tommasini Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 2 minutami, kaktusář napsal: pecka, to jsem netušil, že takové hodinky maj lumi... myslel jsem, že v této množině hodinek se lumi vůbec nepoužívá... Upřímně, mě to taky překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 12 hodinami, bejduko napsal: Co ta korunka venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října (upraveno) před 5 minutami, tommasini napsal: Upřímně, mě to taky překvapilo. A přitom to ve světle skoro není vidět. Třeba ty indexy jsou tam skvěle zakomponované do cifru Upraveno 16. října uživatelem tommasini pravopis 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Právě teď, tommasini napsal: A přitom to ve světle skoro není vidět. Třeba ty indexy jsou tam skvěle zakonponované do cifru paráda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Dobrý den 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 43 minutami, mlsoun1 napsal: Dobrý den přijdou mi skvěle čitelné snad je večer i lumi tak perfektní jak se zdá 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 29 minutami, kaktusář napsal: přijdou mi skvěle čitelné snad je večer i lumi tak perfektní jak se zdá Čitelnost je super a bez brýlí Lumi jsem ještě nezkoušel.Večer již na ruce hodinky nemám.Max když se jde do společnosti tak beru jiné.Ale slibuji Ti,že se na to mrknu a blejsknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října @kaktusářindexy jsou krásně vystouplé 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 5 minutami, mlsoun1 napsal: @kaktusářindexy jsou krásně vystouplé Jsou paradni. Hodne se mi libi jejich bracha v titanovem provedeni s tistenym ciselnikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října ️ 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 4 hodinami, Akam napsal: Co ta korunka venku? bola vytiahnutá, kvôli sekundovke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Moony 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Cerny kaucukovy nato od Kaufmanna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: Dobrý den Zatím se držíš, jaký je kurz na to, že zítra to budou LHC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se