Vit Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 před 28 minutami, Kid_A napsal: ..... Zajímavé Jirko, takové rozverné. ------------------------------- Já IWC Ing.
Kid_A Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 Před hodinou, Vit napsal: Zajímavé Jirko, takové rozverné. ------------------------------- Já IWC Ing. Diky, mam to rad barevne:)) ingy porad pecka!!!
Zdenek1307 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 před 15 minutami, villain83 napsal:
nazdarhodiny Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 Pri pondelku tooly. Maji takove klenuti safiru a antireflex, ze prakticky nebyva videt sklo.
villain83 Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 před 17 minutami, Zdenek1307 napsal: To je jenom reedice, ne puvodni starej model, neboj.
MíraMíra Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 před 6 hodinami, Brolo napsal: Supr foto
EpsteinBarr Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 před 2 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Sedia ti neskutocne dobre. Aj sam z nich mas taky pocit? Parada Ja som hodil na EZM stary, tvrdy, hruby a neforemny Hirsch a ľaľa ho, ide to. Asi nie na dlho, ale nemal som ich poriadne na ruke snad od marca.
the.Doctor Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 Souhlasím s @MíraMíra, ta fotka je super Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
Vortex-Tempus Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 @EpsteinBarr Dakujem za kompliment. Som velmi spokojny… velmi pohodlne a ergonomicky dotiahnute hodinky. Akurat ta lestena luneta nie je nic pre slabe povahy… vlasocnice naskakuju aj od prievanu. Ale vedel som do co ho idem a zmeril som sa s tym ze pri servise sa luneta bude lestit alebo menit…
Akam Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 před 12 hodinami, Brolo napsal: Bomba! k tomu prstenu bych spíš volil bicolor....
Brolo Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 Díky chlapi! Rovnou přidávám úplně nový kousek - Longines DolceVita. Moje milá (teď už) manželka mě překvapila s tím, že když já jí požádal o ruku s prstenem, tak bych měl taky mít nějakou památku. A vybrali jsme tohle, myslím že k black tie svatbě se hodily parádně
nazdarhodiny Odesláno 2. října 2023 Nahlásit Odesláno 2. října 2023 před 34 minutami, Brolo napsal: Díky chlapi! Rovnou přidávám úplně nový kousek - Longines DolceVita. Moje milá (teď už) manželka mě překvapila s tím, že když já jí požádal o ruku s prstenem, tak bych měl taky mít nějakou památku. A vybrali jsme tohle, myslím že k black tie svatbě se hodily parádně velka gratulace k obema novym kouskum
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se