Baker Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 Jinak Ypo má pravdu, bez loga to vypadá mnohem lépe. Mozna by jsi to mel procist znovu, YPO haji logo
Návštěvník YPO Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 to je zase diskuze ...... nic nehájím a ať si každý nosí co chce - tady to funguje tak, že jeden napíše "fůůůj logo" a dalších deset napíše totéž - kdo z vás ty hodinky viděl naživo ? .......určitě víte, že fotka přes 22" monitor je vždycky jiná (větší) než realita a u fontu a log to platí obzvlášť takže hurá do obchodů a pak hodnoťte
romanm Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Souhlasím,včera jsem asi 10min.civěl ve výloze na 113(ciferník v bílém),ačkoli v katalogu nic moc,skutečnost je opravdu jiná.To samé se nejspíš bude týkat loga,OP s logem jsem si ale včera v Carollinum nevšiml,vše až na ony 113 v automatu,což dle mého u OP není ono.Jinak v tuto chvíli volím 111.A šetřím..snad za rok..
sauce Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Musím se ohradit, že já je naživo viděl. Pravda, na ruce jsem je přímo neměl...
NIGHTinGALE Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 ta Ariadnina nit znamená OFFICINE PANERAI (tolik pro lidi bez fantazie) Lidé s fantazií tam právě viděli tu nit Ale jinak se omlouvám za hloupý dotaz - fakt mi nedošlo, že to je OP. Bylo pozdě, měl jsem rozostřený zrak Bez loga se mi asi líbí více proto, že jsem na ně nějak zvyklý. Zatím jsem měl v ruce vždy jen modely bez loga, takže mi tam přijde tak nějak nepatřičné. Navíc.
Návštěvník YPO Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Musím se ohradit, že já je naživo viděl. Pravda, na ruce jsem je přímo neměl... myslel jsem to obecně Lidé s fantazií tam právě viděli tu nit to bylo nevinné šťouchnutí
Jeremy Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Bude to asi znít jako úplná kravina, ale já bych tolik peněz za hodinky BEZ vteřinovky nedal. Nemusí mít cosc, průhled, mikroregulaci(makroregulaci), novoměstské kruhy(případně staroměstské) a jiné ptákoviny, ale vteřinovku joooooooooooo!!! Nesouhlasím. Pokud hodinky mají mít minimalistický design, vteřinovka ruší, stejně jako cokoli jiného, datum, mraky nápisů...atd. Mám Stowy s COSC a taky jsem si nechal odpárat vteřinovku, která příšerně rušila. Škoda, že i to logo Stowa nešlo odpálit. Mimochodem, fakticky - k čemu je vteřinovka? Kdo chce měřit čas, pořídí sí cibule s chronografem. Jinak je to asi jen k tomu, aby člověk viděl, jestli hodinky jdou. Nojo - ale u té kraťounké Panerai vteřinovky na to musí zírat dloooouho, takže zase k ničemu. Smrt vteřinovkám!
sauce Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Nesouhlasím. Pokud hodinky mají mít minimalistický design, vteřinovka ruší, stejně jako cokoli jiného, datum, mraky nápisů...atd. Mám Stowy s COSC a taky jsem si nechal odpárat vteřinovku, která příšerně rušila. Škoda, že i to logo Stowa nešlo odpálit. Mimochodem, fakticky - k čemu je vteřinovka? Kdo chce měřit čas, pořídí sí cibule s chronografem. Jinak je to asi jen k tomu, aby člověk viděl, jestli hodinky jdou. Nojo - ale u té kraťounké Panerai vteřinovky na to musí zírat dloooouho, takže zase k ničemu. Smrt vteřinovkám! Zcela souhlasím - vezmu, natáhnu, přibližně seřídím a jdu
Ondraj Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 (upraveno) Mimochodem, fakticky - k čemu je vteřinovka? Smrt vteřinovkám! Krom toho, že se mi to prostě líbí, má to minimálně i jeden praktický význam. Je to rychlý optický test, jestli hodinky vůbec jdou. Můžu je třeba zapomenout natáhnout a pak se divit, proč je jinak hodin, než mi hodinky ukazují. Takže jsem se naučil při pohledu na hodinky nejdříve juknout, jestli se hýbe vteřinka. Ale respektuji samozřejmě tvůj náhled na věc. edit: Jo a časově to nezdružuje, protože v 90% se stejně dívám na hodinky protože se na ně chci podívat a tedy i zjistit jestli "žijí", v 10% pak abych zjistil kolik je hodin. Upraveno 22. srpna 2008 uživatelem Ondraj
B.F.G. Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Nesmrt vteřinovkám! Právě ta vteřinovka dá hodinkám nějakou dynamiku, vždyť hodinky ukazují čas a čas není nic statického. Obě verze jsem na živo viděl a logo by tam strašně vadilo. Ten ciferník už není čistý (prostě je tam moc čmáranic, kdyby bylo aspoň sendvičové). Navíc by řada historických hodinek by podle mě měla následovat originál. Ten souhlas s YPEm byl takový vtípek.
grippo Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 (upraveno) Přesně to si myslím. Ale právě to, že každému se líbí něco jiného je super, ne? Jinak by všichni nosili jeden model a to by byla nuda. Upraveno 22. srpna 2008 uživatelem grippo
Návštěvník YPO Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Nesmrt vteřinovkám! Právě ta vteřinovka dá hodinkám nějakou dynamiku, vždyť hodinky ukazují čas a čas není nic statického. Obě verze jsem na živo viděl a logo by tam strašně vadilo. Ten ciferník už není čistý (prostě je tam moc čmáranic, kdyby bylo aspoň sendvičové). Navíc by řada historických hodinek by podle mě měla následovat originál. Ten souhlas s YPEm byl takový vtípek. taky mě to už nějak začíná vadit - žádná historie, navíc bez sendviče a to podělané logo X nechtěl by je někdo tak za 7600,- ? (komplet balení)
sauce Odesláno 22. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 taky mě to už nějak začíná vadit - žádná historie, navíc bez sendviče a to podělané logo X nechtěl by je někdo tak za 7600,- ? (komplet balení) Jen pro jistotu, abych náhodou nepropásnul svoji životní šanci, se hlásím jako první zájemce
B.F.G. Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 taky mě to už nějak začíná vadit - žádná historie, navíc bez sendviče a to podělané logo X nechtěl by je někdo tak za 7600,- ? (komplet balení) SZ PS: Nemáš náhodou dvoje? To víš ženě by se taky hodily. (máme instalatérskou firmičku)
Baker Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 nechtěl by je někdo tak za 7600,- ? (komplet balení) Nechtel, kdyz maji to logo :D
Z. Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Právě ta vteřinovka dá hodinkám nějakou dynamiku, vždyť hodinky ukazují čas a čas není nic statického. Čas opravdu není nic statického, ale někdy plyne velmi nenápadně - podobně jako na hodinkách bez vteřinovky...
Návštěvník YPO Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Krom toho, že se mi to prostě líbí, má to minimálně i jeden praktický význam. Je to rychlý optický test, jestli hodinky vůbec jdou. souhlasím s Ondrajem - hlavně ve druhém bodu
bandicoot Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 YPO: pěknej podpis... tím chci říct, že nejen logo, ale i ty black sealy s tou ponorčičkou (sorry za nepřesnost) se mi líběj. Pevně věřím, že nejpozději do roka a do dne se přidám mezi partu italiano aquamechanico.
mengelis Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Na co dvoje? No to je blbá otázka. Má přece dvě ruce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se