Radek124 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Trocha luminiscence, do dušičkového pološera… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bejduko Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 2 hodinami, nazdarhodiny napsal: @kaktusář dnes taky lunarscope. Objednal jsem nove pasky (zase moc, jako obvykle) a par i pro ne, tak testuju. Dnes monochrome velcro pěkné zatím musím konstatovat, že hodinky se mi stále líbí jsem zvědav, jak v nich dlouho vydrží baterka... údajně má vydržet míň, než v běžných quartzech..samozřejmě nevím, jak dlouho ten můj kousek ležel v obchodě.. takže to bude na dýl to zjišťování taky to cpu na různé tahy a nata - jak je u mě běžné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2 hours ago, nazdarhodiny said: @kaktusář dnes taky lunarscope. Objednal jsem nove pasky (zase moc, jako obvykle) a par i pro ne, tak testuju. Dnes monochrome velcro Take velcro by sa mi siklo k tymto myslim, odkial ho mas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 24 minutami, kaktusář napsal: jak v nich dlouho vydrží baterka ta moje naposledy v kuse asi 2r, ted uz mi zase pribyly quartzky a necham v pohotovosti jen jedny - ostatnim vyndam korunku, takze uz dalsi mereni nemam. Jinak v cernym PVD jsou kupodivu dost tolerantni k ruznym barvam reminku. Ja jsem nosil bile NATO NASA velcro ale kdyz byla nalada, tak se dalo leccos. Oranz jsem nezkousel, ale v zasobe mam, tak zkusim jak pujde s cernou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 42 minutami, bluman napsal: Take velcro by sa mi siklo To je z posledni dodavky od CNS, vzal jsen 2 moon strapy (maji luminiscenci) jeden Apollo a jeden SilverSnoopy (nasazeny na hodinkach).Kdyz si se ptal, tak snad neurazi primy link https://cnswatchbands.com/products/moon-strap-the-silver-snoopy?srsltid=AfmBOooWWWsGvLQbZ-W-L6bMhkQ71qrkorhw4nebGeS-IxgR2gDa-uwc Jinak pravidelneji jsem je tahal na tehle remenech a paskach, ale 20mm roztec je prima a da se hrabnout po pasku k jinym hodinkam Zkusil jsem blejsknout SilverSnoopy-ho ve tme, ale u nas je ted tma vsude, tak mi to moc neslo a je to mazle 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října (upraveno) Prodlouzeny vikend Upraveno 27. října uživatelem Postal80 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Před hodinou, nazdarhodiny napsal: ta moje naposledy v kuse asi 2r, ted uz mi zase pribyly quartzky a necham v pohotovosti jen jedny - ostatnim vyndam korunku, takze uz dalsi mereni nemam. Jinak v cernym PVD jsou kupodivu dost tolerantni k ruznym barvam reminku. Ja jsem nosil bile NATO NASA velcro ale kdyz byla nalada, tak se dalo leccos. Oranz jsem nezkousel, ale v zasobe mam, tak zkusim jak pujde s cernou. díky, moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 43 minutami, nazdarhodiny napsal: To je z posledni dodavky od CNS, vzal jsen 2 moon strapy (maji luminiscenci) jeden Apollo a jeden SilverSnoopy (nasazeny na hodinkach).Kdyz si se ptal, tak snad neurazi primy link https://cnswatchbands.com/products/moon-strap-the-silver-snoopy?srsltid=AfmBOooWWWsGvLQbZ-W-L6bMhkQ71qrkorhw4nebGeS-IxgR2gDa-uwc Jinak pravidelneji jsem je tahal na tehle remenech a paskach, ale 20mm roztec je prima a da se hrabnout po pasku k jinym hodinkam Zkusil jsem blejsknout SilverSnoopy-ho ve tme, ale u nas je ted tma vsude, tak mi to moc neslo a je to mazle paráda, těším se na průzkumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Dneska máme hřbitovní rallye. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října V rodném městě 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Dusickove polosero 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Nedelna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 2 hodinami, kaktusář napsal: pěkné zatím musím konstatovat, že hodinky se mi stále líbí jsem zvědav, jak v nich dlouho vydrží baterka... údajně má vydržet míň, než v běžných quartzech..samozřejmě nevím, jak dlouho ten můj kousek ležel v obchodě.. takže to bude na dýl to zjišťování taky to cpu na různé tahy a nata - jak je u mě běžné U mna prva výmena batérie bola po 3,5 roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 36 minutami, AndyAaron napsal: Dusickove polosero krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. října Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října před 18 minutami, Franklin napsal: U mna prva výmena batérie bola po 3,5 roku super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se