nickolas Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Ten náramek je neuvěřitelný! Celý je to neuvěřitelný! Zlé jazyky tvrdí, že likvidovali poctivou hodinařinu, ale teda s grácií Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 4. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Jak nad tím náramkem přemýšlím, tak ono je to v podstatě mesh náramek akorát z jedná strany "rozklepaný" do hladka. Docela by mě zajímala technologie výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2022 vyklepává nejtek? nebo osičku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 7. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 to je regulace strojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 nojo, byl moc v plusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Krásny a výstižný článok , ja fandím Quartz presným hodinkami ,, a to so pracoval 20 rokou ako šéf a prajca hodín v WDL v BA , ja mám tiež už 35 rokou Seika chronog s budíkom doniesol mi ti pilot z našej rodiny z Ázii Singapur , údu dodnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liberator_keç Odesláno 19. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2024 senzační článek, přečteno jedním dechem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se