Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 11 hodinami, actionman1 napsal:

Ďakujem hosi. Neveril som vlastným očiam keď prišli. Hodinar bol prekvapený tiež ale spravil kus dobrej roboty :) 

dokonca sa zachránilo aj original sklo :) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Parádní fotochronopohádka🤩🤩

Odesláno
před 34 minutami, kdojinej napsal:

Nezlob se, ja vim, je to historicky i historikalne atakdale, ale vypada to, jak kdybys ten naramek sebral babicce.. 🙂

V pohode, proc bych se mel zlobit😁

Ja naprosto chapu, ze se to libi malokomu. Taky jsem se na to par let zpatky koukal tvoji optikou. A tak je to v poradku, kazdemu, co jeho jest. 

Odesláno
před 55 minutami, kdojinej napsal:

Nezlob se, ja vim, je to historicky i historikalne atakdale, ale vypada to, jak kdybys ten naramek sebral babicce.. 🙂

navíc to není nejlevnější 😄

ale asi by si na to člověk zvyknul

Odesláno
před 48 minutami, villain83 napsal:

Ja naprosto chapu, ze se to libi malokomu. Taky jsem se na to par let zpatky koukal tvoji optikou. A tak je to v poradku, kazdemu, co jeho jest. 

Mě se to líbí. Je to něco jinýho, neokoukanýho a určitě je to strašně pohodlný. 👍🏻👍🏻😎

Odesláno
před 1 hodinou, villain83 napsal:

Nosím ho taky rád. Já bych je na ruku zase nedal s tím tahem 20/18

Odesláno
před 23 minutami, kamilb napsal:

Nosím ho taky rád. Já bych je na ruku zase nedal s tím tahem 20/18

Presne tak. Ja moc na kovovy naramky nejsem, ale tady jsem se hecnul a zatim mne to bavi. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...