Salamaster Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 4 minutami, bluman napsal: glassbox I Carrera Tag Heuer zelenou umí . Krásná barva i hodinky. 1
DarylVanHorne Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna před 8 minutami, bluman napsal: glassbox I Carrera Ty toho musíš mít plnou krabici
kaktusář Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna četba starých knih uklidňuje krom toho, že je to výborně napsané a zážitky jsou dechberoucí... 8 2
horskjan Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Zase na chalupě ️ Sice HO, ale na chalupě... 5 2
FantasticFabio Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna před 13 hodinami, Kex napsal: K pilotáži Pendolina jsou jako stvořené Mají k tomu účelu na dně vyobrazenou mašinu. Akorát že to neumím. Ačkoliv jsem kvůli mladému pánovi, který je do mašin cvok, musel nastudovat předpis D1, abych mohl zodpovídat dotazy typu "tati, proč jedna ta oranžová svítí a druhá bliká?", apod. Od té doby, co jsem to přečetl, už se ajznpoňákům neposmívám Dýnko mají taky parádní! Jsou fakt super!!! Radost pohledět!
Kex Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna před 2 hodinami, kaktusář napsal: četba starých knih uklidňuje krom toho, že je to výborně napsané a zážitky jsou dechberoucí... Certiny s 80-hod powermaticem velmi sympatický, ale k týhle četbě by to chtělo Eterny KonTiki
Yen.da Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Dnes mé první.. SKX007, jsem si jistý, že je nikdy neprodám. 2 1
kaktusář Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna před 1 hodinou, Kex napsal: Certiny s 80-hod powermaticem velmi sympatický, ale k týhle četbě by to chtělo Eterny KonTiki to by chtělo
Kamil.K Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Přeji všem hezké poledne! … a dobrou chuť, pokud právě obědváte 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se