ladvach Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Trošku vypelichané korely, ale stále jedny z nejhezčích quartz chronografů od Sternglas v prodeji.
nazdarhodiny Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února misto obeda jsem vyrazil uz pomerne na jisto - uz rostou 2
Peta M Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Náhodou se ke mě dostaly, zkouším je na lítačku. Vlastně ani nevím, co je to za model
Kupa54 Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Zkouším Seiko 5 že 70'. Velmi příjemně a pohodlně se nosí. 2 1
pciza Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února před 3 hodinami, Kid_A napsal: Uspesny tyden borci Pěkný! Ty jsi taky v tý korunkový bandě?
Kid_A Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února před 7 minutami, pciza napsal: Pěkný! Ty jsi taky v tý korunkový bandě? Ja jsem napric vice bandama:))
pciza Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února Právě teď, Kid_A napsal: Ja jsem napric vice bandama:))
Jeronimo Odesláno 24. února Nahlásit Odesláno 24. února před 50 minutami, Stodic napsal: Na kole. Jak to chytlo světlo od fasády, tak trochu vypadají jako gull gold ----------------------------------------------------------------------- Dnes perfektní úroveň na vysokým potenciálu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se