horskjan Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Na prodloužený víkend tentokrát Aquisy... 7 1
kolky87 Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května SumoOdoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku 3 1
Borisslos Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 7 hodinami, LovecK napsal: Ha - Lysá… Bylo tam hafo lidí?
Arthur N. Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Bracha, diky za pokec a vymenu hodinek , mam Te rad 7 1
FantasticFabio Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května před 11 hodinami, petr4612 napsal: GMT mě teď neskutečně baví... To je jasný! Nejlepší je , když jsou ty ručičky 4 !!! A vůbec spoustu věcí máme 4 krát ! Karty maj 4 barvy, nebo 4 z tanku a pes, hele a co 3 Mušketýři, dyk voni byli taky ve skutečnosti 4 ….. no schválně , kolik má rukou bohyně Kali? No?! Tag jeto jasný ! 4 !
kaktusář Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května před 1 minutou, childe napsal: Dohnal mě vyšší tlak a cukr snad setřesu jestli nepořídit hodinky na měření srdce apod...dokážou zachytit např. fibrilace síní. aspoň myslim já svoje fibrilace zachytím sám, ale tuto metodu nedoporučuju, pokud to člověk nemá vyzkoušený
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se