Radek124 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Nuda v čekárně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Les za barákem se hodí. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září (upraveno) před 8 hodinami, kaktusář napsal: skoro hotov krasa @kaktusář s LHC si prekvapil. Velikost je o zvyku. 51mm co maj tyhle Garminy je na mou divci rucku dost, ale da se i k saku. 33mm co maj Longiny - na ktery uz se tesim, a davam si je na ruku vzdycky kdyz zrovna nebeham/nechodim/nejedu - vypadaj jako malicky. Pri prechodu je to nezvyk, ale po par minutach mi to prijde cajk. Upraveno 26. září uživatelem nazdarhodiny chybejici reference 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Vlnky 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Tak jsem si dneska splnil sen! Jsou úžasný! 5 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 2 hodinami, nazdarhodiny napsal: krasa @kaktusář s LHC si prekvapil. Velikost je o zvyku. 51mm co maj tyhle Garminy je na mou divci rucku dost, ale da se i k saku. 33mm co maj Longiny - na ktery uz se tesim, a davam si je na ruku vzdycky kdyz zrovna nebeham/nechodim/nejedu - vypadaj jako malicky. Pri prechodu je to nezvyk, ale po par minutach mi to prijde cajk. krása... já se neustále překvapuji ale jak jsem si zkusil 41, tak jsem věděl ihned, že jsou mi přesně... a ty 44 se furt jakoby vrtí na aruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 6 hodinami, KFL napsal: Tak jsem se konečně dočkal... Luxus! jinak Moonwatch.... 10 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září před 31 minutami, Akam napsal: Luxus! jinak Moonwatch.... Nádherná fotka, šup s ní do kalendáře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září (upraveno) před 1 hodinou, Akam napsal: Jnak Moonwatch.... WOW Luxus foto Opravdu pecka - to by chtělo velkoformát, zarámovat a pověsit do obýváku Upraveno 26. září uživatelem DarylVanHorne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září DEFY 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hattori Seiko Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Ernst Benz Chronoscope and late night cigar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Vcerejsi potulovani pod Javornikem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Při pátku jsem to pojal trochu volněji @ATOM co to máš za řemínek, jelikož ho nosíš velmi často, domnívám se, že bude hodně pohodlný, tak bych se nechal inspirovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se