Jackie Treehorn Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 Sakra už mě je nechce vrátit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
bluman Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 26 minutes ago, bluman said: Ja dnes tiez rozbalujem, tiez letne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Potesili i trickom a gumenym remienkom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
childe Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Chtěl jsem dát kůži, skončil jsem s natem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jaroslav Jára Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 před 10 hodinami, bluman napsal: Potesili i trickom a gumenym remienkom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nádhera.Ten jejich ciferník je vynáší do výšin 1
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Tož dnes z města.Chuť na tvarůžky je obrovská a po ránu je to bez turistů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 před 30 minutami, childe napsal: Chtěl jsem dát kůži, skončil jsem s natem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Skvělá kombinace. Já pořád stejně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kaktusář Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 (upraveno) @Kupa54 vypadá to velice dobře já mám teď krizi s mechanikama, kvůli získání GS quartzovejch (částečně kvůli @childe kterej mě do nich přesvědčil... sem zvědav jak to dopadne Upraveno 7. srpna 2024 uživatelem kaktusář
Ohm-Aztec Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 HO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 před 13 minutami, kaktusář napsal: @Kupa54 vypadá to velice dobře já mám teď krizi s mechanikama, kvůli získání GS quartzovejch (částečně kvůli @childe kterej mě do nich přesvědčil... sem zvědav jak to dopadne To brzy uvidíš , kamarád takhle kompletně přešel na quartz a teď jen pořád mění baterie.
kaktusář Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 před 4 minutami, Kupa54 napsal: mění baterie chápu...říkals mi o jeho igelitce plné hodinek ale jednou za 3-5 let rozšroubuješ dýnka plné igelitky GS a pohoda / jahoda
childe Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 @Kupa54 ten tah u alpinistů máš skvělý Nějaký mesh shark?
Stodic Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Po včerejším pivu jsem se probudil na ruce s Ulmem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 @kaktusářjak co dopadne?Ty GS jsou perfektní,ač malinkaté
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 před 2 hodinami, childe napsal: Chtěl jsem dát kůži, skončil jsem s natem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadá to dobře.Máš i světlé NATO?Takové pískové nemusí být špatné
horskjan Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. U mě stále žádná změna... 1
LovecK Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Hezké dopo… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sodekcz Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Včera mě @mlsoun1 namlsal jeho žluťásky (to jsem neměl vidět ). Tak jsem dnes vzal bělásky od konkurence. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se