Vit Odesláno středa v 11:06 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:06 (upraveno) LÜM-TEC B19 Upraveno středa v 11:07 uživatelem Vit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno středa v 11:36 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:36 (upraveno) Žena musela se starším dítětem na týden do nemocnice. Takže na mě zbyla mateřská s tím skrčkem tak něco s odpočtem na vaření Upraveno středa v 11:36 uživatelem Lukáš3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno středa v 11:44 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:44 @childetož máš pravdu,nejde to.Pěkně jsem si je umyl a šup s nimi na ruku.Kaktusář mne s něma provokuje na whatsappu a bylo mi po nich smutno 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno středa v 11:58 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 11:58 41 BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 13:27 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:27 sněží.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno středa v 14:04 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:04 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: @childetož máš pravdu,nejde to.Pěkně jsem si je umyl a šup s nimi na ruku.Kaktusář mne s něma provokuje na whatsappu a bylo mi po nich smutno Vždycky je vyblejskáš, že jsou jako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno středa v 14:11 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:11 Kontrast cifru indexu a rucek je prikladny. V Eltonu matny cerny cifr umi. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno středa v 14:12 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:12 před 6 minutami, childe napsal: Vždycky je vyblejskáš, že jsou jako nové To musí býtOdličovací tampony a sprchový gel buď mandlový nebo medový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno středa v 14:13 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:13 Právě teď, ATOM napsal: Kontrast cifru indexu a rucek je prikladny. V Eltonu matny cerny cifr umi. UmíJe to krása pohledět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno středa v 14:14 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:14 před 46 minutami, kaktusář napsal: sněží.. Obleč ho chudáčka malýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno středa v 14:15 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:15 před 3 minutami, mlsoun1 napsal: To musí býtOdličovací tampony a sprchový gel buď mandlový nebo medový Čekal jsem ještě malinový lubrikační gel 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno středa v 14:28 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:28 před 12 minutami, ATOM napsal: Kontrast cifru indexu a rucek je prikladny. V Eltonu matny cerny cifr umi. Normálně jsi mě nakazil a začínám se poohlížet po primkách sport 1 nebo aspoň 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 14:44 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:44 před 28 minutami, mlsoun1 napsal: chudáčka malýho divil by ses, ale nejsi první, kdo na to upozornuje.... jakmile s ním v zimě vytáhneme paty z baráku, což je 3x denně, tak se vždy najde dobrý občan, který nás chce zažalovat za trápení pejsků.. .ale věz, že on to nesnáší a v županu se nevysere ani nevymočí... a tak musíme trpělivě snášet výtky ctihodných obhájců práv zvířátek (již 9 let) a dál nést toto břímě i s naším milovaným psíkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno středa v 14:44 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno středa v 14:44 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno středa v 14:54 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:54 před 25 minutami, childe napsal: Normálně jsi mě nakazil a začínám se poohlížet po primkách sport 1 nebo aspoň 2 To je dobre, jsou to fajn hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno středa v 14:59 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:59 (upraveno) před 5 minutami, ATOM napsal: To je dobre, jsou to fajn hodinky Moje první hodinky byly natahovací primky co jsem dostal v první třídě tak třeba se mi náklonnost k nim vrátí. Všiml jsem si že ty je máš bez data a které vidím já tak datum jich má většina Upraveno středa v 15:00 uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno středa v 15:16 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:16 před 28 minutami, kaktusář napsal: divil by ses, ale nejsi první, kdo na to upozornuje.... jakmile s ním v zimě vytáhneme paty z baráku, což je 3x denně, tak se vždy najde dobrý občan, který nás chce zažalovat za trápení pejsků.. .ale věz, že on to nesnáší a v županu se nevysere ani nevymočí... a tak musíme trpělivě snášet výtky ctihodných obhájců práv zvířátek (již 9 let) a dál nést toto břímě i s naším milovaným psíkem... Obhájci asi vědí,že si i farář,tak si rýpnou o to víceAle máme to podobně,ten náš stařík zůstane stát a hledí na mne jak na vola.Ale netřepe se tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno středa v 15:16 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:16 před 31 minutami, petr4612 napsal: Sluší Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno středa v 15:24 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 15:24 před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Obhájci asi vědí,že si i farář,tak si rýpnou o to víceAle máme to podobně,ten náš stařík zůstane stát a hledí na mne jak na vola.Ale netřepe se tak nas se trese za vsech okolnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se