tikzot Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února (upraveno) před 4 hodinami, Vit napsal: Velká gratulace, tos vyměnil nebo už máš druhé? Díky, Víte, tyhle už mám dlouho, od roku 2020jen je nenosím tak často..tento chronograph už se nevyrábí, ta barevná kombinace je skvělá, dnes už jen v jedné barvě vše. Ale letos bude spousta novinek, tak uvidíme co se stane s chronem Upraveno 25. února uživatelem tikzot
Vit Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února před 6 minutami, tikzot napsal: Díky, Víte, tyhle už mám dlouho, od roku 2020jen je nenosím tak často..tento chronograph už se nevyrábí, ta barevná kombinace je skvělá, dnes už jen v jedné barvě vše. Ale letos bude spousta novinek, tak uvidíme co se stane s chronem Díky za info, tak to mi uniklo.
dragys27 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Když je v kanclu ticho, užívám si jejich krásně slyšitelné tikání. 4
chief Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Když jsem na rozmezí v hefty potápkách 41/43 Vem si 43, protože 41 je desk diver 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se