Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1850

• Akam

1423

• Vit

1158

• Kid_A

887

před 2 hodinami, nazdarhodiny napsal:

@kaktusář dnes taky lunarscope. Objednal jsem nove pasky (zase moc, jako obvykle) a par i pro ne, tak testuju. Dnes monochrome velcro

IMG_9825.jpeg

IMG_9825.jpeg

pěkné :) zatím musím konstatovat, že hodinky se mi stále líbí :) jsem zvědav, jak v nich dlouho vydrží baterka... údajně má vydržet míň, než v běžných quartzech..samozřejmě nevím, jak dlouho ten můj kousek ležel v obchodě.. takže to bude na dýl to zjišťování :) 

taky to cpu na různé tahy a nata - jak je u mě běžné :) 

image.thumb.png.e26b93ed23bb7c8a9184bc6367e9e741.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 hours ago, nazdarhodiny said:

@kaktusář dnes taky lunarscope. Objednal jsem nove pasky (zase moc, jako obvykle) a par i pro ne, tak testuju. Dnes monochrome velcro

IMG_9825.jpeg

Take velcro by sa mi siklo k tymto myslim, odkial ho mas?

20241027_141839.thumb.jpg.f0422108c28c8f16317f4ab71374e07c.jpg

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, kaktusář napsal:

jak v nich dlouho vydrží baterka

ta moje naposledy v kuse asi 2r, ted uz mi zase pribyly quartzky a necham v pohotovosti jen jedny - ostatnim vyndam korunku, takze uz dalsi mereni nemam. Jinak v cernym PVD jsou kupodivu dost tolerantni k ruznym barvam reminku. Ja jsem nosil bile NATO NASA velcro ale kdyz byla nalada, tak se dalo leccos. Oranz jsem nezkousel, ale v zasobe mam, tak zkusim jak pujde s cernou.

IMG_9823.jpeg

IMG_9751.jpeg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, bluman napsal:

Take velcro by sa mi siklo

To je z posledni dodavky od CNS, vzal jsen 2 moon strapy (maji luminiscenci) jeden Apollo a jeden SilverSnoopy (nasazeny na hodinkach).Kdyz si se ptal, tak snad neurazi primy link https://cnswatchbands.com/products/moon-strap-the-silver-snoopy?srsltid=AfmBOooWWWsGvLQbZ-W-L6bMhkQ71qrkorhw4nebGeS-IxgR2gDa-uwc

Jinak pravidelneji jsem je tahal na tehle remenech a paskach, ale 20mm roztec je prima a da se hrabnout po pasku k jinym hodinkam

Zkusil jsem blejsknout SilverSnoopy-ho ve tme, ale u nas je ted tma vsude, tak mi to moc neslo a je to mazle

IMG_9828.jpeg

IMG_9831.jpeg

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, nazdarhodiny napsal:

ta moje naposledy v kuse asi 2r, ted uz mi zase pribyly quartzky a necham v pohotovosti jen jedny - ostatnim vyndam korunku, takze uz dalsi mereni nemam. Jinak v cernym PVD jsou kupodivu dost tolerantni k ruznym barvam reminku. Ja jsem nosil bile NATO NASA velcro ale kdyz byla nalada, tak se dalo leccos. Oranz jsem nezkousel, ale v zasobe mam, tak zkusim jak pujde s cernou.

IMG_9823.jpeg

IMG_9751.jpeg

díky, moc pěkné :) 

Odkaz ke komentáři

před 43 minutami, nazdarhodiny napsal:

To je z posledni dodavky od CNS, vzal jsen 2 moon strapy (maji luminiscenci) jeden Apollo a jeden SilverSnoopy (nasazeny na hodinkach).Kdyz si se ptal, tak snad neurazi primy link https://cnswatchbands.com/products/moon-strap-the-silver-snoopy?srsltid=AfmBOooWWWsGvLQbZ-W-L6bMhkQ71qrkorhw4nebGeS-IxgR2gDa-uwc

Jinak pravidelneji jsem je tahal na tehle remenech a paskach, ale 20mm roztec je prima a da se hrabnout po pasku k jinym hodinkam

Zkusil jsem blejsknout SilverSnoopy-ho ve tme, ale u nas je ted tma vsude, tak mi to moc neslo a je to mazle

IMG_9828.jpeg

IMG_9831.jpeg

paráda, těším se na průzkumy :) 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, kaktusář napsal:

pěkné :) zatím musím konstatovat, že hodinky se mi stále líbí :) jsem zvědav, jak v nich dlouho vydrží baterka... údajně má vydržet míň, než v běžných quartzech..samozřejmě nevím, jak dlouho ten můj kousek ležel v obchodě.. takže to bude na dýl to zjišťování :) 

taky to cpu na různé tahy a nata - jak je u mě běžné :) 

image.thumb.png.e26b93ed23bb7c8a9184bc6367e9e741.png

U mna prva výmena batérie bola po 3,5 roku😊

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...