lemon Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října (upraveno) gramo je veľká paráda Upraveno 6. října uživatelem lemon 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Jsou to stejně krasavice. Dneska jsem je vytáhl s Japoncema na podzimní slavnosti Akimatsuri 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října @Kbelik Zdar, není třeba mi vykat No a co napsat k hodinkám Jsem s nima velice spokojený Byly to jedny z mých vysněných, protože ten design ve mě silně evokuje námořní tématiku (je to samozřejmě i záměr) a voda je můj oblíbený živel. Neberu je ani tak jako potápky, jako spíše vintage kapitánské cibule Technické parametry asi není třeba psát, to si každý najde. Hodinky jsou vždy o pocitech, příběhu a historii. Tyhle mají všechno a na kůži je mám nejraději Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Před hodinou, Pivas napsal: Ty ploprof budou muj poslední nakup. Ale jeste si asi dlouho pockam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Treba si nájsť správnu cestu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října V 5. 10. 2024 v 16:42, mlsoun1 napsal: Parádní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Tagy pro fajn víkend 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října (upraveno) 3 hours ago, FiXilVer said: - FF 42mm v titane su sice velmi fajn, ale oproti bathyscaphe v titane je to iba marginalny uprgade vyzualne/stylovo su to podla mna vyrazne odlisne hodinky, takze ja by som to vobec nevidel ako "upgrade" mne sa tie FF moc pacia Upraveno 6. října uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jayter27 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk 3 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ředitel Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 15 minutami, Jayter27 napsal: Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Jedny z nejhezčích Steinhart 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Začátek týdne s východem slunce 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Ranní volantovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Glycine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Dobré ránko 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Krásné to máte hoši, trochu vám ty lonžíny naruším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Pozdrav ze zeme vychazejiciho slunce 4 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 5 minutami, Kupa54 napsal: Krásné to máte hoši, trochu vám ty lonžíny naruším Jen naruš,jsou šik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se