Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) Zdravím vás s prosbou o radu. Hledám v oblasti, ve které se tolik neorientuji. Obávám se, že mi i tak není pomoci. Bral bych do práce hodinky s těmito parametry: Důležité: Radio, satelit Solárko Divers luneta s aretací Safír Date Wr 200 Ukazatel nabití Pouze Evropský trh v případě rádií Ručičky, ne digi Bonusy: Day, posuvná mikroregulace Nepodstatné: Cena, chrono, bez chrona Nic podobného jsem v nabídce značek vyrábějících hodinky v tomto stylu nenalezl. Děkuji za případné rady. Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem Daemonultimate
olin001 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 Něco vykopnu když solární a radio tak za mě jedině citizen třeba Citizen Promaster CB5000-50L já dlouho uvazuju nad Citizen Promaster Pilot JY8020-52E ...bez radia pak solar suma a nebo možná nějaký astrony
olin001 Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 Úplně to nesplňuje ale už dlouho maj v koscomu Seiko Astron SSE161J1 a v a ty prachy už začínají bejt zajímavý
Tomáš Elsnic Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 co toto Citizen CC9025-51Enevím tedy zda vše odpovídá ale cena je docela vysoká
tano Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 (upraveno) To bude težké. Z tvého zadáni to asi nedokažu najít. Ta kombinace lunety x wr x případné čistoty a čitelnosti ciferníku, takových hodinek je, jak šafránu. Pokud by jsi slevil, třeba z lunety, tak už by se to dalo. Ale dobře vim, že to nepůjde. Ještě k trochu k tématu. Sám hledám v těchto vodách, už dlouho a pěkně v tom tápu. Nedávno jsem měl jedny Astrony v ruce. Hezké, opravdu pohledné. Ale neseděla vteřinovka na indexech. Tohle je věc, kterou osobně já nedám, u hodinek za takové peníze. Osobně, bych dal přednost Citizen, popř. Casio MRG. Seiko asi jako třeti. Ruku máš na pořádné hodinky, tak alespoň v tomto máme volnou ruku . Ty co postoval kolega výše by se daly, jen bych volil verzi v čistém kovu. Upraveno 23. dubna 2020 uživatelem tano
Daemonultimate Odesláno 23. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 Díky za odpovědi. Jen poprosím více se držet toho, co od hodinek vyžaduji. Nejblíž je Tano...jak šafránu. Bohužel jsem ještě blíž ke zjištění, že nic takového neexistuje. Běžnou nabídku už mám prošlou dávno, spíš jsem si říkal, jestli se někdo nevytasil s něčím novým. Ale něco přehlédnout jsem mohl. V každém případě, divers luneta je pro takové hodinky problém a přeplácané tachymetry, pro mne nepoužitelné, má většina takových hodinek. A ta menšina má časové zóny.
Harwey Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 ked satelit, radio, tak Citizen. neviem ci najdes nieco s lunetou, ale ked od nej upustis, nieco taketo by mohlo byt fajn. https://www.helveti.cz/citizen-satellite-wave-cc3067-11l samozrejme bez PVD.
tano Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 Ty, co postuje kolega Harwey jsou super! Jen jsou bez lunety.
ismit Odesláno 23. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2020 před 50 minutami, Harwey napsal: ked satelit, radio, tak Citizen. neviem ci najdes nieco s lunetou, ale ked od nej upustis, nieco taketo by mohlo byt fajn. https://www.helveti.cz/citizen-satellite-wave-cc3067-11l samozrejme bez PVD. tyjo, ty jsou hodně dobrý. Něco takového bych rád koupil otci, který hodinky nikdy nenosil. Ale kombinace Eco-drive, RC, WR200 a lumi by ho snad mohla přesvědčit. Proč samozřejmě bez PVD? rychle se ošoupe?
sodekcz Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Rychle je relativní pojem. PVD se prostě dřív nebo později někde VŽDYCKY ošoupe a k tomu zpravidla sem tam přibude nějaký šrámeček:) Je to PVD, na tmavém je to víc vidět. Na druhé straně, když se nad to povzneseš, máš vlastní patinu. PVD na jedné straně přidá na vzhledu, na straně druhé o to víc z něj potom lezou všechny získané trofeje. Mě třeba moc nebere ocel, která se blyští jako zrcadlo. Mám radši něco broušeného s matným povrchem, titan nebo právě PVD. Tady se mrkni na fotky z mého inzerátu. Poměrně intenzivní nošení (téměř denní), po roce na tahu uvidíš klasickou ošoupaninu. (asi mi zůstanou:))
tombas Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 (upraveno) Nejblíže zadání asi opravdu ty Citizeny. Tyhle mají krom WR snad vše podstatné: Citizen Promaster Land AS4080-51A Upraveno 24. dubna 2020 uživatelem tombas
DavsonZ Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Co toto? Citizen Promaster Radio Controlled CB5034-82L l
tombas Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Ta luneta je ale tachymeter, ne diver, to bylo i na těch prvních, co tady dával Olin001.
DavsonZ Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 před 2 minutami, tombas napsal: Ta luneta je ale tachymeter, ne diver, to bylo i na těch prvních, co tady dával Olin001. Tak to se omlouvam, poradne jsem si neprecetl, ze diver luneta.
Daemonultimate Odesláno 24. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 (upraveno) Před hodinou, tombas napsal: Nejblíže zadání asi opravdu ty Citizeny. Tyhle mají krom WR snad vše podstatné... Moc dobře, mrknu na videa, věděl jsem, že musej aspoñ jedny být. Wr neva, sto je úplně ok. Díky. Upraveno 24. dubna 2020 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 24. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 před 27 minutami, DavsonZ napsal: Co toto? Citizen Promaster Radio Controlled CB5034-82L Tyhle se mi dost líběj. Tvarově i barevně. Škoda tý lunety. Díky.
Daemonultimate Odesláno 24. dubna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Tak podle videa jsem na ně před dvěma lety koukal a úplně mi vypadly z hlavy. Tenkrát mě nic takového nezajímalo. Myslím, že v nouzi je to opravdu moc dobrý kus, dokonce i co se přehlednosti týká.
tano Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Jsou dobrý, ale já mám u nich jeden problém, celkem zásadni. Dle mě nemají ukazatel nabití solárního članku.
tombas Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Mají, sice ne trvale na displeji, ale tzv. "na tlačítko".
tano Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2020 Tak to je dobrá zpráva. S tím nemám problém.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se