junior300 Odesláno pondělí v 16:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:27 @Muffik dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno pondělí v 16:54 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:54 Před hodinou, Muffik napsal: pěkný hodinky i fotka Krásná fotka krásných hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý vlk Odesláno pondělí v 16:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 16:59 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno úterý v 06:10 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 06:10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno úterý v 06:31 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 06:31 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno úterý v 07:54 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:54 14 dni ležet, takže automaty nepřipadaj v úvahu nebu je trápit ručním natahováním.. nastává čas quartzu! automaty jsou jen pro zdravé! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno úterý v 08:01 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:01 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno úterý v 09:03 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:03 GL 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno úterý v 09:57 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 09:57 Svačina. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno úterý v 10:02 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:02 Po včerejšku jsem dnes musel vzít něco s tahem 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno úterý v 10:15 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:15 před 12 minutami, childe napsal: Po včerejšku jsem dnes musel vzít něco s tahem voni tě pěkně poucili.. krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno úterý v 10:17 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:17 @kaktusář přesně tak Proto musím dát tah ještě minimálně na na GS. Ovšem na Steinharty jsem dostal výjimku, že tam může být žralok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno úterý v 10:30 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:30 před 12 minutami, childe napsal: @kaktusář přesně tak Proto musím dát tah ještě minimálně na na GS. Ovšem na Steinharty jsem dostal výjimku, že tam může být žralok super budou parádní fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno úterý v 11:20 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:20 Dlouho jsem nic nepostnul. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno úterý v 11:27 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:27 před 3 hodinami, kaktusář napsal: 14 dni ležet, takže automaty nepřipadaj v úvahu nebu je trápit ručním natahováním.. nastává čas quartzu! automaty jsou jen pro zdravé! GS quartz jsou skvele. Jednou bych rad sbgx209 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno úterý v 11:35 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:35 před 1 hodinou, childe napsal: Po včerejšku jsem dnes musel vzít něco s tahem Bezva Tak ještě ty Štajny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno úterý v 11:35 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:35 před 5 minutami, ATOM napsal: sbgx209 já zas přemejšlim o těch druhejch levnejch z té řady (sbgx263), z níž mám černé. maj pěknej cifr a asi bych bral něco světlého, když mám věštinu hodinek tmavých.. ale říkám si, že je to jinak ten samý model, takže krom cifru žádná změna... nicméně mě ten cirf láká... založil jsem si virtuální kasičku a už mám na ně celé dva tisíce korun! zdroj: https://www.instagram.com/p/DAhac6YzvMZ/?img_index=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno úterý v 11:37 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:37 před 9 minutami, ATOM napsal: sbgx209 nicméně díky za inspiraci! prozkoumám je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno úterý v 11:49 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:49 (upraveno) Doomsday rádiovka ráže 45 Upraveno úterý v 11:54 uživatelem Radek124 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno úterý v 12:11 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 12:11 před 32 minutami, kaktusář napsal: nicméně díky za inspiraci! prozkoumám je! Me se velmi libi to stupnovite pouzdro. Skoda ze to uz dnes nedelaji. Je zaroven hezky zaoblene, WR100, bez datumu, krasne ciste hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se