Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1841

• Akam

1423

• Vit

1154

• Kid_A

885

Tiez sa mi tie farbicky velmi pacia. K velkosti, pokial nemas ruku 21+ tak by som sa rozmeru 38 pri tomto type hodiniek vobec nebal. Kebyze mam moznost skusat, bol by som sa seriozne rozhodoval, ci nevziat mensi rozmer.

Presne tak, je to o velikosti zapesti. Ja mam neco pres 17cm (hadam nekde mezi mensim az prumernym) a 38 je za me uplne idealni velikost. Mam spoustu znamych s vetsim zapestim nez ja a bezne nosi DJ, nebo DD 36mm a vypada to dobre.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu, já mám 20 a nosím od 36 nahoru. PS2, Seiko SNXS, pětky z devadesátek 38mm jsou v podstatě dokonalý. Tenkrát nosili pětky nebo tristary od Orientu všechny lopaty a kamioňáci, chlapi jako můj táta tomu ani nezkracovali tah, maximálně na mikroregulaci a šoupli to na ruku. A že by ty hodinky někomu připadaly malý bych neřek.

Odkaz ke komentáři

@Kid_A @Kostra @Kapelnik Diky pani! Kto cakate, drzim palce nech vam tiez coskoro zavolaju 👍. Ja som cakal skoro na den presne rok.

6 hours ago, Karussell said:

Gratuluju, tak ses dočkal s nakonec to nebylo ani tak dlouho 🙂 

Já jsem taky spoko🌐

IMG_4039.thumb.jpeg.b864c670346e4895f131b5ae206a9406.jpeg

Pepsiny su mega 👌, to som sa zapisal ako dalsie. I ked vraveli, ze to bude na dlhsie, neva, teraz som (snad 😁) na par rokov vybaveny..

6 hours ago, junior300 said:

Krasne, gratulujem. 👍🏻 Nebudu sa bit s modrymi OP, co mas?

No to asi budu 😆, ale tie 36 OP mi obcas pridu trochu male, dokonale by boli v 39 ale take (fluted, 3-6-9) neexistuju 🙁, tak som isiel do tychto 41. Uvidime, sam som zvedavy ako ten suboj dopadne 😆

Odkaz ke komentáři

10 hours ago, JanP said:

Diky! To se mi na nich prave libi nejvice, ze ty “barevne” AT clovek moc casto nevidi. Bylo to mezi cervenou (Terracotta) a zlutou (Saffron). Vyhrala cervena …
59fbffa173b78c9aa65a4bf0fbee915b.jpg

obe tie farby su super, ale asi by som tiez vybral cervenu 👍

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, bluman napsal:

Pepsiny su mega 👌, to som sa zapisal ako dalsie. I ked vraveli, ze to bude na dlhsie, neva, teraz som (snad 😁) na par rokov vybaveny..

To se divim, ze Te zapsali, pry je ted jednodussi ziskat panda Daytony, nez Pepsi. Tak drzim palce a mezitim uzivej DJ💎

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, mlsoun1 napsal:

kolik máš tikajících kousků

no, 4 ve vrtiči a pak několik solárů a quartzů - takže je to takové pěkné mazlení s hodinkama podobně jako s kytičkama :) a malinko nervozita, abych na některé nezapomněl - protože je mám mj. různě po bytě :)))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...