Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

před 28 minutami, mlsoun1 napsal:

Nevím jak to mají ty nové kousky,neb se mi nová produkce nelíbí.Třeba už toto je vychytáno.Řadu Colt automatic jsem měl 11x v různých barvách,plus chrona quartz a tam je tatáž spona.Hirsch Duke černý s červeným prošitím,super.Raději tyto hodinky nosím na řemenech.Teď jsem Avengery hodil na tah a zase zvažuji dát je zpět na řemen.Ta spona je děsná😞

Za mě avengerum nejvíce sluší kůže nebo guma jinak je Dobré že Avengery mají broušený povrch a nepůsobí tak leskle já měl ty colty mega poškrábané a na těch lesklých hranách to vypadalo hrozně 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 52,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1965

• Akam

1424

• Vit

1176

• Kid_A

906

před 2 minutami, Mazda99 napsal:

Za mě avengerum nejvíce sluší kůže nebo guma jinak je Dobré že Avengery mají broušený povrch a nepůsobí tak leskle já měl ty colty mega poškrábané a na těch lesklých hranách to vypadalo hrozně 

Přesně tak.Brus je super,ale jsou to těžké krávy.U těch coltů je ta lesklost docela nevýhodou,ale za to to jsou nejhezčí Breitlingy.Paradoxně entry level a připadají mi jak nejvyšší😄To mi řekni,jak lékař může doškrábat takto hodinky?

Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, mlsoun1 napsal:

Přesně tak.Brus je super,ale jsou to těžké krávy.U těch coltů je ta lesklost docela nevýhodou,ale za to to jsou nejhezčí Breitlingy.Paradoxně entry level a připadají mi jak nejvyšší😄To mi řekni,jak lékař může doškrábat takto hodinky?

Paradoxně je to tak 🤣🤣 mě se nejvíce líbí právě Colty a Avengery ale v titanu pak to není tak těžká palice 😁😁 ale ty tvoje jsou fakt pecka jen ta váha je cítit i na fotce. 

No hele běžné nošení a nepremysleni o tom a hle skrabanec je tady ale nejvíce se škrabou Longines Conquesty ty jsou snad poškrábané už z výroby 😁😁hlavně ta luneta 

Odkaz ke komentáři

před 49 minutami, Mazda99 napsal:

Paradoxně je to tak 🤣🤣 mě se nejvíce líbí právě Colty a Avengery ale v titanu pak to není tak těžká palice 😁😁 ale ty tvoje jsou fakt pecka jen ta váha je cítit i na fotce. 

No hele běžné nošení a nepremysleni o tom a hle skrabanec je tady ale nejvíce se škrabou Longines Conquesty ty jsou snad poškrábané už z výroby 😁😁hlavně ta luneta 

Titan mne nebavil,ale to jsem měl Aerospace a to bylo moc lehké a brzo se to okouklo.U těch Avenger v titanu,to může být zajímavé.Ale zde je myslím jen tištěné logo a bez těch plastických křidélek to není ono😞

A propo,to není jen u Conquestů.Ale pravda,kvůli tomu jsem je pustil a v roce 2012 jsem poprvé zkusil LHC.Mladému jsem Conquesty koupil a je fakt,že ty vypadaly po jeho nošení bídně.

Za katedrou nosím standartně Movado Museum a musím Ti říci,že se taky lesknou jak psí koule a už nějaký šrám mají a to ani nevím od čeho😃

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, mlsoun1 napsal:

Tak to je super.Tyto by jsi si měl ve své stáji již ponechat.Velikost sedí,barva nejenom ke květinám luxusní.Co více si přát?Max ty Tudory až na ně našetříš.Ale tam převažuji zase tmavé ciferníky.

právě převažují... a na cestě jsou konečně limes :)

takže jsem zcela saturován :) 

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, mlsoun1 napsal:

Ano,vypadají zajímavě a taky se mi moc líbí,tak ať dělají radost co nejdéle😉

jsem zvědav především na váhu a výšku :)))

ale je mi jasné, že valjoux je macíček :))) budou do party s těma zeno... prolém je, že jak zmenšuju velikosti, tak si kladu otázku, jestli lhc nejsou moc velké, ha ha

čím bych začal dávat za pravdu borcům ze sekce longines, kteří mě tvrdili, že potřebuju 39mm

a to je jistě nemilé, že uvažuji tímto směrem... manželka mi ovšem říká: lhc nechat tak jak jsou!!!!

takže budu poslouchat manželku, protože to je základ života..

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...