mlsoun1 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 1 hodinou, childe napsal: Do deště to chce alespoň nějakou voděodolnost Pořád se mi moc líbí.Jsou perfektní
Klub300 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 14 hodinami, SUZUKIGSXR napsal: Ty hodinky jsou mňamka, ale není ta 10 vteřinovka rušivá? Ptám se, protože mám políčeno na DEFY CHRONO a názory v recenzích byly různorodé. Díky za odezvu. Jo, jo je to rychlík , ale je to asi věc osobního pocitu, mně to třeba vůbec neruší a vydržím se kochat bez omezení . Ze všech stran paráda. A chrono je podle mě ještě o stupínek výš. Když El Primero, tak by to měly být stopky ... 2 1
Divers Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června (upraveno) Upraveno 2. června uživatelem Divers 6 3
mlsoun1 Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 2 hodinami, Vit napsal: LÜM-TEC B19 Takové hodně lesácké bych řekl
kaktusář Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: To j krása,pane faráři děkuji
kaktusář Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 2 hodinami, Harwey napsal: zaujimavy nazov:) ha, ha.. a tady je cosi více o tom druhu: https://www.orchidspecies.com/denharveyanum.htm
skalis Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Brzkej odjezd v patek z prace kvuli tradicni turisticky akci. V nedeli pak zpet v Brne a na ruce primky po servisu v domovske fabrice. 3 2
AndyAaron Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Tak hodinky na leto mam vyresene. Stridat je s oranzovejma Doxama bude sranda 18 1
FantasticFabio Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června před 4 hodinami, horskjan napsal: ️️ Labuď jako hjom!
MartinJel Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Ještě donedávna jsem si neuměl představit, že budu mít MR-G a ten den nastal Jsem Mega šťastnej 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se