IzTaPa Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 (upraveno) nudim se a premyslim, co koupit, az se prodaji vsechny ne-rolex hodinky, ktere jsem naakumuloval... zredukoval jsem na nasledujici vyber (36 nebo 39mm, 41 maji tu lunetu az moc mohutnou)... a z nej nejlepe ten fluted bezel na oyster datu. OP mi prijdou takove nevyvazene s klasickou lunetou... co myslite? Upraveno 27. dubna 2020 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Hele a fakt tě ten modrej naživo baví? Mě se líbí na fotkách ale naživo mi přijde že je pěkný jenom pod zářivkama nebo silným sluncem... U současného modelu mi přijde champagne jako nejhezčí. Jinak samozřejmě fluted, jestli jubilee nebo oyster asi podle toho jak moc casual to chceš, zase na jubilee jsou míň vidět škrábance. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Fluted, jubilee, velikost dle zápěstí, ale osobně bych se vůbec nebál klasiky v 36 mm. U barvy bych sám váhal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Já jedu kombo modré OP a černé DJ 36 na jubilee se zubatou lunetou jsou to oboje úplně jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Myslím, že tu budeš dostávat víceméně stejný odpovědi- za mě 39, fluted, jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 před 8 minutami, sashator napsal: Myslím, že tu budeš dostávat víceméně stejný odpovědi- za mě 39, fluted, jubilee Taková možnost tu není, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 27. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 44 minutes ago, Exiztence said: Hele a fakt tě ten modrej naživo baví? Mě se líbí na fotkách ale naživo mi přijde že je pěkný jenom pod zářivkama nebo silným sluncem... U současného modelu mi přijde champagne jako nejhezčí. Jinak samozřejmě fluted, jestli jubilee nebo oyster asi podle toho jak moc casual to chceš, zase na jubilee jsou míň vidět škrábance. ja mel modre oysterquartzy. a moc me ta barva bavila. jen jsem mel opacny dojem - na OQ ta modra vystupovala pouze na dennim svetle, pri umelem byla nevyrazna... pujdu se na ne podivat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Za mě rozhodně fluted a jubilee!! A klidně bych se nebál těch 41, zas tak velké nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Naprostá pravda s tou lunetou. U DJ41 na rozdíl od DJII doladili proporce indexů a nožiček, ale luneta by fakt snesla nepatrné zúžení. Cifr, když omrzí, se dá v rámci reference vyměnit a starej ti schovaj. Takhle člověk může do konce života točit dva cifry a mít po každým servisu resp přetěsnění jiný hodinky. Vloni v létě jsem to poptával v Sheronu a za cifr, práci, přetěsnění a tlakovku chtěli 670€. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Tady z těch bych si vybral ty vpravo dole, OP 36 s číslama, líbí se mi nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Asi bych si koupil 36 se stribrnym cifrem, fluted lunetou a na oysteru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Tohle je vážně jen o osobním pocitu. Na Tvoji hnátu půjdou 36 i 39. Pokud Ti 36 nebudou připadat malý, tak je vezmi...klasika největší. Osobně mám nejraději fluted lunetu + oyster tah. S jubilee jsou takové moc zdobné a dědkovky , na oyster tahu vypadají celkově robustnější a sportovnější. Ta modrá je překrásná, ale jako každá barvička přestane dříve bavit(měl jsem, prodal a koupil s champagne-silver cifrem)DJ jsou nejvíc Rolex !!!Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 (upraveno) Je to tak, je to jen o vlastním pocitu. Většina kluků tady píše, že je barvičky časem přestanou bavit a já to mám přesně naopak. Jinak souhlas s @Chosef76, ač jsem žádný neměl a nemám (ale vlastně OQ by se daly počitat), tak DJ jsou prostě největší ikonou Rolexu. A i když má vlastně pravdu i s tím jubilee (je to prostě dědkovský), tak za mě je to ikonická kombinace. edit- sorry za to oslovení ala instagram, ale chtěl jsem to zkusit, jak to funguje Upraveno 27. dubna 2020 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Za sebe 36 DJ, fluted a oyster:-) S každým cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Je to tak, je to jen o vlastním pocitu. Většina kluků tady píše, že je barvičky časem přestanou bavit a já to mám přesně naopak. Jinak souhlas s [mention=19853]Chosef76[/mention], ač jsem žádný neměl a nemám (ale vlastně OQ by se daly počitat), tak DJ jsou prostě největší ikonou Rolexu. A i když má vlastně pravdu i s tím jubilee (je to prostě dědkovský), tak za mě je to ikonická kombinace. edit- sorry za to oslovení ala instagram, ale chtěl jsem to zkusit, jak to fungujeS těma barvičkama to mám tak, že se mi děsně líbí, ale jen chvíli a pak je odkládám. Pokud bych byl schopný držet třeba desatery Rolexy, pak si nechám jak Hulky, tak modrý DJ..., ale to nejsem. Takže potřebuji univerzálnější nebarevné modely a pak jsem stabilnější. DJ mám na oysteru, ale plánuju přikoupit i jubilee. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 28. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2020 V 27. 4. 2020 v 11:03, Chosef76 napsal: Tohle je vážně jen o osobním pocitu. DJ jsou nejvíc Rolex !!! Sent from my iPhone using Tapatalk 36 je TOP na pohodlnost , měl jsem DJ 36 cifr lesklá slonova kost s římskými zlatými indexy tedy bicolory na jubilé což je dosti vzácná varianta ,zpětně vzato neměl jsem dávat pryč....ale dovolím si nesouhlasit DD jsou ještě víc ROLEX. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pohlodekj Odesláno 20. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2020 Na kolik vyjde jubilee, kdyz ho kupujes samostatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Okolo 40k... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Ja by som vyhladal starsi Explorer 36 mm a bol s nim stastny az do smrti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Tomu sam neveris... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se