LudvikVanBetoven Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února @Josef01, Jožko zdarec ogaro. Měnil jsem lunetu v Beny za 12 000.- dělal jsem servis stroje za 800.- EU v Německu v servisním středisku Graham. Myslel jsem si, že to bude levnější sranda, když jde o Etu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Klasika klasik… 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února … a dnes taky toto …. Crystron 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Super dvojka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Monochrome 2k MUD ️️ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvrzacek Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Fortis Flieger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Orient WorldTimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února před 5 hodinami, LudvikVanBetoven napsal: @Josef01, Jožko zdarec ogaro. Měnil jsem lunetu v Beny za 12 000.- dělal jsem servis stroje za 800.- EU v Německu v servisním středisku Graham. Myslel jsem si, že to bude levnější sranda, když jde o Etu. Zdar. Nojo, ale tyhle hodinky stály raketu kalibr je Valjoux 7750, ale patří do skupiny ETA. Čert aby se v tom vyznal, klon je i třeba Selita SW500 (Edox, Ball), pak jsou různé modifikace (Tissot, Citizen, Hamilton, Longines) Jsou hodinky s modifikovanou Etou i podstatně dražší, třeba Hublot. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února rozvíjej se pópátko... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Pohodlíčko. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Dnes do modra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Konečně zase slunce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klub300 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Dnes nejmilejší milenky ... 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Dneska vam ukazu zada 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se