petr_cha Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Skoro na ruce.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 6 minutami, mlsoun1 napsal: S těmito hodinkami?Sundej je a nafoť ze všech stran.Nemají chybu He he, jsou to takové šedé myšky, ale lehoučké a pohodlné, strašně dobře se nosí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 3 minutami, OndraPod napsal: He he, jsou to takové šedé myšky, ale lehoučké a pohodlné, strašně dobře se nosí Jsou pěkné.Moc se mi líbí.Jsou přehledné a hlavně žeru tu datumovku.Moc se mi na hodinkách líbí černý podklad a bílé číslice.To jediné mne štve na mých LHC,bílý podklad a černá čísla.Zvažuji jejich upgrade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Dneska za pět 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června SEIKO Padi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června před 6 hodinami, petr4612 napsal: První Doxy a naprosto super. Skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Ráno, sluníčko, déšť, hodinky a jelikož se duha nedostavila tak si foťák řekl že to tak nenechá a malou si vytvořil sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Temně modrý ciferník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Od té doby co je mám, tak jsem nedal na ruku nic jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Pracovně ve Špindlu kde je 6 stupňů a super prší. Ještě ze jsem si vzal motorku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Stejne to jsou fajn hodinky. Chtel jsem je poslat dal,ale jeste je ponosim. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 9 hodinami, 323GT napsal: Skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Maly princ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Dnes tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se