kaktusář Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Krásné dobré ránko přeji 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Hezke rano vsem. U me jako obvykle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 24 minutami, mlsoun1 napsal: Krásné dobré ránko přeji tedy to jsou barvičky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 6 minutami, ATOM napsal: Hezke rano vsem. U me jako obvykle. už se tším na hamiltony pocházející od jeronima, ale přefiltrované jiným členem, který je ihned pustil dál.. bohužel hamiltony mi visí (spolu s limes) podivně dlouho ve výdejně zásilkovny takže očekávání i obavy, že to nebude ono - neznají mezí!!! foto jeronimo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 9 minutami, kaktusář napsal: už se tším na hamiltony pocházející od jeronima, ale přefiltrované jiným členem, který je ihned pustil dál.. bohužel hamiltony mi visí (spolu s limes) podivně dlouho ve výdejně zásilkovny takže očekávání i obavy, že to nebude ono - neznají mezí!!! foto jeronimo: No teda ty jedes Neustale nejake novinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 21 minutami, ATOM napsal: jedes quartz fieldy je dlouhodobý plán... mají bejt 38mm, tak doufám, že to konečně vyjde.. ty co jsem měl, byly 40mm a nebyl jsem s nimi uplně spokojen, takže jsem je pustil...jsem právě ovlivněn těma tvejma přesto bych rád měl ve sbírce aspon jedny hamiltony, čili cwc se asi odkládá zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna aktuálne Tisell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Miluji snížek,Beňa taky a vzpomínám když žili děti,že to měli stejně rádiTa ztráta je moc bolestivá a vždy když zde chodím,tak je vidím jak jsme se koulovali 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Pětidenní titanový Wardy 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna ward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Ω Ω 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Vikendovky 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Pohodovou sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Spokojený parchant 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se