kolky87 Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Odesláno 7. července 2021 Túra v Tatrách Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
Akam Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Odesláno 7. července 2021 bylo tam blaze... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tenglis Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Odesláno 7. července 2021 Dnes zapůjčeno od táty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 před 15 hodinami, Karussell napsal: Ty jsi má, levandulová… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mmmm…
Adamsson Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 před 11 hodinami, actionman1 napsal: Ďakujem hosi. Neveril som vlastným očiam keď prišli. Hodinar bol prekvapený tiež ale spravil kus dobrej roboty dokonca sa zachránilo aj original sklo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parádní fotochronopohádka
VladimírH Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 Ranní kombo rovnou po příjezdu z Krkonoš... Krutý střet s realitou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kdojinej Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 před 22 hodinami, villain83 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nezlob se, ja vim, je to historicky i historikalne atakdale, ale vypada to, jak kdybys ten naramek sebral babicce..
junior300 Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 před 34 minutami, kdojinej napsal: Nezlob se, ja vim, je to historicky i historikalne atakdale, ale vypada to, jak kdybys ten naramek sebral babicce.. V pohode, proc bych se mel zlobit. Ja naprosto chapu, ze se to libi malokomu. Taky jsem se na to par let zpatky koukal tvoji optikou. A tak je to v poradku, kazdemu, co jeho jest.
pebe Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 před 55 minutami, kdojinej napsal: Nezlob se, ja vim, je to historicky i historikalne atakdale, ale vypada to, jak kdybys ten naramek sebral babicce.. navíc to není nejlevnější ale asi by si na to člověk zvyknul
Návštěvník dabelM Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 Pepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 před 48 minutami, villain83 napsal: V pohode, proc bych se mel zlobit. Ja naprosto chapu, ze se to libi malokomu. Taky jsem se na to par let zpatky koukal tvoji optikou. A tak je to v poradku, kazdemu, co jeho jest. Mě se to líbí. Je to něco jinýho, neokoukanýho a určitě je to strašně pohodlný.
Gustaf Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 Mořofka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 PO GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adamsson Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 (upraveno) Ještě v BW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. července 2021 uživatelem Adamsson
kamilb Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 před 1 hodinou, villain83 napsal: V pohode, proc bych se mel zlobit. Ja naprosto chapu, ze se to libi malokomu. Taky jsem se na to par let zpatky koukal tvoji optikou. A tak je to v poradku, kazdemu, co jeho jest. Nosím ho taky rád. Já bych je na ruku zase nedal s tím tahem 20/18
villain83 Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 před 23 minutami, kamilb napsal: Nosím ho taky rád. Já bych je na ruku zase nedal s tím tahem 20/18 Presne tak. Ja moc na kovovy naramky nejsem, ale tady jsem se hecnul a zatim mne to bavi.
ensi Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 Dnes nově růžová, barva citlivého muže. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondrejm Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Odesláno 8. července 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se