lindys Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Tenhle měsíc jsem si koupil dvoje hodinky, oboje kvarc, oboje divery a u obou jsem si po vybalení řekl "Wow, to je pecka". Nějakou dobu na ruce zůstanou 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Cyklistická sezóna se blíží... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února před 2 hodinami, Axel napsal: Ten odstin modre je fantasticky.. Je, ale samotný ciferník je spíš šedo-modro-černý, ta jasná modrá je tvořená iridescencí a objeví se na slunečním světle. Pod umělým světlem se to dost mění v závislosti na zdroji od šedo-černé po temně fialovou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Waynee 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února @tikzot- Ty jsou fakt pecka,asi bych je bral raději než pepsiny. Mas pěknou sestavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února před 47 minutami, Pivas napsal: @tikzot- Ty jsou fakt pecka,asi bych je bral raději než pepsiny. Mas pěknou sestavu. Děkuju moc, jak jsem psal nedávno, jak stárnu, tak mě už asi přestávají bavit výrazný barvičky , takže tohle je pro mě v klidu a jsou super, kdo by to byl řekl- prostě hoši z Rolexu věděj co maj produkovat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Uniony... 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Vyčůrat a spát. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února (upraveno) Orient WorldTimer Upraveno 5. února uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Dnes uz si slunce neuzijem, tak jedna vcerejsi s tool watch na ruce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Dobré ráno. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Včerejší slunkoDnešní nuda a šeď 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Kurník, ta struktura cifru je boží, jen mi k tomuhle druhu hodinek nesedí mimostředka. Chtělo by to klasický s datumem, touhle struktutou cifru a původním presidentem s užším středním článkem. Nemá tahle kokotina dokonce motýlovku? Jo má. Proč proboha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Ať jen nekecám, tak jedna záchodovka s tematickým kalendářem 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se