kaktusář Odesláno 31. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2025 před 12 hodinami, mlsoun1 napsal: Orloj jde přesně? já ti ani nevim...snad jo
kaktusář Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 i hybridní faleňáček umí vytvořit příjemné pocity v mozku konečně po týdnu doma a konečně gs na ruce! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kamil.K Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Dobré ráno! … na ruce opět po čase malé Certiny, jsou fajn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Před hodinou, kaktusář napsal: i hybridní faleňáček umí vytvořit příjemné pocity v mozku konečně po týdnu doma a konečně gs na ruce! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. PěknéTen ciferník je parádní.Ještě by nebyla špatná luxusní kožka z krokouše.
Vit Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Před hodinou, kaktusář napsal: i hybridní faleňáček umí vytvořit příjemné pocity v mozku konečně po týdnu doma a konečně gs na ruce! Pěkná kytka i hodinky. Zkusil bych i světlou ještěrku nebo pštrosa. ---------------------- Já Orient WorldTimer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
mlsoun1 Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 před 11 minutami, Vit napsal: Pěkná kytka i hodinky. Zkusil bych i světlou ještěrku nebo pštrosa. ---------------------- Já Orient WorldTimer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta světlá ještěrka by nebyla špatná
ATOM Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Jde se na vyslap, prezuto na gumaka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Chtěl jsem si vzít Xemexy,ale už je mám zabalené s Movády v loďáku,tak zase LHC.Dcerka a manželka mi říkaly,že jsem s nimi už nudný.Ale pořád mne extrémně baví a jsem s nimi nadmíru spokojený Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lemon Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
MíraMíra Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. února 2025 uživatelem MíraMíra 4
Snekofon Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Dnes vyvětrám jednotlačítko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Postal80 Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Longiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kid_A Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Marky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Roland Sands Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Axel Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Hezký "jarní" víkend všem! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
kaktusář Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: PěknéTen ciferník je parádní.Ještě by nebyla špatná luxusní kožka z krokouše. kožku jsem kupoval nedávno po poradě se @špelda66 takže zatím určitě novou nemám v plánu... s toudle jsem naprosto spokojen
ouskavl Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Jak jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Kid_A Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Před hodinou, Axel napsal: Hezký "jarní" víkend všem! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mazec 1
Kid_A Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 před 36 minutami, ouskavl napsal: Jak jinak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nejlepsi Bremonty
Radek124 Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Zimní limitka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se