Vorel Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 3 minutami, FantasticFabio napsal: Není to jednoduchý , to telefonem seknout přesně v lajně , co? Jinak super vlnky To není A dík. 1
AndyAaron Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 1 hodinou, Kid_A napsal: moc pekne!!!! Konecne poradny smartwoce 1
Radek124 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června (upraveno) Pátek 13. radši pěškobusem… Upraveno 13. června uživatelem Radek124 5 1
Klub300 Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června Hodinky do přírody v hlubokém stínu své předlohy 6
FantasticFabio Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 3 hodinami, Radek124 napsal: Pátek 13. radši pěškobusem… Hlavně nenarazit na Džejzna….. to byl jeden z dílů Pátku 13 ….. Jason žije! jestli si teda sledoval tento žánr…. na VHS…… bylo to víc flekatý , než hororoidní
Pozorovatel Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června (upraveno) Dneska jsem z nich sundal fólie, upravil tah, seřídil a od rána nosím podoma, abych je trochu rozběhnul. No a zítra budou darovány Upraveno 13. června uživatelem Pozorovatel 2
FantasticFabio Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 55 minutami, Pozorovatel napsal: Dneska jsem z nich sundal fólie, upravil tah, seřídil a od rána nosím podoma, abych je trochu rozběhnul. No a zítra budou darovány Ježišmarjá , cože ?! No sem zvědav , jestli je dáš s lehkým srdcem ! Hlavně aby to bylo do dobrých rukou jinak samozřejmě super dárek, ba co dím ! Super dár !
Pozorovatel Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června @FantasticFabio jo, samotnému se mi hodně líbí ale je to otci k 70. 2
Salamaster Odesláno 13. června Nahlásit Odesláno 13. června před 7 hodinami, AndyAaron napsal: Vcera na dreve Dnes na betone A na ruce Like za každé Mido co tu na foru je 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se