Pekos Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 4 minutami, LovecK napsal: Jj, tady jsem si byl skoro jistej, že vlastně stejnej vkus Ti dík a zítra už to bude holt jinak, takovej je život Jak to myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Právě teď, Pekos napsal: Jak to myslíš? že zejtra už bude něco co nemáš ve stáji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Právě teď, LovecK napsal: že zejtra už bude něco co nemáš ve stáji... No já toho oproti Tobě nemám asi hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Stále takto 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Neni to sice na ruce, ale obcas je potreba cvaknout i hezky znackovy zatisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 1 minutou, spiderer napsal: Neni to sice na ruce, ale obcas je potreba cvaknout i hezky znackovy zatisi to jsou poradna golfova kladiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 37 minutami, Kid_A napsal: to jsou poradna golfova kladiva Jsou naprosto skvely a v tom titanu obzvlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Právě teď, spiderer napsal: Jsou naprosto skvely a v tom titanu obzvlast nevedel jsem, ze titan. to musi byt prijemne lehky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Ale že jsem hodinková děvucha,tak jsem nasadil na zápěstí i tento kousek,kterému přicházím na chuť 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Dnes také Longiny. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 19 minutami, Kid_A napsal: nevedel jsem, ze titan. to musi byt prijemne lehky Je to vyrazne pohodlnejsi nez ocelova verze ktera je docela tezka a kdyz uz tak dame jednu volantofku z kolony na ruce 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 28 minutami, mlsoun1 napsal: Ale že jsem hodinková děvucha,tak jsem nasadil na zápěstí i tento kousek,kterému přicházím na chuť quartz a jeste k tomu solarni je moc fajn Ja ted za proste stare dobre mechanicke Primky Beskyde Beskyde... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 4 minutami, ATOM napsal: quartz a jeste k tomu solarni je moc fajn Ja ted za proste stare dobre mechanicke Primky Beskyde Beskyde... Jsou prostě a jednoduše boží.Tož užívej hodinek i přirody plnými doušky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 5 hodinami, Kid_A napsal: Skyflake Hm to vypadá , že mé ex GS změnily majitele . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu takže dnes po celém dni slunění žádný posun, stále 3 čárky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 2 minutami, kaktusář napsal: takže dnes po celém dni slunění žádný posun, stále 3 čárky.. Tož ta sluneční intenzita není jako v létě.Držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Tož ta sluneční intenzita není jako v létě.Držím palce ale jak psal @Kupa54, je to prostě tamagoči, což mě pobavilo a řek sem si: na tom něco bude! baví mě to podobně jako každodenní natahování mechanických hodinek (které ovšem nedělám, protože žádné nemám, ha ha ) ale určitě je to podobné prostě starat se o hodinky, je smysl nošení hodinek... nakonec i satelitní astrony se musí nabíjet... úplně bezstarostné hodinky neexistují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 5. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu V 2. 11. 2024 v 11:39, kaktusář napsal: ... barevné květy O co méně barev o to větší květy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se