asi bude čekat výměna korunky, ale snad si je teď nějakou dobu užiju Tak to velká gratulace. Když si vzpomenu, jak jsi to tady popisoval nebylo to úplně pozitivní čtení. Je moc fajn, že už kletba pominula a můžeš si je užívat. Mě jedny Seiko 5S zlobí a také je pošlu do Onyxu, aby je dali do pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 V 23. 4. 2024 v 18:37, ONYX servis hodinek napsal: Jirka odpustí, akorát si toho všiml až teď. No uvidíme naživo. Jestli se to neleskne zbytečně moc. Ale musím říct, že z toho co vidím na fotkách se podařilo zachovat původní tvary. Ještě bych to chtěl vidět zespodu, ale vypadá to, že ani jedna chyba, které jsem zatím na skoro na všech renovacích na internetu viděl, se nekoná. A to je moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2024 A jinak? Jak co vypadá celkově? Teď jsou to dva měsíce? Bavili jsme se o třech až čtyřech. Vidíš to spíš na 3 nebo 4. Teď, když už tě žádný překvapení asi nečeká. Pro ostatní. Hamiltony po zásahu Rudy chodí v průměru +1s denně. A to jsem to nejdražší vyvažování za 2000 odmítl, že mi mým stylem nošení chodily stabilně +7, tak jsem to chtěl jen stáhnout blíž k nule. Tak to se povedlo, už si nepamatuju, kdy jsem je seřizoval naposledy a furt jsou asi tak jak většina Seiko za den nebo dva. Opět dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Jirko děkuji za tvoji schovívavost, kterou ještě jednou nepatrně zneužiji. Hodinky jsou defakto připraveny na cestu k tobě. Jen mi napiš jestli ti je mám poslat zítra a nebo až v pondělí. A aby ses měl na co těšit přikládám foto tvých zbrusu nových, 40 let starých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 Jirko ze spodu se zase, tak moc pouzdro neřeší je to spousty práce, která pro potěšení oka nemá prakticky žádný význam a zbytečně by celou opravu prodražovala. Na leštění jsou kolikrát hodinky ze spodu složitější jak z vrchu, často dobité víc než je zdrávo. Jsou tam nápisy výrobní čísla atd... a to by se leštěním taktéž odstranilo. Kouty, do kterých se těžko dostáváš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 9. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2024 A ještě jeden pohled z té správné strany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Takže Ruda povídal 3 až 4 měsíce a zvládl to za dva, klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2024 Tak snad teď zase Ruda odpustí, že 2 fotky zkopíruji do jiného vlákna. Ale předpokládám, že to je jenom pozitivní reklama pro něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2024 Dobrý den, pane Kalivodo.Jen jsem se chtěl zeptat, jestli leštíte i titanové hodinky.Kamarád vlastní Casio Oceanus a potřeboval by je rozleštit.Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Dobrý den, pokud jsou na tom lesklé plochy tak ne. Pokud jsou celoplošně matné, kartáčované, broušené tak ano, ale riziko může být v povrchové úpravě. Museli by jsme to někde, kde to nebude vidět vyzkoušet jestli to půjde. Cena za leštění titanových hodinek je vyšší jak u nerezových a přesně se nedá předběžně domluvit. Výsledek pak nemusí být stoprocentní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2024 Ttan jsem lestil, i kdyz ne na hodinkach. Problem u lesteni titanu je, ze to bere mnohem vic prace/casu a tudiz je to nachylne k vytvoreni ozuzlaneho bonbonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 Tak za tady máme jeden naprosto dokonale provedený projekt z hlavy mé a dílny Rudovy. A že když koukám na ty vaše Omegy, přijdou mi třeba pouzdra mnohem jednodušší. Myslím, že moje Seiko byla opravdu výzva jak tvarem pouzdra, který se povede každému druhému zmršit, tak třeba stavem indexů a ruček, o stroji vymáchaném v oleji a zadržených čepech pérovníku ani nemluvě. A kluci ji zvládli na jedničku. Pouzdro bez chyb, lumi vypadala na Rudových rychlocvacích trochu rozpačitě, ale v reálu jsou to pěkně bílé kostky cukru, jak to má být. A dokonce to ani zas tak moc nesvítí, takže to vypadá dost autenticky. Jenom škoda, že jsem na Aukru prošvihl origo sklo co prodával Jeronimo. Takhle je tam replika od Sternkreutz, ale co jsem se dočetl, nic lepšího se stejně nedá sehnat a safíry mají hodně jiný tvar. No, posuďte sami, já dávám jedničku s hvězdičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 Klidně se Rudy zeptejte na cenu, přemrštěná určitě není. Já to zveřejňovat nebudu, to jsou jeho obchodní informace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 Tahle fotka jenom proto, aby bylo vidět, že okénko datumovky sice kluci leštili ale pořád se každá půlka leskne jinak. Na všech ostatních to vypadá, jako že to zprasili, ale nene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 V 13. 5. 2024 v 11:17, ONYX servis hodinek napsal: Dobrý den, pokud jsou na tom lesklé plochy tak ne. Pokud jsou celoplošně matné, kartáčované, broušené tak ano, ale riziko může být v povrchové úpravě. Museli by jsme to někde, kde to nebude vidět vyzkoušet jestli to půjde. Cena za leštění titanových hodinek je vyšší jak u nerezových a přesně se nedá předběžně domluvit. Výsledek pak nemusí být stoprocentní. Dobrý den, děkuji Vám za odpověď.Informaci předám dál a Radek ať se rozhodne.Ale o ceně to není(@Jiří Sedlák)on má ty hodinky rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 (upraveno) Dobrý den pane Kalivodo, už dlouho mi leží v hlavě jeden dotaz. Máte, jako servis, nějakou zkušenost s hodinkami, které jsou "uměle stařené"? např.: https://www.helveti.cz/laco-paderborn-erbstuck Znamená to při servisu nějaké komplikace, či riziko po zákazníka? Upraveno 14. května 2024 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 Já myslím, že to by neměl být problém, je to ocel, pro kluky snad ještě jednodušší, protože když se náhodou něco smekne, tak jeden škrábanec navíc nikdo nepozná. Ale základ je, že je to ocel. Předpokládám, že z nich nechceš udelat zase nové hodinky a zbavit se toho staření. Ale i to by asi kluci zvládli. Průser by byl nějaký nestandardní materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 před 51 minutami, Jiří Sedlák napsal: Já myslím, že to by neměl být problém, je to ocel, pro kluky snad ještě jednodušší, protože když se náhodou něco smekne, tak jeden škrábanec navíc nikdo nepozná. Ale základ je, že je to ocel. Předpokládám, že z nich nechceš udelat zase nové hodinky a zbavit se toho staření. Ale i to by asi kluci zvládli. Průser by byl nějaký nestandardní materiál. Zajímaly mě spíš ručky a možná číselník. Hodinky nemám, jen mě to zajímá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 14. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2024 Děkuji týmu v Onyxu za kvalitní servis a profesionální přístup. Těším se na další budoucí spolupráci. OMEGY zase tikají jedna báseň. Odesláno z mého SM-S928B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se