Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

před 4 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

Ani nevypadají tak velké! Sednou👍

No sednou musím říci parádně. Zápěstí mám 18,5-19cm. Jak kdy. Díky titanu je samo váha jinde než u ocelovek. Ale za ty peníze bych si asi představoval trochu "výraznější" dial.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 51,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1829

• Akam

1423

• Vit

1151

• Kid_A

885

před 26 minutami, junior300 napsal:

@horskjan najs 👍

Díky, díky... 👍

před 20 minutami, orius napsal:

Orisky super! Barva, umístění a velikost data + černý podklad datumovky...

Moc pěkný watche.

Jo, jo, za mě je na nich všechno dobře, Aquis mi fakt sedly a i Oris obecně jako značka.

Dřív jsem měl několik let ty větší, 43,5mm Clipperton LE, měl jsem je hodně rád, ale tyhle menší 41,5mm s Cal.400 mi sedí ještě víc. "Musel" jsem si na nich ale nechat vyměnit vložku lunety za černou, takhle jsou teprve dle mých představ 😎

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, horskjan napsal:

Díky, díky... 👍

Jo, jo, za mě je na nich všechno dobře, Aquis mi fakt sedly a i Oris obecně jako značka.

Dřív jsem měl několik let ty větší, 43,5mm Clipperton LE, měl jsem je hodně rád, ale tyhle menší 41,5mm s Cal.400 mi sedí ještě víc. "Musel" jsem si na nich ale nechat vyměnit vložku lunety za černou, takhle jsou teprve dle mých představ 😎

To jsem si ani nevšiml. Ale za mě dobrej krok 👍

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, orius napsal:

To jsem si ani nevšiml. Ale za mě dobrej krok 👍

Je to tak, v určitém světle/natočení hodinek, ta původní zelená luneta vypadala jako skoro černá, ale na přímém světle to za mě nešlo. Než jsem je koupil, měl jsem zjištěno, že to jde objednat a vyměnit...

Já mám prostě rád tu "hluboce" černou lesklou keramiku 😎 A tady navíc krásně souzní s fumé efektem na číselníku 👍

Mimochodem, právě výhledově vybírám své další hodinky a jako hlavní požadavek mám černě lakovaný/keramický lesklý číselník (a luneta) a zjišťuji, že to není vůbec jednoduché (s mými dalšími dílčími požadavky). Možná si tu časem nechám poradit, jestli mi něco zajímavého neuniká... 😉 Ale to má ještě čas...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...