Hans Gruber Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Odesláno 4. února 2023 Bojové podmínky přechodného bydlení, primitivo v Budvaru.
Kostra Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Odesláno 4. února 2023 Už měsíc v kuse je tahám, ani je nefotím, jen si je užívám. Vyklidnily mně tak, až je mi to skoro líto. Pořídit je deset let zpátky, mohl jsem ušetřit raketu:-)
M3maniac Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Odesláno 4. února 2023 Užívej si je, kámoš si je koupil před 14 dny
Chorche Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Odesláno 4. února 2023 (upraveno) před 2 hodinami, Kostra napsal: Už měsíc v kuse je tahám, ani je nefotím, jen si je užívám. Vyklidnily mně tak, až je mi to skoro líto. Pořídit je deset let zpátky, mohl jsem ušetřit raketu:-) Otázka je, zda by te vyklidnily i před 10 lety? Nepomohla i ta 10letá cesta současnému klidu? Upraveno 4. února 2023 uživatelem Chorche
Toblin Odesláno 4. února 2023 Nahlásit Odesláno 4. února 2023 @KostraNeboj, tady to nekončí A myslím, že nejzábavnější je ta cesta.
M3maniac Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Odesláno 5. února 2023 Jedny z nejoblíbenějšíchPěknou neděli všem.
honza71 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Odesláno 5. února 2023 Moc sem neprispivam, protoze taham temer porad jen tyhle
mlsoun1 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Odesláno 5. února 2023 před 15 hodinami, Kostra napsal: Už měsíc v kuse je tahám, ani je nefotím, jen si je užívám. Vyklidnily mně tak, až je mi to skoro líto. Pořídit je deset let zpátky, mohl jsem ušetřit raketu:-) Je to krasna chronocesta.Bud rad,ze jsi si ji uzil.Bylo-je,to plno krasnych tikajicich milacku.Jen si jich poradne uzivej,jsou krasne
Karussell Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Odesláno 5. února 2023 před 27 minutami, honza71 napsal: Moc sem neprispivam, protoze taham temer porad jen tyhle Klidně je sem láduj, jsou skvělý…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se