orius Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 4 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Ani nevypadají tak velké! Sednou No sednou musím říci parádně. Zápěstí mám 18,5-19cm. Jak kdy. Díky titanu je samo váha jinde než u ocelovek. Ale za ty peníze bych si asi představoval trochu "výraznější" dial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července (upraveno) bondovky Upraveno 24. července uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 4 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července @horskjan najs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Venku prsi, k vode to dnes nebude, ale dobra muzika zlepsi naladu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 13 minutami, horskjan napsal: Orisky super! Barva, umístění a velikost data + černý podklad datumovky... Moc pěkný watche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 26 minutami, junior300 napsal: @horskjan najs Díky, díky... před 20 minutami, orius napsal: Orisky super! Barva, umístění a velikost data + černý podklad datumovky... Moc pěkný watche. Jo, jo, za mě je na nich všechno dobře, Aquis mi fakt sedly a i Oris obecně jako značka. Dřív jsem měl několik let ty větší, 43,5mm Clipperton LE, měl jsem je hodně rád, ale tyhle menší 41,5mm s Cal.400 mi sedí ještě víc. "Musel" jsem si na nich ale nechat vyměnit vložku lunety za černou, takhle jsou teprve dle mých představ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 5 minutami, horskjan napsal: Díky, díky... Jo, jo, za mě je na nich všechno dobře, Aquis mi fakt sedly a i Oris obecně jako značka. Dřív jsem měl několik let ty větší, 43,5mm Clipperton LE, měl jsem je hodně rád, ale tyhle menší 41,5mm s Cal.400 mi sedí ještě víc. "Musel" jsem si na nich ale nechat vyměnit vložku lunety za černou, takhle jsou teprve dle mých představ To jsem si ani nevšiml. Ale za mě dobrej krok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 1 minutou, orius napsal: To jsem si ani nevšiml. Ale za mě dobrej krok Je to tak, v určitém světle/natočení hodinek, ta původní zelená luneta vypadala jako skoro černá, ale na přímém světle to za mě nešlo. Než jsem je koupil, měl jsem zjištěno, že to jde objednat a vyměnit... Já mám prostě rád tu "hluboce" černou lesklou keramiku A tady navíc krásně souzní s fumé efektem na číselníku Mimochodem, právě výhledově vybírám své další hodinky a jako hlavní požadavek mám černě lakovaný/keramický lesklý číselník (a luneta) a zjišťuji, že to není vůbec jednoduché (s mými dalšími dílčími požadavky). Možná si tu časem nechám poradit, jestli mi něco zajímavého neuniká... Ale to má ještě čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Neplánovaný test WR - ó Tikající, před důlkovou korozí tubus budiž uchráněn 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Expy2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července V pracovním procesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Zdravím, tentokrát z Puly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července AW ze Skotska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července před 3 hodinami, Radek124 napsal: ó Tikající, před důlkovou korozí tubus budiž uchráněn Jako odborná modlitba, aby ti nezrezlo pouzdro, dobrý.... Snad soudruzi v bývalé NDR neudělali někde chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Stále v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Kozel a občan 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se