r5m Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Konečně zas domů, no jo, ale v sobotu zas do Německa a tak dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 21 hodinami, vraby napsal: Moje první jednoručky. Parádní hodinky, občas se mi po nich zasteskne. ------------------------------------- Já pořád LÜM-TEC V5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Vlakofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března A bude se trhat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března @tommasini krásný Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Před hodinou, Vit napsal: Parádní hodinky, občas se mi po nich zasteskne. ------------------------------------- Já pořád LÜM-TEC V5 Díky,jsou fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 16 hodinami, Juraj11 napsal: Po dlouhé době Fortisky na procházce s prckem Sent from my iPhone using Tapatalk Skvely hodinky, na ty moc rad vzpominam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Skvely hodinky, na ty moc rad vzpominam. JsouTyto jsou moje třetí a hlavně definitivně zůstanou. Koupil jsem si je za tu prďochu v pozadí Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Když se probudíš z narkózy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Úspěšnou rekonvalescenci. Hodinky na sále tuším nebyly takže první úkon po probrání jejich nasazení Šlo by to nazvat i to je samo o sobě diagnóza (v dobrém smyslu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 17 minutami, childe napsal: Úspěšnou rekonvalescenci. Hodinky na sále tuším nebyly takže první úkon po probrání jejich nasazení Šlo by to nazvat i to je samo o sobě diagnóza (v dobrém smyslu) Přesně, chronofilie v posledním stádiu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 1 hodinou, the.Doctor napsal: @tommasini krásný Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března @Jarett Tiez prajem rychle uzdravenie. Ja som bol na mensom operacnom zakroku a sestricka mi stiahla hodinky (zhodou okolnosti tiez moony) krok pred operacnou salou, uplne zhrozena, ci mam rozum Ze mi ich odlozi do svojej osobnej skrinky, ked videla zase moj zhrozeny pohlad Ale nech nekecam: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 4 hodinami, tommasini napsal: Super že Ta patina je stále rovnaká a nerastie to na cifri. Sú krásne a rad na nich spomínam. Keď som ich dal na stol a mal pod nimi nejakú mapu stále to vo mne evokovalo panamu a ja neviem prečo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Škoda, že ty hodiny nejdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 1 hodinou, actionman1 napsal: Super že Ta patina je stále rovnaká a nerastie to na cifri. Sú krásne a rad na nich spomínam. Keď som ich dal na stol a mal pod nimi nejakú mapu stále to vo mne evokovalo panamu a ja neviem prečo Ta patina je skvělá. Panamu nevím, ale taky mě přijdou takový světoběžnický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se