kaktusář Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června (upraveno) před 18 minutami, mlsoun1 napsal: Dobré ránko jsou v mnohem lepším stavu, než ty moje pěkně se lesknou.. ... minulý týden jsem ťukl ty světlé cestou do prahy, ani nevím kde a jak... řešením pro mě je vlastnit už rovnou omlácené o ty neomlácené se bojím a pak je raději nenosím, jen se na ně dívám před paním .. jsem tedy velice zvědav na tvou cestu s nimi a jak si v četnosti nošení budou stát LHC! Upraveno 4. června uživatelem kaktusář
ATOM Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 8 minutami, kaktusář napsal: jsou v mnohem lepším stavu, než ty moje pěkně se lesknou.. ... minulý týden jsem ťukl ty světlé cestou do prahy, ani nevím kde a jak... řešením pro mě je vlastnit už rovnou omlácené o ty neomlácené se bojím a pak je raději nenosím, jen se na ně dívám před paním .. jsem tedy velice zvědav na tvou cestu s nimi a jak si v četnosti nošení budou stát LHC! Ja si naopak myslim, ze idealni je si hodinky od nova dojebat sam 1
Vit Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 11 hodinami, edas napsal: Tak dneska jsem dosáhl na Chmagu plnoletosti Gratulace!!! Já to mám dnes, musím to také zapít. 3 1
kaktusář Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 22 minutami, ATOM napsal: Ja si naopak myslim, ze idealni je si hodinky od nova dojebat sam jenže já z toho dojebávání v případě GS nemám radost u jinejch mi to asinevadí, ale identita GS je založená na lesku a hladkosti.. 1
mlsoun1 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 26 minutami, Vit napsal: Gratulace!!! Já to mám dnes, musím to také zapít. Gratuluji mladíku 1
ATOM Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června před 12 minutami, kaktusář napsal: jenže já z toho dojebávání v případě GS nemám radost u jinejch mi to asinevadí, ale identita GS je založená na lesku a hladkosti.. To je i u Lexusu LS a stejne se tukanecku od kaminku nevyhne Ale jasny, rozumim a chapu te. 1 1
mlsoun1 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června Před hodinou, kaktusář napsal: jsou v mnohem lepším stavu, než ty moje pěkně se lesknou.. ... minulý týden jsem ťukl ty světlé cestou do prahy, ani nevím kde a jak... řešením pro mě je vlastnit už rovnou omlácené o ty neomlácené se bojím a pak je raději nenosím, jen se na ně dívám před paním .. jsem tedy velice zvědav na tvou cestu s nimi a jak si v četnosti nošení budou stát LHC! Psal mi kolega,že je měl do kanceláře No je to pech,ale zase pokud by jsi byl sebeopatrnější a pořád myslel jak je před něčím ochránit,tak by to mohlo dopadnout hůř.Pokud u Tebe vydrží,tak třeba jednou budou s příběhem 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se